wisienka_83
mamuśka:)
Wstaw, wstaw
Jesli jestes pod koniec cyklu to mozliwe, ze maz ma racje....
Wkleję tylko nie wiem gdzie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wstaw, wstaw
Jesli jestes pod koniec cyklu to mozliwe, ze maz ma racje....
A moze masz zalozona sprirale wewnatrzmaciczna i go ta nitka od niej drapie?hej dziewczynymam takie pytanie... wczoraj mialam owulacje no i moj partner stwierdzil ze czuje sie jakos inaczej niz kiedy to robimy w dniach nieplodnych... dokladnie chodzi mi o to ze ze stwierdzil ze jestem ,,ciasniejsza'' i cos dziwnie ggo ,,drapie'' tam w srodku... no ale co go tam niby w srodku moze drapac?? nie rozumiem totalnie... czy wasi mezczyzni rowniez odnosza wrazenie ze w owulacje sex jest ''inny''??
Zobacz na suwaczki innych dziewczyn i jesli chcesz miec podobny jak jedna z nich to kliknij na niego i powinna sie utworzyc strona do jego utworzenia. Jesli nie w "Staraczki" jest "niezbednik staraczki" i tam masz linki rowniez do wielu suwaczkow.Wkleję tylko nie wiem gdziea jak zrobić suwaczek odliczający dni cylku? Znalazłam tylko takie odliczające czas do najbliższej owulacji. Ja teraz jestem w 21 dniu cyklu. Cykl mam 28 dniowy. Ostatnią miesiączkę miałam 02.06.2009r.
A moze masz zalozona sprirale wewnatrzmaciczna i go ta nitka od niej drapie?
:-):-):-)
To tylko taki zart, bo jak sie staracie to przeciez nie masz spirali.....
Wkleję tylko nie wiem gdziea jak zrobić suwaczek odliczający dni cylku? Znalazłam tylko takie odliczające czas do najbliższej owulacji. Ja teraz jestem w 21 dniu cyklu. Cykl mam 28 dniowy. Ostatnią miesiączkę miałam 02.06.2009r.
Witajcie Dziewczynki,
Ja wpadlam z nietypowym nieciazowym pytankiem ale meczy mnie od 2 dni "czy wierzycie w duchy" badz znacie przypadki ze pies moze ducha widziec/wyczuc???
Opisze potem swoja historie naczy co sie dzieje ale poki co chce znac Wasze zdanie czy doswiadczenia ?? Wiem, ze dla wielu to smieszny temat, jednak dla mnie wazne wiec mam nadzieje, ze cos sie u Was dowiem
Poza tym leze placuszkiem bo skurcze sa codziennie a raczej bole krzyzowe jak wiecej sie poruszam i czytam co u Was
ps. pogoda jak dla mnie rewelka czyli deszcz, wiatr i zero upalow...lepiej sie czuje inaczej mdleje badz mam zaslabniecia...
Pozdrawiam Was kochane![]()
Wiesz na pewno są też takie spryciary,ja byłam przed maturą u jednej to co chwile zaglądała na zegarek która godzina,nic mi sie nie sprawdziło co powiedziała no może to że zdam mature-ale to nie jej akurat zasługa.
Ale długo długo po tym byłam za namową koleżanki u innej i naprawde sprawdziły sie rzeczy,wiem że to może być też zbieg okoliczności ale ja w to jednak wierze.Są takie wróżki,które mają "to coś" No,ale każdy ma swoje zdanie
hej dziewczynymam takie pytanie... wczoraj mialam owulacje no i moj partner stwierdzil ze czuje sie jakos inaczej niz kiedy to robimy w dniach nieplodnych... dokladnie chodzi mi o to ze ze stwierdzil ze jestem ,,ciasniejsza'' i cos dziwnie ggo ,,drapie'' tam w srodku... no ale co go tam niby w srodku moze drapac?? nie rozumiem totalnie... czy wasi mezczyzni rowniez odnosza wrazenie ze w owulacje sex jest ''inny''??
Ale sam się nie skarżył
ta pogoda jest paskudna, kto to slyszał, żeby koniec czerwca był taki zimny??:-( Tempka u mnie 36,8.. nawet 37 nie przekroczyła. W sobote mam egzamin już ostatni i muszę się uczyc:-(Ale mi się nie chce.. Dzis poszłam do Filipka (którym sie opiekuje) a Filipek chory.. jego mama wzięła sobie na dziś urlop i pojechalismy z nim do lekarza. Przeziębiony jest. Szkoda, że nie pobędzie z nim w domku przez ten tydzień to ja bym sie w spokoju nauczyła na ten egzamin.. a tak.. głowa mnie pobolewa i brzuszek nieraz. Już niedlugo się dowiem czy cos tam "piszczy"
Witam:-) Jestem tu nowa i chciałam się z wami przywitać:-) 25 kwietnia br. wyszłam za mąż i staramy sie o dzidzie:-) To dopiero 2 cykl ale jestem pełna nadzieji, że nie będziemy musieli długo czekać na upragnioną fasolkę.
Witam Was wszystkie serdecznie :-)
:-)Witajcie Dziewczynki,
Ja wpadlam z nietypowym nieciazowym pytankiem ale meczy mnie od 2 dni "czy wierzycie w duchy" badz znacie przypadki ze pies moze ducha widziec/wyczuc???
Opisze potem swoja historie naczy co sie dzieje ale poki co chce znac Wasze zdanie czy doswiadczenia ?? Wiem, ze dla wielu to smieszny temat, jednak dla mnie wazne wiec mam nadzieje, ze cos sie u Was dowiem
Poza tym leze placuszkiem bo skurcze sa codziennie a raczej bole krzyzowe jak wiecej sie poruszam i czytam co u Was
ps. pogoda jak dla mnie rewelka czyli deszcz, wiatr i zero upalow...lepiej sie czuje inaczej mdleje badz mam zaslabniecia...
Pozdrawiam Was kochane![]()

na 100% nie mamwkladac sobie tez nic nie wkladam
hihih dlatego pytam was czy wasz partner czuje jakas roznice gdy kochacie sie w owulacje a gdy kochacie sie w dni nieplodne
:-)