Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ŚLICZNE
ale robi wielkie wrażenie.... 
:-)Jestem jestem prawie codziennie i Was podglądam,ale nie piszę bo nie mam ostatnio veny[/CENTER]
Witaj Kaira dawno Cię tu nie byłorzeczywiście na śląsku daremna pogoda
w nocy burza, a od rana ulewy
Na mega ulewę trafiłam jak jechałam do pracynie lubię jeźdźić w taką pogodę, ale cóż
dziś idziemy z Mężusiem i siostrami do kina na Narzeczony Mimo Woli, więc mam dobry humorek
w ogóle lekarz zalecił mi dużo dobrego humoru, więc wypełniam jego zalecenia
![]()
suuuper:-)14 na bank zobaczysz serduszko![]()
gosia toż to masz rację
wstawiłam sobie nawet suwaczek, ale wygląda mało apetycznie, zresztą same zobaczcie
Jak mi się uda to wstawię jedno zdjęcie z USG
:-)Jestem jestem prawie codziennie i Was podglądam,ale nie piszę bo nie mam ostatnio venyNic się nie zmienia
Ale za to cieszę się waszym szcześciem.
Dziś widziałam moja koleżankę która jest w ciąży tak ładnie i dumnie prezętowała swój brzuszek.Miałyśmy termin na ten sam dzień czyli 27 sierpnia.I znów ruszyła lawina smutku .
Dziwczyny superJa mam nadzieję, że jestem w ciąży. Tak do mnie dziś dotarło, że od jakiegoś czsu swędzą mnie piersi... i chyba troszkę urosły...A może mi sie tylko zdaje...
Czy jest sens robić test ciążowy przed dniem spodziewanej @? Strasznie mnie kusi żeby go zrobić ale z drugiej strony chyba lepiej poczekać te 5 dni... Jajniki nadal bolą a w szczególności lewy. Za oknem pada deszczWczoraj świeciło słonko juz myślałam, ze nareszcie zawitało w Poznaniu lato... Masarkra...Nic misię nie chce. Na szczęście o 14 kończę pracę i jadę do domku
![]()
poczekaj te 5 dni

Hej hej,
I załączam wreszcie fotkę mojego młodego jak miał 10 tygodni i 4 dni a wg. usg 11 tygodni i 5 dni: