• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Dziewczyny wyczytałam, że pies może reagować na polecenie przekazane telepatycznie i sprawdziłam to na swoim psie. Leżał na kanapie i spał. Ja stanęłam na progu pokoju cichutko kucnęłam i zaczęłam go w myślach wołać. Wyobraźcie sobie, że momentalnie się obudził i nastawił uszy ale nie wiedział co go woła. Spojrzał się na mnie i patrząc mi się w oczy podszedł do mnie. No masakra ale numer. Może to jednorazowe ale powtórzę to za jakiś czas.
Niezle! :-) Powtorz koniecznie ten eksperyment

reklama
Dobry wieczór!

Jeśli pojawiło się u mnie coś takiego to lepiej, żeby to jednak była @ bo jak przy ostatniej ciąży zaczęły mi się plamienia to skończyło się to poronieniem więc wolałabym już tego nie przechodzić. Ale nie rozumiem tego bo do okresu zostało mi 4 dni no i tempka w ogóle nie spada. Od 4 dni mam równe 37 i szyjka też na @ nie wskazuje. Nie wiem ale nie mam siły się już nad tym zastanawiać. Zmykam do łóżeczka oglądać film jakiś. Dobranoc

Kochanie jak tam to nieszczęsne plamienie? Jest nadal?

Witam:-) Jestem tu nowa i chciałam się z wami przywitać:-) 25 kwietnia br. wyszłam za mąż i staramy sie o dzidzie:-) To dopiero 2 cykl ale jestem pełna nadzieji, że nie będziemy musieli długo czekać na upragnioną fasolkę.
Witam Was wszystkie serdecznie :-)

Witamy i zapraszamy!

Cześć dziewczynki.U mnie pogoda do kitu,pada i zimno
Witaj wisienka_83

Madziasku u mnie też do bani.

Wiesz na pewno są też takie spryciary,ja byłam przed maturą u jednej to co chwile zaglądała na zegarek która godzina,nic mi sie nie sprawdziło co powiedziała no może to że zdam mature-ale to nie jej akurat zasługa.
Ale długo długo po tym byłam za namową koleżanki u innej i naprawde sprawdziły sie rzeczy,wiem że to może być też zbieg okoliczności ale ja w to jednak wierze.Są takie wróżki,które mają "to coś" No,ale każdy ma swoje zdanie

Ja też kiedyś byłam u wróżki. No może nie u wróżki,ale u cyganki. Sprawdziło mi się wszystko co powiedziała w ciągu roku. Teraz też bym poszła,ale mój M nalega żeby nie iść.

Kroptusiu ja wierzę w duchy. Nigdy nie miałam z nimi do czynienia,ale wierzę.

hej dziewczyny :) mam takie pytanie... wczoraj mialam owulacje no i moj partner stwierdzil ze czuje sie jakos inaczej niz kiedy to robimy w dniach nieplodnych... dokladnie chodzi mi o to ze ze stwierdzil ze jestem ,,ciasniejsza'' i cos dziwnie ggo ,,drapie'' tam w srodku... no ale co go tam niby w srodku moze drapac?? nie rozumiem totalnie... czy wasi mezczyzni rowniez odnosza wrazenie ze w owulacje sex jest ''inny''??

Mnie też M kiedyś powiedział,że jest ciaśniej i było to około owulki.

U mnie kochane bez zmian. Niestety @ nie ma nadal. Dzisiaj boli mnie brzuch więc może jednak przyjdzie. Do gina idę w poniedziałek. Niestety nie mogę wcześniej. M był dzisiaj na badaniu nasienia. Za 2 dni wyniki. Oby było lepiej.
A teraz BAAARDZO dobra wiadomość! Moja kochana Cypisia z czerwcówek urodziła dzisiaj synka! Nareszcie bo już nie mogłam się doczekać. Hi,hi!

Po kilku nieudanych próbach wreszcie udało mi się wkleić suwaczki:) Próbuje przeczytać wszystkie wasze posty żeby troszkę Was poznać ale przyznaję, ze nie jest to łatwe:( Mam nadzieję, ze za jakiś czas jakoś to ogarnę:)
Ja nigdy u wróżki nie byłam chociaż zawsze miałam na to ochotę ale jakoś się boję...:baffled:nie mam pojęcia skąd ten lęk:baffled:

Kasieńko plamienia nadal są i jakby mocniejsze więc albo przyjdzie @ albo zrobię w czwartek test. Druga moja ciąża po plamieniach marnie się skończyła ale gin powiedział, że to możliwe że w czasie gdy przypada okres mogą pojawić się takie rzeczy więc na razie nie panikuję zobaczymy za dwa dni.

