reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Jeśli bezinwazyjnie to może M uda się namówić... Jak mu tak przedstawię to może się skusi:-) Jestem tak zdesperowana, ze mogę nawet sama zanieść (o ile to możliwe). Ale myślę, ze jak się dowie, ze nic mu nie będą robić to pójdzie.
Boże dziękuję Ci za to, ze to jednak kobiety rodzą. Byłabym bezdzietna jak nic

reklama
Witam się porannie weekendowo. U mnie bez zmian, a szkoda. Szukam objawów i szukam a one nic-ciszaaaaaaa :) tylko sutki wrażliwsze, ale to zapewne przed @.

hej
a mnie masakrycznie boli gardło, więc pewnie wzrost tempki to na to... zwłaszcza że mierzę w ustach...

Ostatnia edycja:
witam sie

oj ale smętnie się tutaj zrobiło oj oj...

Enya jaką masz długą fazę lutealną? nie patrz na to jak dlugie masz cykle tylko kiedy była owu i jak długą masz FL wtedy mozesz powiedzieć, czy Ci się spóźnia czy nie...Castagnus mógł u Ciebie uregulować to, ze pęcherzyki były ładniejsze ect.

Iza na razie nie ma mowy u Ciebie o cyklu bezowulacyjnym... musisz poczekać na takie osądy jest zdecydowanie za wcześnie:)

Mou śliczna tempka i wiesz, ze przeciez na test jest zdecydowanie za wcześnie!

Pajkaa - ja wiem że za wcześnie... Ale Ty miałaś już cień w tym dniu :-) też liczyłam na cień ;-) wiem że nie mam już żadnego wpływu i muszę czekać, ale sama wiesz jak to jest...

witam was
miłego weekendu życzę :)

ja dziś pieke ciasto czekoladowe.. zachciało nam się.

mou co ty taka niecierpliwa jesteś co?? :-D przecież niczego już nie zmienisz, jak jestes w ciąży to jestes i pewnie wyjdzie to predzej czy pozniej a jak nie to cóż... bedzie nowy cykl. i nie szukaj tak objawów bo to źle wpływa na psychikę. Wyluzuj:)

fioletowa zdrówka!!!!

Czesc dziewczyny;)co tam u Was?
Ja od rana mam rzygu rzygu:baffled::baffled::baffled:choc dopatruje sie w tym jakiegos pozytywnego aspektu(ze sie udało):tak::-D:-) heheh wogole cale podbrzusze mnie od rana tak boli jakbym zaraz miala dostac @;/i juz wariuje.do testowanka jeszcze troszke zostalo wiec narazi enie zapeszam;p heheh

Hej:)))
Postanowiłam wrócić znów na forum,mam nadzieje ze mnie przyjmiecie spowrotem:)To jest nasz 1 miesiac staranek po przerwie na badania,leki i obserwacji siebie.Od kilku miesiecy mam juz mniejwiecej uregulowane cykle.I po cichutku licze ze tym razem sie nam uda:)
Jestem dzis w 25dc,i 5dfl.W poniedzialek powinna przyjsc @.
Od wczoraj mam taki dziwne bole/skurcze w podbrzuszu.A dzis prawie zwymiotowałam myjąc rano zęby,i dalej mnie bardzo mdli.Reszta objawów,takich jak pełniejsze piersi,duzo sluzu nie wymieniam,bo takie są typowe u mnie przed @.AAA i jeszcze moj M mowi ze jest bardzo ciasniutko na dole;-)jak nigdy. Wiec teraz czekam na testy,zamowilam wczoraj,i mysle ze zatestuje dopiero w dniu spodziewanej @ jak nie nadejdzie;-)

Trzymam za Was kciuki:)
Mou Wykresik obiecujący:)

Ostatnia edycja:
reklama
Kinga - łatwo mówić he he, te ostatnie dni przed @ są najgorsze :-D
Kasiik - fajnie że znów z nami jesteś :tak: trzymam mocno kciuki - ponoć ten objaw to całkiem dobry objaw :tak:
Martusia - to ja mm nadzieje że to rzyganko nie pójdzie na marne:-)

Do góry