• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Jak mi się uda to wstawię jedno zdjęcie z USG

DSC00085.JPG

reklama
[/CENTER]
Witaj Kaira dawno Cię tu nie było:confused: rzeczywiście na śląsku daremna pogoda:angry: w nocy burza, a od rana ulewy:wściekła/y:

Na mega ulewę trafiłam jak jechałam do pracy:angry: nie lubię jeźdźić w taką pogodę, ale cóż:confused: dziś idziemy z Mężusiem i siostrami do kina na Narzeczony Mimo Woli, więc mam dobry humorek:biggrin2: w ogóle lekarz zalecił mi dużo dobrego humoru, więc wypełniam jego zalecenia:-D
:-)Jestem jestem prawie codziennie i Was podglądam,ale nie piszę bo nie mam ostatnio veny:)Nic się nie zmienia:( Ale za to cieszę się waszym szcześciem.
Dziś widziałam moja koleżankę która jest w ciąży tak ładnie i dumnie prezętowała swój brzuszek.Miałyśmy termin na ten sam dzień czyli 27 sierpnia.I znów ruszyła lawina smutku .
Pozdrawaiam Was wszystkie serdecznie zmykam gotować obiadek, spanko a potem do pracy może jakiś poród odebrać...hihihi (najwiekszy koszmar jaki może zdarzyć się w pog.rat)..

Dziwczyny super:) Ja mam nadzieję, że jestem w ciąży. Tak do mnie dziś dotarło, że od jakiegoś czsu swędzą mnie piersi... i chyba troszkę urosły...A może mi sie tylko zdaje...
Czy jest sens robić test ciążowy przed dniem spodziewanej @? Strasznie mnie kusi żeby go zrobić ale z drugiej strony chyba lepiej poczekać te 5 dni... Jajniki nadal bolą a w szczególności lewy. Za oknem pada deszcz:( Wczoraj świeciło słonko juz myślałam, ze nareszcie zawitało w Poznaniu lato... Masarkra...Nic misię nie chce. Na szczęście o 14 kończę pracę i jadę do domku:)

suuuper:-)14 na bank zobaczysz serduszko:tak:

Patrysia nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała i nie mogę się doczekać:-)

:-D gosia toż to masz rację :-D:-D wstawiłam sobie nawet suwaczek, ale wygląda mało apetycznie, zresztą same zobaczcie

Agniesia czemu??? Bardzo fajny plemniczek:-)

Aguniak, ale super Maleństwo:-) nawet nie wiesz jak ja bym chciała zobaczyć już moją Sóweczkę w takim wieku:-)

:-)Jestem jestem prawie codziennie i Was podglądam,ale nie piszę bo nie mam ostatnio veny:)Nic się nie zmienia:( Ale za to cieszę się waszym szcześciem.
Dziś widziałam moja koleżankę która jest w ciąży tak ładnie i dumnie prezętowała swój brzuszek.Miałyśmy termin na ten sam dzień czyli 27 sierpnia.I znów ruszyła lawina smutku .

Kaira pamiętaj -> CO NAS NIE ZABIJE TO NAS WZMOCNI:-)

Zobacz załącznik 143532

słodko malenka rośnie:-)

Dziwczyny super:) Ja mam nadzieję, że jestem w ciąży. Tak do mnie dziś dotarło, że od jakiegoś czsu swędzą mnie piersi... i chyba troszkę urosły...A może mi sie tylko zdaje...
Czy jest sens robić test ciążowy przed dniem spodziewanej @? Strasznie mnie kusi żeby go zrobić ale z drugiej strony chyba lepiej poczekać te 5 dni... Jajniki nadal bolą a w szczególności lewy. Za oknem pada deszcz:( Wczoraj świeciło słonko juz myślałam, ze nareszcie zawitało w Poznaniu lato... Masarkra...Nic misię nie chce. Na szczęście o 14 kończę pracę i jadę do domku:)

nie testuj przed @ wyjść może negatywnie i tylko niepotrzebnie będziesz się smutac:sorry2:poczekaj te 5 dni:tak:

Hej hej,

kaira Słonce Ty moje- Mama Sówka ma racje - co Nas nie zabije .... Głowa do góry ;-)

A ja zakupiłam syrop *spam* - dla kobiet w ciąży specjalnie - może pomoże mi się wygrzebać z przeziębienia.

I załączam wreszcie fotkę mojego młodego jak miał 10 tygodni i 4 dni a wg. usg 11 tygodni i 5 dni:
11 tygodni 4 dni wg. USG.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry