reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamusie październikowe u lekarza

Motylku to juz sie pewnie dowiesz co nosisz pod serduszkiem:rofl2: Daj znac koniecznie po badaniu!

Dorotko na jakze bym mogła...:rofl2: Po za tym nigdy nic nie wiadomo, ja to bym wolała w pazdzierniku urodzic, zreszta jak sie staralismy to tak własnie mialo byc wrzesien albo pazdziernik, listopada nie planowałam:-D:-D

reklama
Czesc dizewczyny!
Ja dzis bylam na usg polowkowym.Wszysto podobno doskonale.Strasznie sie cieszymy no i pani powiedziala ze to MALA DZIEWCZYNKA tak na 97%.Nie potrafie Wam opisac jakie to uczucie bylo sie dowiedziec, te z Was ktore juz maja swoje maluchy to wiedza.Mielismy takie usmiechniete buzie...:-)Tatus kupil juz swojej Nicole sukieneczke, tak na dobry poczatek:-)
Pozdrawiam goraco.

Agniesia25 to cudowne wiesci! GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja mam dzis polowkowe i mam strasznego stresa, aż rano rozmawialam z wielkim uchem:tak: narmalnie jak nigdy tak przezywam a wszystko przez to ze ruchy oslably:-(mam nadzieje ze wieczorkiem przekaze wam dobre wadomosci!!!

Agniesiu25, wspaniałe wiadomości:) Ale super! Będziesz pewnie pierwszą paździrnikóweczką, która się rozdwoi:rofl2: a ja pewnie ostatnią

Minisia koniecznie pisz po badaniach co u Maluszka. Napewno wszystko w porzasiu ale taka juz natura Mamusiek, że zawsze martwią sie o swoje dzieci:tak: Ciekawe, czy dzidzius sie zdradzi...

Agnieszka 25 SUPER gratuluje dziewczynki :-)Ciesze sie razem z Wami :-)
Mnie tez sie jakos wydaje ze to bedzie dziewczynka ciekawe czy sie myle czy nie :-)

Minisia ruchy sa napewno ale dzidzia moze ma gorsze dni bo poprostu sie jej nie chce :-)

Agniesia25 to cudowne wiesci! GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja mam dzis polowkowe i mam strasznego stresa, aż rano rozmawialam z wielkim uchem:tak: narmalnie jak nigdy tak przezywam a wszystko przez to ze ruchy oslably:-(mam nadzieje ze wieczorkiem przekaze wam dobre wadomosci!!!
Bedzie dobrze. Jak tylko wrócisz zaraz nam tu pisz!!!!!!
Czesc dizewczyny!
Ja dzis bylam na usg polowkowym.Wszysto podobno doskonale.Strasznie sie cieszymy no i pani powiedziala ze to MALA DZIEWCZYNKA tak na 97%.Nie potrafie Wam opisac jakie to uczucie bylo sie dowiedziec, te z Was ktore juz maja swoje maluchy to wiedza.Mielismy takie usmiechniete buzie...:-)Tatus kupil juz swojej Nicole sukieneczke, tak na dobry poczatek:-)
Pozdrawiam goraco.
SUPER Gratulacje dla was. Pogłaskaj malutką Nicolkę przez brzusio.

reklama
jestemjuzduzahy2.th.jpg

A oto i nasza Nicole.20 tydz. i 5 dzien.
Jestem juz taka duza....

Do góry