reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamusie październikowe u lekarza

Hej ja dzisiaj byłam u lekarza i jak mu opowiedziałam o tych moich bolach to nic nie powiedział :sorry2:widocznie tak ma byc. Pozatym ten mój lekarz jest jakiś dziwny nie zleciłó mi żadnych badań tylko dał skierowanie na USG na 3 czerwca. A i zawsze jak mnie badał na "koźle" to mówił ,że dzidzia dobrze rosnie a dzisiaj powiedział ,że super. Ciekawa jestem czy on naprawde to wie czy tylko tak se mówi :dry: ??? A na sam koniec badania sie mnie zapytał o ruchy to mu powiedziałam o tych kopniaczkach to sie mnie spytał czy to moja pierwsza ciąża i nic wiecej nie skomentował :zawstydzona/y:

reklama
Faktycznie jakiś dziwny:-p Ja nie lubie takich mało mówiących. z z badania ginekologicznego jest w stanie powiedziec jak maleńswo sie rozwija:tak:

Nio cóż możś edlatego ,że to facet i po 50 znudzony już praca ,ale raczej zmieniac nie bede. Bym musiała dojeżdżać spory kawałek do innego pozatym zawsze się moge pielęgniarki dopytać i inna doktorka mi robi USG ,która jest bardziej rozmowna i jak sie dopytam to też mi odpowie bardziej szczegółowo :-)

Andzia21ja wlasnie z takiego powodu zmienilam lekarza, jego obowiazkiem jest informowac pacjentke o wszystkim a nie milczec a jak jest przepracowany to niech na emeryture idzie! to jego zasrany obowiazek aby ciezarna wiedziala jak przebiega ciaza!!ja zmienilam i jestem w pelni usatysfakcjonowana!!

Ja tez wlasnie dlatego tez chce zmienic lekarza bo moj jest doskonalym specjalista ale
nic i nie powie jak go nie zapytam :-( Jak ja sie nie odezwe to on cala wizyte bedzie milczal tylko cos tam nabaknie.Ogolnie to jest gadula ale czasem jak zadaje mu pyatani to on robi taka dziwna mine i tez zawsze dziwnie odpowiada ze mnie nie uspakaja a ja to bym sobie chciala tak pogadac z lekarzem i jak pojde do nowego 11 czerwca to zobacze jaki on jest z gadka :-)

Lekarze... łaske robi czy co?

Ja tez po USG:happy: Dzidziulek ładnie rożnie i termin wyznaczony po USG to 1.11 choc ja nie wiem dlaczego bo ani z miesiączki taki nie wychodzi ani z daty poczęcia... ja obstawiam 07.11...:rofl2: Maluch machał łapkami i cudnie się wiercił. Lekarz badal mnie chyba z 15 min. W 12 ytg. nie mialam tego USG na przeziernosc karku, teraz próbowal cos wypatrzec ale to niemiarodajne. Tak czy siak mówi ze wszystko wygląda OK i nosek i kark, tak wiec sie ciesze. Nawet chyba wolałabym nie wiedziec gdyby cos bylo nie tak. I tak nie mozna wiekszosci schorzen leczyc a usunac chyba bym nie mogła. No nie ma o czym gadac, bo NAPEWNO JEST WSZYSTKO W PORZADKU:happy::happy::happy::happy:

reklama
Do góry