reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Hej!
Ja na chwile pochwalic sie, ze bylismy dzis na szczepionce i maly tak sie smial i bawil z lekarka i pielegniarka, ze powiedzialy, ze nie widzialy takiego dziecka, hehe
A jutro ide z malym na casting, wiecej jutro!

reklama
Ja na chwilkę przywitac się:-D:-D
Madziolina my jutro mamy szczepienia:tak:
U nas jakaś tam poprawa-młody śpi w dzień 2 razy-do południa ok 40min, a po południu 2-3 godz:szok: Je kaszki, chrupki, nawet biszkopta wciągnie, mleko litrami, a wody to nie zlicze......tylko obiadków jeść nie chce:confused2: Łyżeczka czy 2 i zamyka paszczaka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dobra, zmykam jutro sie odezwe
dobranoc laseczki

Hej! U nas dzisiaj ranek trochę lepszy. Chłopcy obudzili się przed 6 a nie przed 5 tak jak wczoraj. Może załapali zmianę czasu :-) Wczorajszy wieczór też był lepszy niż niedzielny, bo w niedzielę J nam padł w czasie kąpieli brata i trzeba było na śpiocha karmić.

Witam :-)
Po długiej nieobecności przylazła @ i już wiem dlaczego wczoraj chodziłam jak burza gradowa.

Takiej proste zabawki są najlepsze, muszę gdzieś poszukać jakiś kubeczków. Moja ma Fisher Price - Wesołe klocki - żółta osa, zestaw - Merlin.pl a najlepsze w nich jest to, że przy potrząsaniu robią dużo hałasu :tak:
Mamy jeszcze żyrafkę z klockami Żyrafa pełna klocków - Fisher Price - B4253 cena 65.98 PLN , ale jeszcze za bardzo się nią nie interesuje.

Truskawkowa u mnie podobnie, je wszystko tylko z obiadem gorzej, choć wczoraj nawet trochę zjadła.

Madziolina szczepienie to tak szybko mieliście? Bo my chyba na 7 miesięcy.

Moja ciągle ma katar i mam nadzieję, że do tego czasu jej przejdzie. Chyba nie wolno szczepić z katarem.

Hej
Zmiana czasu na szczęście nie wpłynęła na Pati, z czego się cieszę.
Nocki tez jakby lepsze , i nie płacze ciągle, mam nadzieje ze tak już zostanie
Edysiek ja szczepilam z katarem, powiedziała ze jeżeli nie miała antybiotyków to nic na przeszkodzie nie stoi☺ żeby ją zaszczepić , w ogóle na stapil przełom, zaczęła jeść owoce . Miejmy na dzieje ze to nienchwilowe .
My na Mikołaja myśleliśmy o klockach by jej kupić i o innych fajnych rzeczach decyzja będzie trudna.
Miłego dnia☺☺☺

Dziewczyny padam. Jestem już po dwóch kawach i poważnie zastanawiam się nad następną. Julko dał dzisiejszej nocy popis swoich umiejętności i w sumie spałam łącznie może ze dwie godziny. A teraz jak przyszła niania to księciunio śpi sobie spokojnie i odsypia nocne harce :wściekła/y:

Aaaaaaa, przypomniało mi się, ze w biedronce jest promocja na wszystkie artykuły żywnościowe dla dzieci. Deserki wychodzą po 1,99 zł, a obiadki po 2,39. Kaszki i mleka też są tańsze, ale nie pamiętam dokładnie ile.

U nas kolejna kiepska noc. Nie dosc ze pobudek nie wiem ile i to znowu z wielkim krzykiem to jeszcze problemy z ponownym usnieciem, wybudzanie sie, wiercenie. Nawet w naszym lozku marudzil i plakal. Od rana tez jakas masakra. Nie dosc ze mlodego.te zeby mecza i placze co chwila to jeszcze starszy lewa noga dzisiaj wstal i tez robi fochy i ryczy bez powodu. Polozylam sie wczoraj wczesniej bo mnie glowa bolala, ale wstalam dzisiaj z takim samym bolem glowy. Nawet kawa nie pomogla. Chyba sie skonczy na jakis prochach.

Agunia podziwiam Cie ze po takich nocach Ty jeszcze w pracy funkcjonujesz.

AGUNIA współczuję u nas też nocka kiepska tzn,nie szalała ale jakoś się nie wyspałam i zaraz robię drugą kawę bo będe miec towarzystwo.

EDYSEK pisałaś wczoraj o ładnej pogodzie,u nas od niedzieli mgła nie zeszła a zapowiadali cały tydzień słoneczny:wściekła/y:,chciałam pościele poprać,firany a pranie od soboty kisi sie na polu i nie ma gdzie wieszać.
Szczepienia są co 6tygodni,jak sie wcześnie i regularnie szczepi to wypada w 6miesięcu,nam się przesunęło z powodu choroby i była zaszczepiona dokładnie w dniu 7miesiąca,nastepne w kwietniu;-)
My mamy słonia fp z tymi klockami sensorycznymi ale syn jakoś nie szalał za nim.kubeczki też mamy ale zwykłe,kolorowe i na każdym mały obrazek np kwiatuszek,rybapóki co lubi rozburzać jak sie wieżę ułoży:-D.upolowałaś pchacza?

reklama
U nas ciągle ładna pogoda, tylko mróz był rano. Właśnie wybieramy się na spacer.
Mi na ostatnim szczepieniu powiedziała, że spotykamy się na 7 miesięcy.
Z pchaczem jeszcze poczekam, na razie miałam inne wydatki, a teraz do wypłaty trzeba czekać. ;-)

Do góry