reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

enya No cieszę sie, że w ogóle była ta owulka :-p łaske mi zrobiła bo tylu cyklach...

Ale mam stresa, już bym chciała testować:cool2:

reklama
hejka w tłuściutki czwartek :)
ja już się opycham pączusiami. Zrobiłam z konfiturą porzeczkową, są pyszne :-)

Kasiik - jak tam tempka dzisiaj???
Zmierzyłam dziś choć nie chciałam aż po @, i patrzę a tam 37.2! więc to na bank była biochemiczna. Do tego piersi cały czas jeszcze ciążowe. Nie bolą już ale są całe pokryte żyłami.

Mou :((( Mam nadzieje ze juz niedlugo ujrzysz 2 kreseczki które nie okaza sie negatywne:(( Jaka ironia losu:((

U mnie dzis 36,92.Nie spada,troche wzrosła od wczoraj. Ale piersi sie wczoraj zmienily;-) Sa znowu większe i takie w dotyku inne,takie pulchniutkie,ciezkie,obrzmiale jak nadmuchane baloniki.Sa inne niz zwykle przed @.Podobaja mi sie;-) No i kolejny dzien mdłosci,ale od wczoraj wieczora sa bardziej nasilone.Z Majką nie mialam zadnych objawów,no tylko tydzien przed spodziewana @ jednorazowe zawroty głowy i omdlenie.A piersi zaczely mi sie zmieniac dopiero w 4miesiacu ciazy.

Ostatnia edycja:
Kasiik - czyli u Ciebie dwie krechy jak bum cyk cyk :-) Ja bym już testa zrobiła przy tak pięknych objawach :-)

Ja zaraz kładę Majkę spać,i biorę się za robienie pączków z dzemem i budyniem:-) i zaszaleje i zrobie moze jeszcze faworki.Uwielbiam;)

reklama
a ja narazie zjadłam tylko jednego pączusia... nie mam czasu w robocie zapierdziel
ale w domku sobie odbije ;P

fioletowa jak u ciebie???

Do góry