Mnie też M kiedyś powiedział,że jest ciaśniej i było to około owulki.
ja wiem ze mam dwa duze pecherzyki (powyzej 20mm jeden wiec razem troche miejsca zajmuja

) moze to dlatego??
wisienka_83 ja bylam u wroki i powiem ci szczerze ze zaluje... za pierwszym razem powiedzial mi ze beda z tym facetem z ktorym jestem teraz a jak bylam 4 miesiace po tym powiedziala ze nie bede... widocznie mnie nie pamietala

hihihih ale slyszalam ze jak wrozka ma duzo na glowie (a to bylo przed bozym narodzeniem kilka dni) to karty moga sie nie ukladac i ,,klamac''... tak sobie myslalam nad tym co ona mowila i w sumie nic sie nie sprawdzilo... no moze to ze wyjade za ranice po nowym roku (to bylo w 2007) i tak wlasnie pojechalam za granice... ale wydaje mi sie ze to gra z nasza psychika... np. jesli wrozka powie ci ze sie zakochach w przeciagu 3 miesiecy to bedziesz na sile probowala kogos znalesc... no i jasne ze sie zakochasz bo sobie wmowisz ze to wlasnie ten facet... tak wiec wydaje mi sie ze to gra z psychika... natomiast nie mam pojecia skad ale powiedziala ze brat bedzie miec operacje i mnie zatkalo bo to byla prawda... ale bardzo suzo zeczy sie niesprawdzilo... np to ze z mama sie pokloce, ze nie bedziemy sie odzywac, ze nie bedzie popierac slubu naszego a tutaj moja mama stala sie najlepsza przyjaciolka moja, uwielbia mojego faceta i jakby mogla to juz by nas przed oltarz wepchnela i wesele urzadzila

hihihih tak wiec roznie jest to z wrozkami... ja chodzilam do wrozki z opola... ale tak jak pisalam bylam tylko 2 razy i nigdy wiecej.... czasami lepiej wszystkiego nie wiedziec i pamietaj...nie oszukasz przeznaczenia... co ma byc to bedzie

mi wrozka wywrozyla syna

zobaczymy... jakby nie bylo to prawdopodobienstwo 50 na 50

hihih wiec nie magia tylko prawdopodobienstwo sie klania... z dziecmi to ja tez ci moge wywrozyc

duze prawdopodobienstwo ze sie spelni... ogolnie nie polecam wrozek bo niepotrzebnie robia ,,balagan'' w glowie... a najwazniejsze... wrozka powiedziala mi ze bede miec raka i teraz co mnie nie zaboli to biegne do lekarza bo sie boje... ale najbardziej sie boje ze sobie ,,wykrakam'' bo jak sie o czyms mysli to sie to dzieje (mam nadzieje ze nie, odpukac)...

ale sie rozpisalam

hihih