reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie październikowe u lekarza

reklama
juz jestem po wizycie i to ze tak sie zle czulam po glukozie nie oznaczalo na szczescie cukrzycy:)ale niestety to stawianie sie brzuszka to powiedziala mi ze jest normalne ale jeszcze nie teraz. i ze owszem macica bedzie sie przygotowywac do porodu ale nie w szostym miesiacu albo nie tak ze wiele razy dziennie i zapisala mi No-spe forte zebym rodzic nie zaczela:/wiec dziewczyny to nie jest jednak takie normalne:(ale mam nadzieje ze po tej no-spie troche sie uspokoi...

dziewczyny tym razem wracam przeszczęśliwa z usg :-) pępowina okazała się trójnaczyniowa, trzy tygodnie w lekkim stresie już na szcęście za mną. No i potwierdziła się córcia IGA KONSTANCJA :-) (czarna teraz już poproszę o wpisanie na listę :tak:) Maluszek waży 771 g i z narządami wszystko ok.
beza, blond nie martwcie się na zapas, słuchajcie lekarzy :-) i odpoczywajcie dużo
majeczka naprawdę dzielna z Ciebie kobita, taki maraton z rana

BLOND sluchaj sie lekarza i osczedzaj sie i napeweno bedzie wsio oki :-)

MIRABELKA jakie super wiadomosci :-) strasznie sie ciesze i zasilasz grono dziewczynek hihihih
:-)

Dziewczyny ratunku!!! Wczoraj odebrałam wyniki:szok: Glukoza naczczo 75,4 (norma 65-105) Więc tu jest ok, ale 1h po wypiciu glukozy 118,3 (norma taka sama):szok: Czy to oznacza ukrytą ciązową cukrzycę???:szok::szok::szok::no::no::no:

reklama
Dziewczyny ratunku!!! Wczoraj odebrałam wyniki:szok: Glukoza naczczo 75,4 (norma 65-105) Więc tu jest ok, ale 1h po wypiciu glukozy 118,3 (norma taka sama):szok: Czy to oznacza ukrytą ciązową cukrzycę???:szok::szok::szok::no::no::no:

MAJECZKO nie wiem za bardzo co to zanczy ja tylko pamietam jak ja robilam glukoze to babka powiedziala ze po godzinie od jej wypicie glukoza we krwi powinna sie miescic w normie :wściekła/y:
A pamietasz jak KAKA miala podobnie zrobila jeszcze raz badania i wyszlo ze jest wsio oki :tak:Ja wierze ze i u ciebie tez tak bedzie ;-)
MAJECZKO jutro obie mamy wizyty tzn ja ide na usg a tam sie umawia albo na wizyte albo na usg wiec badac chyba mnie nie bedzie choc pewnosci nie mam :tak:
Juz sie nie moge doczekac zobaczyc mojej NIUNI:-D

Do góry