reklama
dziewczyny muszę Wam powiedzieć że Marcysia rewelacja, spała tak jak w domu, w podróży przespała 3 h potem troszkę jej się nudziło ale dojechalismy bez problemów. W nocy napadało z 20 cm śniegu zapakowaliśmy dzisiaj malucha w wózek i spędziła 4h na dworzu a my z mężem mogliśmy pojeździć na zmianę, normalnie mamy taką wyrozumiałą córkę że szok :-).
kasik36
Fanka BB :)
Dziewczyny macie moze do odsprzedania ten magiczny proszek do pepka? Moze ktorejs z Was juz niepotrzebny monitor oddechu lub inne rzeczy, chetnie odkupie. Szukam tez adaptera do pasow bezpieczenstwa dla ciezarnych ale sa dosyc drogie wiec tez chetnie bym odkupila uzywane.
ema51
kasik - znalazłam na allegro wczoraj dla koleżanki linka do adaptera - ADAPTER PASÓW dla KOBIET w ciąży Belt of life (4979917306) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. - więc podsyłam dalej
miłego dnia
miłego dnia
kasik36
Ema dzieki, cena rozsadna i to nowy, super 
Esiek
Ehh liskka -
Życie ci zweryfikuje wszystko w tym temacie
Ja bylam na nie, bardzo chcialam nie dawac smoczka w ogole... wytrzymalam bodajze dwa tygodnie... Dziecko ma tak silna potrzebe ssania zakorzeniona w psychice ze ciezko to zaspokoic bez smoczka. Ale mam zasade i sie jej trzymam - smoczek tylko wtedy jak sprawdze ze wszystkie inne potrzeby sa zaspokojone. Najgoesze co mozna zeobic to smoczek " na wszystko" . Ja mam smoczki Lovi.
Aha - widzialam w innym watku ze zaopatrujesz sie w otulacze. Proponuje nie za duzo - ja mialam kupione 4 bo mi sie wydawalo to super i ktos mi bzdur nagadal ze dzieci je lubia bo maja ciasno - Goska ich nie cierpi, nie uzylam zadnego :/ Jest od urodzenia tak ruchliwa se dla niej otluacz to dramat
Jak ci sie tez trafi taki "egzemplarz" to przeinwestujesz 
Aha - widzialam w innym watku ze zaopatrujesz sie w otulacze. Proponuje nie za duzo - ja mialam kupione 4 bo mi sie wydawalo to super i ktos mi bzdur nagadal ze dzieci je lubia bo maja ciasno - Goska ich nie cierpi, nie uzylam zadnego :/ Jest od urodzenia tak ruchliwa se dla niej otluacz to dramat
Ostatnia edycja:
liskka
Esiek, ja jestem za smoczkami
tylko zastanawiałam sie kiedy je wprowadzać i czy właśnie te 4 tyg to nie za długo ;-)
Mam znajoma której córka nie lubiła smoczka ale wydaje mi sie ze miała po prostu źle dobrany, za to ssała kciuka i do tej pory tak robi a ma juz 8 lat, wydaje mi sie ze jest łatwiej oduczyć smoka niz palec .
Co do otulaczy to chyba faktycznie twoja Gosia to niezły egzemplarz :-) ja opiekowałam sie kilkoma juz niemowlakami i każde z nich je uwielbiało ale tak jak piszesz każde dziecko jest inne .
Mam 3 otulacze , z czego dwa to sa ogromne pieluchy tetrowe ktore można tez używać do innych celów
Mam znajoma której córka nie lubiła smoczka ale wydaje mi sie ze miała po prostu źle dobrany, za to ssała kciuka i do tej pory tak robi a ma juz 8 lat, wydaje mi sie ze jest łatwiej oduczyć smoka niz palec .
Co do otulaczy to chyba faktycznie twoja Gosia to niezły egzemplarz :-) ja opiekowałam sie kilkoma juz niemowlakami i każde z nich je uwielbiało ale tak jak piszesz każde dziecko jest inne .
Mam 3 otulacze , z czego dwa to sa ogromne pieluchy tetrowe ktore można tez używać do innych celów
Ostatnia edycja:
reklama