reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie październikowe u lekarza

Pojemniczek był firmowy z apteki a mocz ze środkowego strumienia...bez skeirowania mi nie zrobią badan laboratoryjnych. Zobaczymy co gin powie w piatek.

To wynik powinien wyjść dobrze. Możesz powtórzyć badania-tak jak radzą dziewczyny prywatnie. Ja wogole chodze prywatnie (75zł za wizytę,80 zł usg , 12 za analizę moczu i 14 za morfologię) W Luxmedzie. Jak chodziłam do szpitala na poczatku-to gin była nie delikatna i na usg wysyłała do takiego lekarza,ze szkoda gadać...Dlatego prywatnie wole (dentysta i ginekolog prywatnie) choć mam wiecej km...ponad 40...ale warto. Nie przejmuj się tak bardzo...mi ostatnio wyniki też wyszły nie najlepiej,ale wtedy coś mnie bralo...no i się rozchorowałam. Wszystko się lada dzień wyjaśni:-) i zobaczysz,ze nie byly potrzebne te nerwy sama wiem po sobie...Ściskam

reklama
majeczka02 a w którym luxmedzie robisz te badania? W Lublinie? Bo ja też tam chodzę i może kiedyś się przypadkiem widziałyśmy...

Dziękuję za komplementy w imieniu Małej.
Nie wiem jak gin zrobił te stopklatki, bo się straaasznie wierciła podczas badania :)
I teraz stoję przed problemem wyboru imienia.
Dla chłopca od zawsze wiedziałam - Tomasz po moim Superdziadku.
Ale dla dziewuszki?
Chyba poszukam jakiegoś kalendarza z imionami :)

kaskada gratuluję synka :-)
malena81 i dorotka gratuluję córeczek, piękne zdjęcia :-)
dorota jeszcze nie czytałam wieści z głównego wątku ale widzę że wyprawa na usg była udana :tak:

reklama
6c8ac34a9d.png
2ff2fcf6e9.png
888f779fe9.png

Aja wróciłam dziś do domu z usg i jest mi wesoło bo CóRECZKA cała i zdrowa.... Będzie mieć na imię NADIA....

Pozdrawiam wszystkie mamusie...

Do góry