• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Oj, Kasiu - leci leci mega szybko :-)

No podobno chłopak i to z niezłym sprzętem :-D

A to mały zbój. A na wizycie będzie wszystko ok na bank i nie wolno Ci mysleć inaczej ;-)

Wiesz co, ja to swego czasu czytałam wszystko Browna i Cobena. A teraz czytam bardzo lajtowe rzeczy i teraz akurat Lauren Weisberger - ona napisała Diabeł ubiera się u Prady. Ja teraz skończyłam W pogoni za Harrym Winstonem i zaczęłam Portier nosi garnitur od Gabany (czy jakoś tak). :-)

Witamy

A ja dopiero wróciłam z tajemnej wyprawy do pedicurzystki z Okazji Dnia przyszłego Tatusia. Temu mojemu się tak spodobało że nawet na manicur go nie trzeba było namawiać :-D:-D:-D

O tej ostatniej książce coś słyszałam. Ja też czytuję Cobena , Browna a nawet Koontz'a. Zresztą muszę pochwalić mamy w Radopmsku dobrze wyposażoną bibliotekę w nowości tak więc mam możliwość czytać różne książki. Jak mi się coś spodoba to cztam.

Ja już jestem po wizycie:-) wszystko narazie jest w porządku:-D na USG było widać tylko pęcherzyk:tak: mam za trzy tygodnie (14 lipca) przyjść na następną wizytę i wtedy powinno być już coś więcej widać:tak: aha i dostałam Luteinę 2 razy dziennie dopochwowo:tak: fotki nie mam:confused:

No to super Mamuśko, że wszystko w porządku. Na pewno następnym razem coś zobaczysz.

A u mnie niestety przylazła ta wstrętna @. A ja mam w piątek wesele:-( i jak to ja będę fikać.

Hej dziewczynki:) Witam was z rana:) W Poznaniu nadal pogoda niezmienna czyli dość ciepło i wieje:)
Dziwne...od 3 cykli na tydzień przed @ miałam bóle mdłości, bóle jajników, takie bóle podbrzusza, że prawie mdlałam i strasznie wielki apetyt... a teraz nic. Tylko jajniki mnie bolą troszkę i wszystkie stawy. Stawy to mnie bolą od piątku. Wczoraj to myślałam, ze sie rozryczę z bólu.
Cały czas mam nadzieję, ze w tym miesiącu @ nie przyjdzie:) Dolina dopada mnie tylko wieczorami i jak widzę kobiety w ciaży albo z małymi dziećmi:( Od razu mi się chce ryczeć...Nie wiem dlaczego? Ale tak mam od jakiegoś czasu...
Miłego dnia wam wszystkim życzę:)
Mamo Sówko cieszę sie, że wszystko ok:)
Kroczek_k przykro mi z powodu @. Ale jak tylko mienie kolejne staranka. trzymam kciuki żeby następnym razem się udało:)

Witam Was dziewczyny - juz jestem po wczorajszej wizycie u gina i jest serduszko - dzidzia ma 8mm
Taka bylam zestresowana przed ta wizytas, ze hej...moj gin taka mial mine wypatrujac serduszka, ze juz myslalam, ze cos jest nie tak ale w koncu "znalazlo sie" nie mogl mi wydrukowac bo mu sie papier skonczyl ale to nic - najwazniejsze ze wszystko jest w miare ok.
Dalej mam brac duphaston 2x1 i luteine tak samo i te zastrzyki jeszcze 20 szt:-(:-(:-( tak nie lubie ich sobie robic...
No i powiedzial mio, ze mam tylozgiecie macicy i troche minie zanim sie wyprostuje - poczytalam troche o tym i nie jest to jakies straszne...

Witam,
Dziewczyny jestem po USG i jestem poprostu wniebowzięta.
Otóż dziecinka rośnie i to bardzo bo wzrostem (63mm) odpowiada nie 11 tyg. i 5 dniu tylko 12 tyg i 5 dniu. Doktor zbadał przezierność, kość nosową i jest wszystko ok. Poza tym że jest bardzo ruchliwe bo nie mógł zmierzyć i były 2 podejścia do badania.
A na koniec powiedział że ładna dziewczynka rośnie (doktor ten sam co badał Maggie).
Jestem taka szczęśliwa :-)
no to super ... mam nadzieje, ze ja tez za 4 tyg bede mogla juz widziec czy to dziewczynka czy chlopiec.
Tak tak Patrysiu - u mnie na 80% chłopak a u Agnieszki dziewczynka. :-)

He, he - ten sam lekarz nam robił usg. Mam przeczucie że się nie pomylił.
ponoc co do chlopca to mozna byc bardziej pewnym, dziewczynki sa bardziej niepewne...:-):-):-)
Ja już jestem po wizycie:-) wszystko narazie jest w porządku:-D na USG było widać tylko pęcherzyk:tak: mam za trzy tygodnie (14 lipca) przyjść na następną wizytę i wtedy powinno być już coś więcej widać:tak: aha i dostałam Luteinę 2 razy dziennie dopochwowo:tak: fotki nie mam:confused:
no to odliczamy i trzymamy kciuki - szybko zleci...

Hej dziewczyny. U mnie już któryś dzień z rzędu pada deszcz, jest zimno i mokro i w ogóle tak sobie myślę czy już całe wakacje będą takie? Zaraz zmykm do pracki a potem muszę się spakować na jutro do wyjazdu na weselicho.
Gosiaczku fajnie że jest serduszko i że jakoś się dzielnie trzymasz.

Witam dziewczyny, na początku GRATULUJE nowym mamuśką:)Miło się czyta że się kolejnym starającym udało.Niech wasze dziewczynki i chłopczyki zdrwo i szybko rosną:)
Moja @ niestety trwała aż 1 dzień oczywiście brak owulacji.ale już nie chcę o ty myśleć, bo znów nic nie wyjdzie ze staranka.Może uda nam się gdzieś wyjechać na wczasy z moim ukochanym M,w ciepłe kraje i może tam coś popsocimy:).
Pogoda fatalna na Śląsku, cały czas leje i chłodno GDZie moje ukochane słonko.
Pozdrawiam serdecznie

Super Mamo Sówko że wszystko w porządku u lekarza :-)
Cieszę się, że wszystko dobrze:tak::-)
No to super Mamuśko, że wszystko w porządku. Na pewno następnym razem coś zobaczysz.
A u mnie niestety przylazła ta wstrętna @. A ja mam w piątek wesele:-( i jak to ja będę fikać.

Ja tez się cieszę, zę wszystko w porządku:-) Kroczek_k współczuję z powodu @:angry: a ja lubię książki autora Marc Levy i może teraz będę miała więcej czasy, żeby czytać:-) a Cobena moja siostra uwielbia i ma chyba wszystkie książki:-)

Mamo Sówko cieszę sie, że wszystko ok:)

Wisienka ja też sie cieszę:-) trzymam kciuki, by @ nie przyszła:-)

jest serduszko - dzidzia ma 8mm
no to odliczamy i trzymamy kciuki - szybko zleci...

Odliczamy odliczamy, a ja jeszcze raz Gosiu gratuluję:-)

Witam dziewczyny, na początku GRATULUJE nowym mamuśką:)Miło się czyta że się kolejnym starającym udało.Niech wasze dziewczynki i chłopczyki zdrwo i szybko rosną:)
Moja @ niestety trwała aż 1 dzień oczywiście brak owulacji.ale już nie chcę o ty myśleć, bo znów nic nie wyjdzie ze staranka.Może uda nam się gdzieś wyjechać na wczasy z moim ukochanym M,w ciepłe kraje i może tam coś popsocimy:).
Pogoda fatalna na Śląsku, cały czas leje i chłodno GDZie moje ukochane słonko.
Pozdrawiam serdecznie

Witaj Kaira dawno Cię tu nie było:confused: rzeczywiście na śląsku daremna pogoda:angry: w nocy burza, a od rana ulewy:wściekła/y:

Na mega ulewę trafiłam jak jechałam do pracy:angry: nie lubię jeźdźić w taką pogodę, ale cóż:confused: dziś idziemy z Mężusiem i siostrami do kina na Narzeczony Mimo Woli, więc mam dobry humorek:biggrin2: w ogóle lekarz zalecił mi dużo dobrego humoru, więc wypełniam jego zalecenia:-D

reklama
Dobra zmykam jeszcze tylko zapytanie do Nektarynki. Kochana jak załączyć tak jak ty masz ten wykresik z FF?

nad kalendarzem masz Home page Setup wchodzisz tam zaznaczasz obecny wykres
w Selected Charts: powiniem byc obecny..

potem bierzesz linka
z samej góry
Your Charting Home Page Web Address:

otwierasz sygnaturke i wklepujesz jak normalny adres url..

Gosiu.. ciesze sie bardzo ladna fasolka..

PS ale mnie jajnik naparza teraz lewy co byl ostatnio i prawy tak troszke

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry