Mika to mamy podobne wózeczki bo ja kupiłam ten
B-Motion 4 günstig kaufen im Buggys Onlineshop von babyone.de i prowadzi się rewelacyjnie! w porównaniu z poprzednim to jak przesiąść się z malucha do porsche ;-)
Doczytałam w końcu ale do odpisania przybierałam się z milion razy i już nie wiem co komu

Mały dobrze daje w kość i w dzień oprócz zajmowania się moim skarbem nie robię nic bo nie mam jak

na sekundę niemożna go zostawić bo leci i się drze. Ale muszę go pochwalić bo od dwóch dni raczkuje :-) i sam jeszcze nie siada ale dzisiaj go posadziłam i bez przewracania siedział ok 10min

.
Owoce daję mu przeważnie w kawałku ostatnio ugryzł spory kawałek jabłka to memłał dobre 20min śliniąc się przy tym bardzo i w końcu wypluł. Kaki też mu dawałam i jadł, pomarańcze, banany, gruszki lubi a najbardziej mango aż się trzęsie jak widzi

.
Dzisiaj na obiad zjadł pół bułki w łapce trzymał i spory kawałek łososia za to starszy powiedział że łosoś jest beee zresztą jemu mało co smakuje za to Huberto nadrabia

.
Oliwia kanapkę? Taką z masełkiem i posmarowaną czymś? Mój mały wysmarował by tym wszystko dookoła i oczywiście do przebrania po jedzeniu bo cały brudny.
W weekend odwiedziłam tesco i kupiłam małemu parę bodziaków i piżamkę (pajaca beż stópek) a dzisiaj przyszły pierwsze paczki prezentowe :-) domek Little Tikes, nocnik hehe i parę innych drobiazgów dla chłopaków.