• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

WITAM:-)
A my z moja siostra i szwagrem byliśmy w Auchanie na zakupach i jestem teraz mega zmeczona:baffled:

HOPE to nie jest dobrze jak masz takie upławy hmm moja mama miała tez coś takiego że dziwne upławy i tak śmierdziały dziwnie i okazało się ze ma wrzody na macicy:sorry2:nie mówie że ty tak masz ale chodzi mi o to że nie wolno tego nie brać pod uwage jak najszybciej do ginekologa na badania:tak:

reklama
Ale tu się szybko wszystko zmienia :-)
Kobietki ja jestem po 3 CLO, w tym miesiącu byłam na USG - 13dc - pęcherzyk 20 mm. Gin powiedziała, ze za 4-5 dni będzie owu... a z tego co czytałam pęcherzyk pęka gdy ma 18-25 mm. Już 4 dzień czuje ból jajników, czy to normalne, ze tak długo boli? Któraś z Was tak ma? :confused:

Kochane wynik "UJEMNY":-D:-D:-D aż się popłakałam ze szczęścia:zawstydzona/y:och DZIEKUJE BOGU:-)
JESZCZE RAZ DZIEKUJE ZA WSPARCIE:tak:

Gratuluję Patrysia:-) jedno zmartwienie mniej:tak:

Wpadam w ostatniej chwili pożegnać się przed urlopem - jutro z Kocurem i caaałą masą znajomych z samego rana ruszamy na łódeczki na Mazury. Trzymajcie się cieplutko dziewczynki. Wracam za 1,5 tygodnia.

Udanego urlopu Kejt:-)

Witajcie dziewczyny!
Mialam problemy z klawiatura, a pozniej operacja mojego meza i nie zagladalam na forum. Zaraz zaczne czytac.
Mama Sowka-gratulacje:tak::tak::tak:

Hope witaj, bo tak długiej nieobecności:tak: dobrze, że z Mężem już lepiej, a co do tych upławów to najlepiej idź do lekarza:tak:

Hej Dziewczyny,Przestraszyłam się Nektarynki i się melduję :-):-D
No a poza tym, wyłazi mi jedna ósemka - ależ będę mądra :-D - a myślałam że już szczyt osiągnełam.
:tak: Tak też zrobię. A jak się nie polepszy to śmigne do lekarza.
A jak Ty się wogóle czujesz?

Dobrze Maggie, że się odezwałaś i mam nadzieję, że będziesz to robić cześciej:-) ośemeczka mówisz??? To chyba strasznie boli :confused: masz rację jak się nie poprawi to leć do lekarza:-D

:-D:-Da ja dostalam trzecia @ :-D :-D
i za dwa tygodnie .... dzidziuśki
Bardzo się cieszę.

Agniesia super, że dostałaś @:-)

Ale tu się szybko wszystko zmienia :-)
Kobietki ja jestem po 3 CLO, w tym miesiącu byłam na USG - 13dc - pęcherzyk 20 mm. Gin powiedziała, ze za 4-5 dni będzie owu... a z tego co czytałam pęcherzyk pęka gdy ma 18-25 mm. Już 4 dzień czuje ból jajników, czy to normalne, ze tak długo boli? Któraś z Was tak ma? :confused:

No ja niestety Ci Klaudyna nie pomogę, ale dziewczyny pewnie tak:tak:

Ja dziś miałam z Mężusiem taki leniwy dzień
yes2.gif
choć rano Mężuś był na 4h w pracy
confused.gif
a teraz się wylegujemy i czekamy na mecz Ligii Światowej POLSKA - WENEZUELA
biggrin.gif

tak dokladnie wszystko na @..

Kroptuiu trzymaj sie dzielnie..

Madziass jak tamm u Ciebie

Maggie co tak cicho siedzisz?

a reszta dziewczynek gdzie? kroczek? patrysia? aslowik? Agniesiak? Agniesia?
Wróciłam własnie ze szkoły, jestem padnięta jak Rex;-) Tempka dziś 36,75 ale zakłócona bo mierzona o 5 rano..
Zobaczymy jaka jutro będzie przy "normalnym" pomiarze. Tak mi sie nie chce jutro do pracy iśc.. moze któras mnie chce zastapic?:-pHehe, żartuje:-D No a teraz Kochane zmykam do mojego M i poogladamy tv:-)

Wróciłam własnie ze szkoły, jestem padnięta jak Rex;-) Tempka dziś 36,75 ale zakłócona bo mierzona o 5 rano..

Zobaczymy jaka jutro będzie przy "normalnym" pomiarze. Tak mi sie nie chce jutro do pracy iśc.. moze któras mnie chce zastapic?:-pHehe, żartuje:-D No a teraz Kochane zmykam do mojego M i poogladamy tv:-)

cześć Kochana :-)

Dziewczyny czy wiecie, jaki wplyw na ciąże może mieć paciorkowiec albo gronkowiec w gardle?

Dziewczyny opadam już z sił. Właśnie zaczyna mi się znów ta przebrzydła @. Zawsze na kilka dni przed @ mam takie brązowe plamienia i właśnie się pojawiły:wściekła/y:. Niby człowiek się nie nastawia ależ jakie wielkie rozczarowanie gdy się znów pojawia jak co miesiąc:angry:. Ja chyba sobie daruję w tym cyklu jakiekolwiek mierzenie tempki i testy owulacyjne bo to i tak mi nie pomaga tylko się codziennie przypominam że właśnie jest lub nie ma tego czasu by się starać. Straszne. Mam dosyć.

Dziewczyny opadam już z sił. Właśnie zaczyna mi się znów ta przebrzydła @. Zawsze na kilka dni przed @ mam takie brązowe plamienia i właśnie się pojawiły:wściekła/y:. Niby człowiek się nie nastawia ależ jakie wielkie rozczarowanie gdy się znów pojawia jak co miesiąc:angry:. Ja chyba sobie daruję w tym cyklu jakiekolwiek mierzenie tempki i testy owulacyjne bo to i tak mi nie pomaga tylko się codziennie przypominam że właśnie jest lub nie ma tego czasu by się starać. Straszne. Mam dosyć.

Ja też mam lekkie plamienia na początku @ i czytalam kiedyś, że to nie jest początek nowej @ tylko dokończenie poporzedniego cyklu i chyba coś w tym jest, bo ja przy poprzedniej ciąży też sie zlościam, że nic z tego bo znów sie zaczyna @, a to bylo zamknięcie poprzedniego cyklu :-)

Jeśli pojawiło się u mnie coś takiego to lepiej, żeby to jednak była @ bo jak przy ostatniej ciąży zaczęły mi się plamienia to skończyło się to poronieniem więc wolałabym już tego nie przechodzić. Ale nie rozumiem tego bo do okresu zostało mi 4 dni no i tempka w ogóle nie spada. Od 4 dni mam równe 37 i szyjka też na @ nie wskazuje. Nie wiem ale nie mam siły się już nad tym zastanawiać. Zmykam do łóżeczka oglądać film jakiś. Dobranoc

Witam:-) Jestem tu nowa i chciałam się z wami przywitać:-) 25 kwietnia br. wyszłam za mąż i staramy sie o dzidzie:-) To dopiero 2 cykl ale jestem pełna nadzieji, że nie będziemy musieli długo czekać na upragnioną fasolkę.
Witam Was wszystkie serdecznie :-)

reklama
Witaj wisienko. Z rana niestety nie jest bardzo tłoczno u nas. Tak wiec czekaj cierpliwie. Na pewno się ktoś odezwie. A ja tymczasem zmykam do pracy. Udanych staranek życzę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry