• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Witam z rańca. Śliczny brzusio Patrysiu. No i bardzo się cieszę że wszystko ok z maluszkiem. Patrz jak ten czas szybko leci już 10 tygodni.
U mnie bez zmian. @ się chyba zbliża ale nadal jej nie ma są plamienia.

reklama
Dziewczyny jestem troche wystraszona,wczoraj rano bol brzucha tak jak normalnie na @,no i plamienia takie bardziej brazowawe,no i myslalam,ze to poczatek@,bo kiedys tez juz tak mialam,a dzis rano bol brzucha i cos jakby ze mnie wylecialo tak jakby wielki skrzep krwi,a teraz jak na razie tylko troche plamienie,boje sie,a do lekarza nie mam jak isc w tym tygodniu dopiero moge isc w poniedzialek:((,myslicie,ze to moglo byc poronienie?tak wczesnie?co ja mam robic jakbym kupila test teraz i zrobila wykazalo by mi czy to ciaza byla?przezylam juz poronienie ale byl to szosty tydzien,ciaza byla potwierdzona,a teraz to nie wiem juz co myslec!?HELP:(

WITAM:-)
Dziewczyny jestem troche wystraszona,wczoraj rano bol brzucha tak jak normalnie na @,no i plamienia takie bardziej brazowawe,no i myslalam,ze to poczatek@,bo kiedys tez juz tak mialam,a dzis rano bol brzucha i cos jakby ze mnie wylecialo tak jakby wielki skrzep krwi,a teraz jak na razie tylko troche plamienie,boje sie,a do lekarza nie mam jak isc w tym tygodniu dopiero moge isc w poniedzialek:((,myslicie,ze to moglo byc poronienie?tak wczesnie?co ja mam robic jakbym kupila test teraz i zrobila wykazalo by mi czy to ciaza byla?przezylam juz poronienie ale byl to szosty tydzien,ciaza byla potwierdzona,a teraz to nie wiem juz co myslec!?HELP:(

myśle że zrób betke i wtedy będziesz wiedziała na 100% czy to ciąża :tak:nie stresuj się moze to jednak @ ale na wszelki wypadek sprawdz co idz na betke:tak:

Justyś no właśnie zrób betkę. Stężenie hormonów nie spada tak szybko. No nie wiem co ci poradzić. Czasami tak się zdarza że kobieta nie wie nawet że była w ciąży bo przychodzi okres i tyle a może po prostu to jest @ tylko jakoś tak dziwnie. Zrób betkę i daj szybko znać co to było.

No a ja się przygotowuję do weselicha w piątek. Tak nietypowo ale jak już może pisałam kuzynka jest w ciąży i tak szybko było załatwiane. Ciekawe jak to wesele wypadnie bo na ogół jak są takie prawie nieplanowane to jest super zabawa. Tak więc od czwartkowego popołudnia aż do poniedziałku wieczorem nie będzie mnie na BB. Mam nadzieję, że dam radę nadrobić to co naskrobiecie.
U mnie dziś straszna pogoda. Całą noc padał ulewny deszcz no i burza się kręciła w okolicy aż w końcu sobie pogrzmiało i poszło.

Witam dziewczyny :-)

WITAM WIECZOROWĄ PORĄ:-)
A ja mam same dobre wieści :-)dzidzia zdrowa ciąża nie jest już zagrożona i nawet tak za 10 dni będziemy mogli zacząć serduszkowania:-)leki już mam odstawić a za tydzień zacząć brać witaminki feminatal a wizyta za miesiąć(no chyba że by coś mnie niepokoiło ale odpukać):tak:dzidzia słodko nóżkami kopało i rączkami machało i nawet słyszałąm serduszko:-)a to nasze maleństwo i jego domek:-)

Patrysia super brzusio i Fasolinka:-) dobrze, że już wszystko w porządku:-)

Justys na Twoim miejscu zrobiłabym betkę albo test:tak:

Ja dziś jestem taka jakaś osowiała:-p ehhh, bo ta pogoda mnie dobija:angry: no, ale coż jakoś to trzeba przeżyć:tak:

reklama
Witam,

Dziewczyny jestem po USG i jestem poprostu wniebowzięta.
Otóż dziecinka rośnie i to bardzo bo wzrostem (63mm) odpowiada nie 11 tyg. i 5 dniu tylko 12 tyg i 5 dniu. Doktor zbadał przezierność, kość nosową i jest wszystko ok. Poza tym że jest bardzo ruchliwe bo nie mógł zmierzyć i były 2 podejścia do badania.
A na koniec powiedział że ładna dziewczynka rośnie (doktor ten sam co badał Maggie).
Jestem taka szczęśliwa :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry