reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

No wiem właśnie że zaniżają, na rtęciowym zawsze mam wyższą, nawet o 3 kreseczki. co by nawet dzisiaj potwierdzało.
Nic - wzięłam lutkę, dopochwowo bo lepiej działa na śluzówkę macicy, pod język zresztą nie daję rady. 2 razy dziennie będę brała.
Alebur - to super wieści, i nie przejmuj się leżeniem, byle miał kto brykać koło Ciebie :tak:

No i patrzcie... miałam plana pójść na progesteron, ale skoro biorę lutkę to nie będzie miało sensu.

reklama
kariin daj mi moment... tak na pierwszy rzut oka to na bank zredukowana liczba plemników i w podsumowaniu wyraźnie ograniczona ruchliwość plemników
zaraz to dokładniej przetłumaczę

fioletowa dziekuje, w morfologi jest testosteron ponizej normy 2,21 a reszte hormonow jest ok, chyba mojego zmusze do chodzenia w luzniejszych spodniach... 

kolor żółtobiałe-nieprzejrzyste objętość 2ml, ph 7,6
Lepkość: Budowanie włókien > 2cm ja. mikroskopijnie: liczba plemników wyraźnie zredukowana, morfologia ok 70% normalnie uformowane, ruchliwość 0% kategoria a i b 0% postępowa ruchliwość (kat a) leukocyty namnożone [tu nie jestem pewna], brak erytrocytów, bakterie wątpliwe. W sumie wyraźnie ograniczona ruchliwość plemników

Ostatnia edycja:
dzieki sliczne :) z tymi leukocytami to napewno to to bo ma 5,6 a norma 1 jest wiec antybiotyk dostal, witaminki ktore mu przepisal kosztuja 620 zl :szok: a to dopiero poczatek....

witam was

chce tylko zameldować że u mnie dziś 1d.c. ;/
w tym miesiącu robię badania...
od kwietnia na nowo mam nadzieje bedziemy mogli dziergać

reklama
Kinga - bo to jest tak, że najpierw badają nas, a potem naszych mężów, co dla mnie jest najgłupszym rozwiązaniem jakie można sobie wyobrazić. Rzadko lekarz każe robić wszystko na raz, i jaki to ma sens? Ja musiałam trzy miesiące z rzędu robić poziomy hormonów, żeby w końcu M dostał skierowanie na badanie spermy. Głupota, i trzy miesiące w plecy. Zastanawianie się co jest nie w porządku...
A tu niestety mamy takie czasy, że problemy z płodnością są 50 na 50 (nie duże odstępstwa) mówi się nawet że procent męski to aż 60% czasami. Więc jak już jesteś zdecydowana na wszelakie badania, to razem z mężem, bez czekania najpierw na swoje wyniki, bo to bez sensu i strata czasu.

Do góry