P
patrysia*
Gość
WITAM:-)
A my z moja siostra i szwagrem byliśmy w Auchanie na zakupach i jestem teraz mega zmeczona
HOPE to nie jest dobrze jak masz takie upławy hmm moja mama miała tez coś takiego że dziwne upławy i tak śmierdziały dziwnie i okazało się ze ma wrzody na macicy
nie mówie że ty tak masz ale chodzi mi o to że nie wolno tego nie brać pod uwage jak najszybciej do ginekologa na badania
A my z moja siostra i szwagrem byliśmy w Auchanie na zakupach i jestem teraz mega zmeczona

HOPE to nie jest dobrze jak masz takie upławy hmm moja mama miała tez coś takiego że dziwne upławy i tak śmierdziały dziwnie i okazało się ze ma wrzody na macicy
nie mówie że ty tak masz ale chodzi mi o to że nie wolno tego nie brać pod uwage jak najszybciej do ginekologa na badania

och DZIEKUJE BOGU:-)
Hehe, żartuje
. Niby człowiek się nie nastawia ależ jakie wielkie rozczarowanie gdy się znów pojawia jak co miesiąc
. Ja chyba sobie daruję w tym cyklu jakiekolwiek mierzenie tempki i testy owulacyjne bo to i tak mi nie pomaga tylko się codziennie przypominam że właśnie jest lub nie ma tego czasu by się starać. Straszne. Mam dosyć.