bo tyle powinno być w naszych zamrażarkach tak piszą producenci na lodówko zamrażarkach na których możesz sobie sama ustawiać temperaturę w lodówce 4 w zamrażarce -18, -19 stopni ja mam -19.
Genna jak nie zakraplasz i nie ściągasz to tylko tak troszeczkę tej soli ja tak Marcysi robiłam jak miała miesiąc teraz mam nawilżacz i jestem z niego zadowolona, ale sól pomaga.
Minnie to faktycznie Wiki mało przybrała ja ostatnio jestem na etapie wagi bo Marcysia też mało przybierała ale to było 60 gramów na tydzień nie na miesiąc dlatego wcześniej troszkę dr. pozwolił nam wprowadzić pokarmy stałe. Ale Marcysia chętnie je obiadki i owoce a ja jeszcze do tych owocó dodawałam mleko i kleik i traktowałam jak pełen posiłek i w 2 tyg. przybrała mi 430 gram. Teraz muszę pilnować żeby nie przegiąć w drugą stronę. Ale MArcysia generalnie mleka je nie zbyt dużo dzisiaj np. na noc zjadła 60 ml. mleczka z kleikiem kukurydzianym i poszła spać nie będę w nią teraz wpychać i zobaczę ile przybędzie za 2 tyg. tak mam ją ważyć. Za to obiadki i deserki je chętnie tyle tylko ze my nie mamy cycusia:-( tylko mm.