reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Milenko ja dzisiaj kupiłam 3 paczki 5 w lidlu i myślę że będą dobre bo one od 11kg a mały ma 10. Tylko jeszcze nie otwierałam to nie wiem jak się na żywo prezentują ;-)

Hubert wybudził się na dobre wrrr rzuca się z boku na bok, macha rękami, marudzi i płacze co chwilę! O 20.00 wypił 210ml mleka i od tamtej pory do teraz jakieś 150ml wody :0

Zapomniałam dodać że w tej sytuacji wypada mi iść z kwiatami do sąsiadów i podziękować.

Ostatnia edycja:
reklama
EDYSIEK dobrze wiedzieć,up to jescze ten nocnik może zaczekać:-p

OLIWIA zależy jak duży jest twój,jednak dady są większe niż pampki,będę sie mordować z tymi 4teraz i zmieniać częsciej to interes zrobiłam promocyjny heh
A jeszcze chrzestna małej dziś była i kolejną paczke 4dowiozła.

ANCONA koniecznie do sąsiadów zmykaj,jeszcze jakieś czekoladki dorzuć albo koniaka;-)

My jeszcze na 3 jestesmy a na noc 3+ zakladam, ale ja mam tylko pampersa bo jakos tu ogromnej roznocy w cenie nie ma, albo mi sie tak wydaje. Mloda chce zasnac ale sie kreci, kupki dzisiaj nie bylo I cos mi sie wydaje ze ja brzuszek meczy:/

Dziewczyny nie nadrobię dzisiaj więc wybaczcie odpiszę tylko Milence. Ja Kubusiowi już od 2 tyg zakładam 5 Dady bo 4 go uciskały UWAGA w nóżki:tak: Tak tak ma pokaźne nóżki jak tatuś:tak: Tylko potem są już majteczki jednorazowe i tez mam problem czy nie za wczesnie na nocnik:no:

Hehe nie wiesz jak to jest Milenka kochanego ciala nigdy dosc ;-) a tak swoja droga ja bym chyba wolala zeby moja miala troche wiecej cialka bo czasami mam wrazenie ze ja zlamie jak sie wygina np w wannie, dzisiaj postanowila ze bedzie sie kapac na stojaco I co ja posadzilam ona za wanne I do gory :O

KROCZEK dzięki,to popłynęłam z tymi pampkami,no nic jakoś zużyjemy,A moja po mamusi ma długie szczupłe nogi a za to szerokie ramiona i wielki brzuch;-).

Mika - mój też nie wierzył w niektóre rzeczy, które mu opowiadała do momentu kiedy nie wróciłam do pracy. Teraz wierzy we wszystko i jeszcze dokłada swoje historyjki :-p
Viltutti - jak ty to robisz że dziecia już na nocnik wysadzasz:szok:. Mnie to nawet przez myśl jeszcze nie przeszło, zresztą mała z jej motorkiem w dupie nie usiedziałaby na nocniku nawet 30 sekund:no:
I chyba musimy Cię zgłosić do służb że dziecko do snu przyduszasz:-p
A co do szczoteczki to się zgadzam. Świetnie robi za gryzak a jednocześnie uczy się malucha higieny jamy ustnej od samego początku:tak:
Madziolinko - gratulacje dla Ciebie i męża. Piękny już staż macie:-) U nas w tym roku minęło 13 lat małżeństwa, gdzie to zleciało i kiedy??? Nie wiem:tak:

U nas nocka jak to nocka z Emmą - nie ma co smęcić. Rano wstałam, poczekałam aż mąż po nocnej pracy trochę odeśpi, akurat w międzyczasie Emma padła na drzemkę o 10ej to ja oczywiście razem z nią na godzinkę. Potem szybki prysznic śniadanie i do pracy na nadgodziny. Wróciłam o 19ej, przkazałam mężowi kluczyki do samochodu a on mnie dziecia, i mąż do pracy na nadgodziny a ja Emmę do kąpieli, butla, luli luli i śpi niby...narazie..
Padam na ryjek teraz. Chciałam wam tylko odpisać i idę ...spróbować coś pospać...choć nadzieja jest niewielka:no:

reklama
Do góry