reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

Ciril nie denerwuj się:tak: Na pewno wszystko dobrze z dzidziusiem, ale chyba tak każda z nas ma przed wizytą u gina albo przed USG że kiszki szaleją.:baffled: Trzymam kciukasy;-)

reklama
Ja juz po wizycie u rodzinnego.

Wysokie ciśnienie 150/80:szok: w domu było niższe...
Ekg wykazało przyśpieszoną akcje serca. Dała mi skierowanie na wątrobę bo ponoć moze mieć to zwiazek. A jak z wątrobą będzie ok to wyśle mnie do kardiologa...szok.

Oj...to nawet pobilas moje cisnienie:baffled:
ale przynajmniej od razu nie nafaszerowali Cie lekarstwami, bo ja je do tej pory biore:-(
dobrze bedzie.dobrze ze skierowali Cie na inne konsultacje

Ja mam problem z ciśnieniem tylko u lekarza :baffled:. Zawsze w granicach 140/80. Na szczęscie dobrze, że rozkurczowe w normie i nie muszę brać leków. W domu 110/80, no 125/90 to był ostatnio max.
Trzymam kciuki Kaka za dobre wyniki :tak:

Ja juz po wizycie u rodzinnego.

Wysokie ciśnienie 150/80:szok: w domu było niższe...
Ekg wykazało przyśpieszoną akcje serca. Dała mi skierowanie na wątrobę bo ponoć moze mieć to zwiazek. A jak z wątrobą będzie ok to wyśle mnie do kardiologa...szok.
Moze to przez stresa podskoczyło Ci ciśnienie???? Co do serducha ja juz dwa razy wyladowałam na pogotowiu z serduchem (ale nie w ciąży) i okazało sie ze miałam zapalenie mieśnia sercowego i czasami daje znac o sobie:baffled:

reklama
Do góry