reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamusie październikowe u lekarza

hej po wizycie wsio Ok niestety musze zwolnic troszku tempo bo mimo iz wew zadnych innych zmian nie ma od ostatniej wizyty to jednak musze uwazac bo te moje ciagniecia itp róznie moga działąc tymbardziej ze jestem wieloródka :-p(jak to moja ginka mówi). A te wymioty od ucisku małego mam bardzo wysoko ciąże i tu problem. A co do wagi to od poczatku mam 12:baffled: choć teraz od ostatniej doszło 1,5 tylko:zawstydzona/y: a i mam wrazie co brac no-spe jak bedzie ciagło i bolało. A mały tak pokopał gin ze sie sama śmiała ze ADHD ma::-D:-D:-D
AAAAaaaa i gadałam z nia na temat porodów czy warto szukac połoznej itp Powiedziała ze u nas w szpitalu jest to zabronione:szok::szok: czyli tak jak myslałam kolejny raz ide na żywioł:rofl2:

reklama
a dla mnie ta waga dziecka na podstawie usg to kompletna bzdura.
dzien przed urodzeniem Laury, w szpitalu powiedzieli mi że dziecko będzie ważyć 3400-3600! a ważyła 4300. Patrząc na dziecko, to ogromna różnica. Nie ma sie co stresować "przewidywaniami" z usg, bo z rzeczywistością bardzo się to rozmija.każde dziecko jest inne i żadna maszyna tego nie obliczy.

Ja mam podobne doświadczenie tylko, że w drugą stronę. W dzień porodu na usg pani doktor zarzekała, że będzie 4300, a Martynka ważyła 3890 - jednak była różnica ;-) na korzyść dla mnie :-)

hej po wizycie wsio Ok niestety musze zwolnic troszku tempo bo mimo iz wew zadnych innych zmian nie ma od ostatniej wizyty to jednak musze uwazac bo te moje ciagniecia itp róznie moga działąc tymbardziej ze jestem wieloródka :-p(jak to moja ginka mówi). A te wymioty od ucisku małego mam bardzo wysoko ciąże i tu problem. A co do wagi to od poczatku mam 12:baffled: choć teraz od ostatniej doszło 1,5 tylko:zawstydzona/y: a i mam wrazie co brac no-spe jak bedzie ciagło i bolało. A mały tak pokopał gin ze sie sama śmiała ze ADHD ma::-D:-D:-D
AAAAaaaa i gadałam z nia na temat porodów czy warto szukac połoznej itp Powiedziała ze u nas w szpitalu jest to zabronione:szok::szok: czyli tak jak myslałam kolejny raz ide na żywioł:rofl2:

No coś ty Czarna - musisz zwolnić?! ;-):-p. No to może w końcu posłuchasz zaleceń lekarza :tak:

gosiakuprewicz czarna79 gratuluję dobrych wieści. Ja muszę brać no-spe bo mam skurcze w dole brzucha ale po tabletkach trochę przechodzi więc mam nadzieję że obejdzie się bez szpitala. Miałam się zgłosić gdyby nic nie pomagało. Mam trochę skróconą szyjkę ale poczekam do następnej wizyty. Mam poprostu się oszczędzać. No to będziemy razem leniuchować z Czarną:-) (choc nie wychodzi mi to odpoczywanie za bardzo:-D)

Gosia gratuluję pomyślnej wizyty.
Czarna no to Ci mały łobuziak rośnie :-p oszczędzaj się skoro mus
Natusia też proszę się nie forsować :no:
A gdzie Kaka? Też wczoraj była u lekarza i relacji nie zdała .

Dzieki dziewczyny.
Co do Kaki to ona ma pokoik robiony dla Hani a tam stał komp wiec zapewne ma odłączony. Ale widziałm sie z nia chwileczke u gina i wiem ze wsio OK reszte napisze sama

Czarna no to gratuluje dobrych wiesci!!!!
A maly moze miec ADHD przeciez mamusia ani chwili nie posiedzi to co sie dziwic:-D
Teraz czekamy na wiesci od Kaki:tak:

reklama
Do góry