Kasiulek a tak poza tym jaki czas temu Twój M miał robione badanie nasienia? Mój miał w październiku i wyniki były takie że niby rewelacyjnie nie było ale nie było też źle i tak sobie myślę że może trzeba je powtórzyć? A tak poza tym to twój M robił te badanie odpłatnie czy nie? Ja też jestem z łódzkiego więc może nie musiałabym płacić za takie badania.

Mnie też M kiedyś powiedział,że jest ciaśniej i było to około owulki.

ja wiem ze mam dwa duze pecherzyki (powyzej 20mm jeden wiec razem troche miejsca zajmuja :)) moze to dlatego??

wisienka_83 ja bylam u wroki i powiem ci szczerze ze zaluje... za pierwszym razem powiedzial mi ze beda z tym facetem z ktorym jestem teraz a jak bylam 4 miesiace po tym powiedziala ze nie bede... widocznie mnie nie pamietala :) hihihih ale slyszalam ze jak wrozka ma duzo na glowie (a to bylo przed bozym narodzeniem kilka dni) to karty moga sie nie ukladac i ,,klamac''... tak sobie myslalam nad tym co ona mowila i w sumie nic sie nie sprawdzilo... no moze to ze wyjade za ranice po nowym roku (to bylo w 2007) i tak wlasnie pojechalam za granice... ale wydaje mi sie ze to gra z nasza psychika... np. jesli wrozka powie ci ze sie zakochach w przeciagu 3 miesiecy to bedziesz na sile probowala kogos znalesc... no i jasne ze sie zakochasz bo sobie wmowisz ze to wlasnie ten facet... tak wiec wydaje mi sie ze to gra z psychika... natomiast nie mam pojecia skad ale powiedziala ze brat bedzie miec operacje i mnie zatkalo bo to byla prawda... ale bardzo suzo zeczy sie niesprawdzilo... np to ze z mama sie pokloce, ze nie bedziemy sie odzywac, ze nie bedzie popierac slubu naszego a tutaj moja mama stala sie najlepsza przyjaciolka moja, uwielbia mojego faceta i jakby mogla to juz by nas przed oltarz wepchnela i wesele urzadzila :D hihihih tak wiec roznie jest to z wrozkami... ja chodzilam do wrozki z opola... ale tak jak pisalam bylam tylko 2 razy i nigdy wiecej.... czasami lepiej wszystkiego nie wiedziec i pamietaj...nie oszukasz przeznaczenia... co ma byc to bedzie :) mi wrozka wywrozyla syna :) zobaczymy... jakby nie bylo to prawdopodobienstwo 50 na 50 :) hihih wiec nie magia tylko prawdopodobienstwo sie klania... z dziecmi to ja tez ci moge wywrozyc :) duze prawdopodobienstwo ze sie spelni... ogolnie nie polecam wrozek bo niepotrzebnie robia ,,balagan'' w glowie... a najwazniejsze... wrozka powiedziala mi ze bede miec raka i teraz co mnie nie zaboli to biegne do lekarza bo sie boje... ale najbardziej sie boje ze sobie ,,wykrakam'' bo jak sie o czyms mysli to sie to dzieje (mam nadzieje ze nie, odpukac)... :) ale sie rozpisalam :) hihih

sandrahaha własnie z tych powodów, o których piszesz astanawiam się nad pójściem do wróżki... ale chyba się nigdy nie odważe.
Teraz cały czas modle się o dzidzię. Boję sie tylko, ze skoro tak bardzo tego chcę to tak szybko sie nie uda. Cały czas sie boję, ze nigdy się nie uda. Czasami płacze po nocach bo mnie nagle nachodzi, ze nigdy nie będę w ciąży. Wiem, ze to głupie ale tak już mam...

Z moim mężem przed ślubem nie używaliśmy żadnych zabezpieczeń tylko stosunek przerywany i nie mielismy żadnej wpadki:szok:Nawet @ nigdy mi się nie spóżniła.Prawie 2 lata sexu bez zabezpieczenia i nic:szok:Strasznie się boję, ze coś jest nie tak...Ł. cały czas na mnie krzyczy za to, ze tak myślę, ale jakoś nie potrafię inaczej. On jest pewnien, ze ja jestem w ciąży i już. Chciałabym zeby miał rację...

reklama
Wisienko każda z nas ma doliny. Ja też już nie mogę się doczekać a jednocześnie się boję i powiem szczerze że pewnie dlatego się blokuję ale nie mogę przestać i tak koło się zamyka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry