• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

To tak jak ja...ale Ty juz jestes na takim etapie ze nawet jakbys za 2-3 tyg urodzila to juz bedzie dobrze :-) nie martw sie kochana napisz jak bylo na wizycie...

Nektarynko - ja tez odnioslam wrazenie ze zniknelas :-) nie mam kogo cyklu sledzic :-p

Justys - beta obowiazkowo, test tez moze byc, oby to nie to co myslisz

Kroczku - mi tempka spadala albo w dniu @ albo dzien przed juz troszku zalezy, poki sa plamienia to to jeszcze nic nie znaczy
Napisze na pewno:-)
A ty jak sie czujesz Kroptusiu ??

reklama
No niby Kroptusiu nic nie znaczy ale ja już mam schizy. Albo niech przyjdzie już ta @ albo niech wszystko się zatrzyma a test niech pokaże dwie krechy. Jutro testuję jak dostanę gdzieś test po pracy.
Kroptusiu a co to za historia z Twoim psem i duchami?

dziewczyny my z mężem ponad 3 lata starań, jego wyniki pięknie, moje też a tu ciąży brak, byłam załamana a każda miesiączka to płacz i nerwy, tylko dzięki mojemu M jakoś to wytrzymałam. Teraz jestem prawie w 9 m-cu i wierzę w to że Bóg tego właśnie chciał zebyśmy razem przeżyli te starania i to nas wzmocniło bardzo i zbliżyło do siebie jeszcze bardziej. Poza tym przez okres starań udało nam się kilka razy wyjechać na super wczasy i odłozyć sporo kasy na wyprawkę, gdybym zaszła 3 lata temu to byłoby nam ciężko bez mieszkania i na studiach. Dlatego wiem że warto czekać i choć łatwo się mówi bo sama cierpiałam i mężuś też to teraz oboje jesteśmy silniejsi i jakoś tak inaczej patrzymy na wszystko. Życzę Wam kobitki szybkiego zafasolkowania bo wiem z doświadczenia że długie czekanie i kazda @ to załamka:-):-):-)

WITAM WIECZOROWĄ PORĄ:-)
A ja mam same dobre wieści :-)dzidzia zdrowa ciąża nie jest już zagrożona i nawet tak za 10 dni będziemy mogli zacząć serduszkowania:-)leki już mam odstawić a za tydzień zacząć brać witaminki feminatal a wizyta za miesiąć(no chyba że by coś mnie niepokoiło ale odpukać):tak:dzidzia słodko nóżkami kopało i rączkami machało i nawet słyszałąm serduszko:-)a to nasze maleństwo i jego domek:-)
Jejc ale cudowne zdjęcia:tak::-) Cieszę się, że z dzidzią wszystko oki:tak::-)

A mnie dziś strasznie bolą jajniki :/ A pogoda na szczęście ładna:) Słonko świeci:) Troszkę wieje ale ogólnie jest ok.
Pogoda taka jak u mnie:-D Mnie troszkę pobolewa brzusio i czasem jajniki ale to może tylko moje schizy:-p Nie chcę się nakręcac w tym miesiącu więc spokojnie czekam:tak:

Witam,

Dziewczyny jestem po USG i jestem poprostu wniebowzięta.
Otóż dziecinka rośnie i to bardzo bo wzrostem (63mm) odpowiada nie 11 tyg. i 5 dniu tylko 12 tyg i 5 dniu. Doktor zbadał przezierność, kość nosową i jest wszystko ok. Poza tym że jest bardzo ruchliwe bo nie mógł zmierzyć i były 2 podejścia do badania.
A na koniec powiedział że ładna dziewczynka rośnie (doktor ten sam co badał Maggie).
Jestem taka szczęśliwa :-)
Niezła dziewczynka się rozwija w Twoim brzusiu:tak: Super, że rośnie i wszystko jest oki:-)

Czesc dziewczynki..
ja zyje jeszcze.. jakby ktos sie martwil:)

gratulacje USG Aguniak..

Kroptusiu Ty tam lez dzielnie..
A maggie znow wcieło gdzies..

aa lece do miasta.. a z praca niestety nie wypalilo bo faceta potrzebują..
Witaj:tak:Dawno Cię nie widziałam;-):-)

:-):-):-) Witam w piękny dzień.
Witam:tak::-D

Witajcie
nowa staraczka na 2009 :)
mama Wiktorii 6,5 roku Pamiętamy :)
Witaj:tak::-)

Jak dobrze,że znowu wróciłaś na forum. :-D Muszę powiedzieć,że czas baaaardzo szybko leci. U Ciebie już 14 tydzień. A dopiero test robiłaś. Hi,hi! Buziaki dla Was! Ja zmykam do pracy.
Oj, Kasiu - leci leci mega szybko :-)
Maggie super, że się odezwałaś:-) Chłopiec mówisz to super:-D
No podobno chłopak i to z niezłym sprzętem :-D

Kacperek szaleje,teraz lubi naciskać mi na pęcherz i na kość ogonową tak że chodzić nie moge:-D W piątek mam wizyte u gina,mam nadzieje że wszystko będzie ok
A to mały zbój. A na wizycie będzie wszystko ok na bank i nie wolno Ci mysleć inaczej ;-)

Maggie a jaką książkę teraz czytasz? Ja też bardzo lubię książki a że mam pracę taką jaką mam czyli nie narobię się i mam dużo wolnego czasu to czytam i haftuję na zmianę. Teraz dorwałam książkę pt: "Cień Poego" Fajna jest bo ja lubię kryminały i thrillery więc mi pasuje. Rozwiązuje ona zagadkę tajemniczej śmierci tego pisarza Edgara Allana Poego. Wszyscy myślą, że zmarł z przepicia a to tymczasem nie jest prawdą.
Wiesz co, ja to swego czasu czytałam wszystko Browna i Cobena. A teraz czytam bardzo lajtowe rzeczy i teraz akurat Lauren Weisberger - ona napisała Diabeł ubiera się u Prady. Ja teraz skończyłam W pogoni za Harrym Winstonem i zaczęłam Portier nosi garnitur od Gabany (czy jakoś tak). :-)

Witajcie
nowa staraczka na 2009 :)
mama Wiktorii 6,5 roku Pamiętamy :)
Witamy

A ja dopiero wróciłam z tajemnej wyprawy do pedicurzystki z Okazji Dnia przyszłego Tatusia. Temu mojemu się tak spodobało że nawet na manicur go nie trzeba było namawiać :-D:-D:-D

Ja już jestem po wizycie:-) wszystko narazie jest w porządku:-D na USG było widać tylko pęcherzyk:tak: mam za trzy tygodnie (14 lipca) przyjść na następną wizytę i wtedy powinno być już coś więcej widać:tak: aha i dostałam Luteinę 2 razy dziennie dopochwowo:tak: fotki nie mam:confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry