Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziewczyny jestem troche wystraszona,wczoraj rano bol brzucha tak jak normalnie na @,no i plamienia takie bardziej brazowawe,no i myslalam,ze to poczatek@,bo kiedys tez juz tak mialam,a dzis rano bol brzucha i cos jakby ze mnie wylecialo tak jakby wielki skrzep krwi,a teraz jak na razie tylko troche plamienie,boje sie,a do lekarza nie mam jak isc w tym tygodniu dopiero moge isc w poniedzialek(,myslicie,ze to moglo byc poronienie?tak wczesnie?co ja mam robic jakbym kupila test teraz i zrobila wykazalo by mi czy to ciaza byla?przezylam juz poronienie ale byl to szosty tydzien,ciaza byla potwierdzona,a teraz to nie wiem juz co myslec!?HELP
![]()
nie stresuj się moze to jednak @ ale na wszelki wypadek sprawdz co idz na betke
WITAM WIECZOROWĄ PORĄ:-)
A ja mam same dobre wieści :-)dzidzia zdrowa ciąża nie jest już zagrożona i nawet tak za 10 dni będziemy mogli zacząć serduszkowania:-)leki już mam odstawić a za tydzień zacząć brać witaminki feminatal a wizyta za miesiąć(no chyba że by coś mnie niepokoiło ale odpukać)dzidzia słodko nóżkami kopało i rączkami machało i nawet słyszałąm serduszko:-)a to nasze maleństwo i jego domek:-)
Dziewczyny jestem troche wystraszona,wczoraj rano bol brzucha tak jak normalnie na @,no i plamienia takie bardziej brazowawe,no i myslalam,ze to poczatek@,bo kiedys tez juz tak mialam,a dzis rano bol brzucha i cos jakby ze mnie wylecialo tak jakby wielki skrzep krwi,a teraz jak na razie tylko troche plamienie,boje sie,a do lekarza nie mam jak isc w tym tygodniu dopiero moge isc w poniedzialek(,myslicie,ze to moglo byc poronienie?tak wczesnie?co ja mam robic jakbym kupila test teraz i zrobila wykazalo by mi czy to ciaza byla?przezylam juz poronienie ale byl to szosty tydzien,ciaza byla potwierdzona,a teraz to nie wiem juz co myslec!?HELP
![]()

ehhh, bo ta pogoda mnie dobija
no, ale coż jakoś to trzeba przeżyć