Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

- a myślałam że już szczyt osiągnełam.Hej Dziewczyny,
Przestraszyłam się Nektarynki i się melduję :-)
Cały dzień dziś przesiedziałam na działeczce a wczoraj w łóżku. Zauważyłam że twardnieje mi brzuch, dokładniej macica i troszke wyluzowałam. Szybka konsultacja z aguniakiem ;-) i troche szperanka po necie i nie wiem już co myśleć. Chyba trzeba zwolnić tempo, brać nospe i nie panikować. Kroptusiu, Madziaas - pamiętacie czy też tak miałyście? Zastanawiam się czy nie nabyć detektora tętna płodu żeby sobie podsłuchiwać co i jak żeby być spokojną?
No a poza tym, wyłazi mi jedna ósemka - ależ będę mądra- a myślałam że już szczyt osiągnełam.
Madziaas - no pamiętam, ale wydawało mi się że jakoś dużo później to miałaś. U mnie to dopiero 14 tydzień. A ogólnie to długo brałaś tą nospe???
No tak ja miałam później.Nospe brałam ponad tydzień.A może idź do lekarza
No właśnie się zastanawiam. Wizyte mam dopiero 6 lipca. Ale jak tylko to zauważyłam że coś się dzieje to zadzwoniłam do Agnieszki bo ona pracuje w tym szpitalu do którego chodzę i podpytała co i jak. Podobno to normalne i mam brać tą nospe 3 razy dziennie po 1 tabletce. Tak więc z jednej strony się uspokoiłam a z drugiej się martwie bo mam schizę że to przez tą moją wadę macicy zaczynają się dziać jakieś rzeczy. Ale nie trwa to całą dobę tylko właśnie rano najbardziej i czasami w ciągu dnia.
Maggie to bierz nospe,dużo leż i odpoczywaj i myśle,że to przejdzie
Tak też zrobię. A jak się nie polepszy to śmigne do lekarza. 

Bylam raz u gina w tym mies sprawdzil mi jajniki przez usg zewnetrzne i mialam w 12stym dniu cyklu przyjsc do niego ponownie na usg dopochwowe, ale wtedy musialam bawic sie w pielegniarke meza i wizyta u gina przelozyla sie na przyszly miesiac
W tym miesiacu jest wiec wszystko na nie....