Andzia 21
Październikowe mamy'08
Hej ja dzisiaj byłam u lekarza i jak mu opowiedziałam o tych moich bolach to nic nie powiedział
widocznie tak ma byc. Pozatym ten mój lekarz jest jakiś dziwny nie zleciłó mi żadnych badań tylko dał skierowanie na USG na 3 czerwca. A i zawsze jak mnie badał na "koźle" to mówił ,że dzidzia dobrze rosnie a dzisiaj powiedział ,że super. Ciekawa jestem czy on naprawde to wie czy tylko tak se mówi
??? A na sam koniec badania sie mnie zapytał o ruchy to mu powiedziałam o tych kopniaczkach to sie mnie spytał czy to moja pierwsza ciąża i nic wiecej nie skomentował 
widocznie tak ma byc. Pozatym ten mój lekarz jest jakiś dziwny nie zleciłó mi żadnych badań tylko dał skierowanie na USG na 3 czerwca. A i zawsze jak mnie badał na "koźle" to mówił ,że dzidzia dobrze rosnie a dzisiaj powiedział ,że super. Ciekawa jestem czy on naprawde to wie czy tylko tak se mówi
??? A na sam koniec badania sie mnie zapytał o ruchy to mu powiedziałam o tych kopniaczkach to sie mnie spytał czy to moja pierwsza ciąża i nic wiecej nie skomentował 
Ja nie lubie takich mało mówiących. z z badania ginekologicznego jest w stanie powiedziec jak maleńswo sie rozwija
Dzidziulek ładnie rożnie i termin wyznaczony po USG to 1.11 choc ja nie wiem dlaczego bo ani z miesiączki taki nie wychodzi ani z daty poczęcia... ja obstawiam 07.11...
Maluch machał łapkami i cudnie się wiercił. Lekarz badal mnie chyba z 15 min. W 12 ytg. nie mialam tego USG na przeziernosc karku, teraz próbowal cos wypatrzec ale to niemiarodajne. Tak czy siak mówi ze wszystko wygląda OK i nosek i kark, tak wiec sie ciesze. Nawet chyba wolałabym nie wiedziec gdyby cos bylo nie tak. I tak nie mozna wiekszosci schorzen leczyc a usunac chyba bym nie mogła. No nie ma o czym gadac, bo NAPEWNO JEST WSZYSTKO W PORZADKU