R
RiSiA
Gość
Pajkaa - ja wiem że za wcześnie... Ale Ty miałaś już cień w tym dniu :-) też liczyłam na cień ;-) wiem że nie mam już żadnego wpływu i muszę czekać, ale sama wiesz jak to jest...
kochana cień miałam w 11 dpo a nie 9 dpo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pajkaa - ja wiem że za wcześnie... Ale Ty miałaś już cień w tym dniu :-) też liczyłam na cień ;-) wiem że nie mam już żadnego wpływu i muszę czekać, ale sama wiesz jak to jest...
kochana cień miałam w 11 dpo a nie 9 dpo
tyle że u mnie to może być już 10dpo. Jak również patrząc na wykres może być 8dpo, jeśli ten nagły spadek nie był za sprawą zepsutego termometru. Ale przyjmuję że to 9-10dpo. a nie inaczej
:-) jak sie uda to krzycz głośno abym słyszała!
;-) mou rozumiem że pod koniec to najgorzej i chciałoby się już wiedzieć!:-) jak sie uda to krzycz głośno abym słyszała!
;-)
kasik i tobie życzę II na koniec cyklu!)
cały świat mnie usłyszy jak w końcu się uda