reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

alebur mocno 3mam kciuki za ciebie i maleństwo, trzymaj się dzielnie,bedzie okej!
MOU taki spadek to nie spadek! owu ci sie widocznie przesunela... jeszcze nic nie przesądzone! &&& i nie gadaj glupot! :angry: bo po tyłku Ci dam
Dziewczyny za mało w Was wiary oj za mało..... ;/ trzymam kciuki!!!!:blink:

reklama
mou kurcze - w 26 dc ty zawsze miałas już tempkę dużo niżej... trzymam mocno kciukasy...
mnie trochę podnosi na duchu wykres pajki, ale ona zniżki tempki miała u siebie po dentyście.. a jak widzę twój lun enyi to mnie trochę dołuje, bo mam wrażenie że znów cykl w plecy... ale ech czekam jeszcze tylko tydzień i powinno być wsio wiadome...

Fioletowa - ale sama eiesz że masz zaburzone trzy ostatnie pomiary. No i persona pokazała owu. Do tego piękny skok. Tymi trzema ostatnimi się nie sugeruj. Owu była. Ciekawe teraz czym ten cykl się skończy ? :-)

No i co tu dużo mówić - faktycznie to mój pierwszy tak ładny wykres, no i w poprzednich tempka nie utrzymywała się ładnie aż tak długo. poleciałabym na bete ale nie wiem czemu tu u mnie tego nie robią. Czytałam też różne opinie na temat tych moich testòw i niektórym wychodzą dopiero w 14dpo. Ale uciskanie w podbrzuszu dzień przed mówi samo za siebie. A szkoda.

dziewczyny ja tam wam życzę szybkiego zafasolkowania. Każda z nas o tym marzy! :tak::-)
mój syn juz nie może sie doczekać rodzeństwa... mama kiedy i kiedy... ach :/ żeby to było tak hop siup.

mou ja tak zupełnie nie spuszczam nosa na kwinte - generalnie u mnie to jest 8 dzień po owu, wczoraj mnie podbrzusze bolało, więc nawet spadek na zagnieżdżenie jest możliwy... i tak się cieszę że to tylko tydzień do końca cyklu a nie 2...

kinga no właśnie hop siup...

No nie! Ja tu sobie smacznie usypiałam i mnie telefon obudził wredny :( miałam nadzieję na przespanie całej przyszłej @ hi hi. tak 4 dni...
"a z tym pocałunkiem to jeszcze poczekamy, rzekł książe złażąc ze śpiącej królewny..."

...żona zwraca się do męża podczas jedzenia obiadu:
-wiesz Heniu, po 25 latach małżeństwa ja wciąż żywię do ciebie ciepłe uczucia...
-Hela! No co ty? Po prostu cycek wpadł ci do zupy...

:-)

reklama
co ty czytasz mou :-)

to mi maz podeslal dzis z joemonstera
Idziemy spać, ja miotam się wciąż po mieszkaniu, Kuba już leży. Gromkim szeptem pytam:
- Kochanie nie wiesz, gdzie jest moja komórka?
- Ale która, bo nie wiem, czy chcesz pomyśleć, czy zadzwonić?

Do góry