reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Kate testy owu będą Ci wychodziły II kreski poniewaz LH masz zawsze w organizmie ale pozytywny jest wtedy, gdy obie kreski są tej samej barwy i intensywnosci bąć testowa jest mocniejsza od kontrolnej wtedy jest pozytyw inaczej negatywny. Z testami owu jest tak, ja np cały czas robilam testy i wychodziły negatywne a owu byla... wiec ja w testy nie wierze:)
ja z castagnusem zaczynam wiec bede mogła powiedziec cos wiecej jak mi sie cykl skonczy:) ale wiele kobiet zachodzi z nim w ciaże:)
będe jutro
dobranoc

Ewa
u nas to samo tylko katar młody łapie ale jednak biedaczek sie męczy

reklama
lolcia86 wiem własnie tez o tym pomyslałam ze nie ma sie co spieszyc wkoncu tylko tydzien zostal ale zastanawiam sie czy nie testowac w sobote rano czyli 2dni przed @ bo idziemy na impreze i nie wiem czy bede mogła sobie pozwolic na % ale z drugiej strony moze jeszcze nie wykryc i sama juz nie wiem

Siwa ja bym wolała zaczekać, wole być miło zaskoczona czekając kilka dni dłużej niż się niepotrzebnie rozczarować jak test nie wykryje dzieciątka ;-)

Kate testy owu będą Ci wychodziły II kreski poniewaz LH masz zawsze w organizmie ale pozytywny jest wtedy, gdy obie kreski są tej samej barwy i intensywnosci bąć testowa jest mocniejsza od kontrolnej wtedy jest pozytyw inaczej negatywny. Z testami owu jest tak, ja np cały czas robilam testy i wychodziły negatywne a owu byla... wiec ja w testy nie wierze:)
ja z castagnusem zaczynam wiec bede mogła powiedziec cos wiecej jak mi sie cykl skonczy:) ale wiele kobiet zachodzi z nim w ciaże:)
Dzia za wiadomość;-) właśnie wiem, że te dwie kreski w tym jedna niepewna nie oznaczają pozytywnego testu, ale i tak mnie ucieszyły bo dwa pierwsze wyszły z jedną kreską, więc uznałam, że może powoli zaczyna się coś dziać:-p czekam na dwie ciemne krechy:-D
a co do nocek to zaraz zmykam do pracy, na szczęście nie mam tak źle w pracy bo czasem można oko przymknąć - pracuję jako opiekun w domu pomocy, więc jeśli podopieczni śpią ładnie to i my nie mamy tragicznie:tak: ale ogólnie nie lubię nocek bo człowiek taki rozregulowany ze spaniem:baffled:

Siwa poczekaj z tą betą i testem, ja też jestem strasznie niecierpliwa i z chęcią ciągle bym testy robiła, ale może lepiej poczekać a cierpliwość będzie nagrodzona:-D ja mam zamiar tak zrobić, ale chusteczka wie co mi pod koniec cyklu odwali:-p
Ewa jak piszecie o rozmiarach 80 z kawałkiem to sobie myślę - jeny kiedy to było, mój Młody nosi ubranka na 104-110 i już mi się taki duży wydaje:zawstydzona/y:;-)
nic spadam bo już dawno miałam kompa wyłączyć, a i tak musiałam zerknąć;-);-) miłej nocy:-)

hej

Arturek choruje, gorączkuje, nawet w nocy był mały piecyk, ale miał ledwo ponad 37 to mu nie dawałam panadolu, niech mu trochę podwyższona temperatura powalczy z wiruskami

alebur szkoda, ale nie poddajemy się... na gwiazdkę będziesz mieć prezent :-D

siwa 2 dni przed @ możesz zrobić betę, będziesz miała pewny wynik i będziesz wiedziała czy % czy bez %

witam sie:):)

Kate to faktycznie nawet nie masz kiepskiej pracy jak mozesz pospać, ale np ja się kompletnie na nocki nie nadaje :-D ja uwielbiam spać:-D

a mnie wczoraj tak brzuch bolał, ze szok tempka poszła w dół dzisiaj dorwę męża bo mam ochote :p

Hej!
Pajkaa,widze,ze Twoj wykres tak jak moj-nie chce sie zdecydowac:( Bo ja juz sie denerwuje,kurcze,myslalam,ze owu tuz tuz,a tutaj wychodzi na to,ze ejszcze nic z tego:(
Choc od wczoraj wieczora brzuch cos pobolewa,moze to zwiastun jakis, bo temp nic nie mowi:((

Pajkaa
to do dzieła ja wczoraj mialam taka megawielka ochote na przytulance... a dzisiaj od rana mi głowa pęka;/

fioletowa zdrówka dla Arturka :)

KATE23 no wiem musze poczekac ale juz szaleje bo tak strasznie bym chciała wiedziec;)

mnie od rana głowa pęka i niedobrze mi strasznie ;/ Karat mi wrocił a co mnie martwi bo młody katar podłapał a dopiero ospa mu sie skonczyla... jakos nie wyobrazam sobie jego jak pojdzie do przedszkola... zanim skonczył 2 latka nie chorowal ani razi a teraz co chwile cos;./
https://www.babyboom.pl/forum/members/kate23-25256.html

Witam :)

Fioletowa pogoń wirusisko niech nie męczy Arturka.

Ja już dziś zdążyłam uprać dywan ale jeszcze kuuuupa roboty mi została. Tak sobie dozuję do piątku. W czwartek idziemy z Kubusiem na testy do przychodni alergologicznej. Ciekawa jestem co mu wyjdzie i czy sobie da cokolwiek zrobić bo on jest strasznie uparty jeśli chodzi o lekarzy. Nie i koniec.

reklama
Do góry