reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Nenete - współczuję bólu zatok! Dzwoń codziennie do poradni i pytaj czy ktoś nie zwolnił miejsca. Koniecznie.

Kinga - niestety ale znów test negatywny. Dzień przed @ ... ja czekam jyż na nowy cykl. Jestem wkurzona i tyle, bo wykres faktycznie ciążowy. Tyle że już spada...

Pajkaa - po ptokach. Chybs że fl była od 4 lutego, ale wątpię. Musiałabym pierwszy raz od roku mieć owu 17 dc. :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny pisze z telefonu bo od zeszłej niedzieli jestem w szpitalu. Dostalam strasznego krwotoku. Przy badaniu lek powiedzial ze juz po wszystkim, ale na usg serduszko jeszcze bilo. W tej chwili tylko plamię. Mam dzis popołudniu usg i strasznie boje sie co zobaczę albo usłyszę. Trzymajcie za mnie kciuki

hej Dziewczyny

trzymam kciuki za testowanka wasze:)

ja dzis testowalam i ani ccien cienia nie ma:( wiec pewnie lipa... niby sie nie staralismy ale jednak jakas nadzieja byla ze moze sie uda.. a tu znowu nic.. ja sie załamuje powoli...

Alebur nie wiem co napisac... trzymaj sie.. i daj znac

Chyba podbrzusze zaczyna mnie pobolewać. @ jak nic nadchodzi. Szlag by to trafił. Mam dość.

Alebur - jak tylko się czegoś dowiesz to daj znać. Czekamy na wieści od Ciebie.

Siwa - u Ciebie to jeszcze może być za wcześnie, szczególnie że nie wiesz kiedy była owu. JA w sumie też nie mogę być 100% pewna a dziś mogę mieć dopiero 9 dpo. i być 3 dni przed terminem. Tyle że cycki bolą są aż zielone he he - całe w żyłach. Nawet brodawki są w żyłach. No i wyjątkowo żaden syfek mi nie wyskoczył jak zawsze przed @. Tempka teraz to 37.5 - no nic tylko ciąża. wszystko wzorowo gdyby nie pewność że już jutro zacznę plamić. Najpóźniej w środę. :-)

reklama
ja tam strzelam ze ty juz zaciążylas :) bo tak pieknego wykresu nie mialass :) a ja no cóż mało kiedy jest okazja zeby sie starac bo nadal mieszkamy u moich rodziców... ale nie powiem chciałabym zobaczyc te 2 cudowne kreseczki.. :)

Do góry