• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Nektarynko - pytanie za 10 tysziecy punktów..zerknij na moj suwaczek i powiedz jaka powinna dziś być szyjka?
powinna byc na gorze otwarta miekka (moze pojawic sie sluz płodny lekko zabarwiony lub tez bialy rozciagliwy
Pytanie do Nektarynki ale ja powiem ze swojego doswiadczenia bo dzis widze ostatni dc, jutro @ tak?? U mnie szyjka zwykle miekla otwierala sie i obnizala :-)

Nekatarynko - postaram sie dzis wkleic przepis, nie czuje sie dobrze, wczoraj caly dzien skurcze i bole krzyzowe, wylam do sufitu, M mial siodme poty bo myslal ze rodze...dzis tez u Was tylko b. krotko sie melduje..:-)
no wlasnie kroptusiu piszesz ze sie obniza a u mnie jest tak ze ja zawsze mam ja nisko a na @ sie unosi i na owulke..

to zalezy chyba od tylo czy prodozgiecia.. (ale nie wiem dokladnie)

A i jeszcze pytanie. Czy szyjka powinna być na 5-9 dni przed okresem bardzo miękka, uniesiona i otwarta?
na pewno powinna byc twarda i zamknieta.. a czy u gory czy na dole to tak jak masz zazwyczaj po @ ,przed owulka..
tzn ja po @ mam na dole zakmnieta i twarda.. i taki u mnie jest stan ze jest na dole..

jak jest owulka i @ to sie unosi otwiera i miekkie w innych fazach cyklu zakmnieta na dole twarda (ja tak mam)

PS kochane bede wieczorem takze musicie poczekac na reszte odpowiedzi do wieczorka

WITAM:-)

A może przepis na tą marysieńkę?:tak::-)

Ja jutro jadę do szkoły:baffled: Nie chce mi sie, że szok..:szok:
W dodatku mam na 13:45 i dwie godzinki cwiczeń i abarot do domku 3 godz jazdy:baffled: Masakra jakaś. Dziś na tescie owu już ledwo widoczna druga krecha, a tempka podskoczyła do 36,85. Więc zobaczymy co z tego cyklu wyniknie, jestem pełna nadzieji ale też obawy.. bo jak się nie uda..?:-(To taki pierwszy "poważny cykl starań" gdzie dodaliśmy mierzenie tempki i testy owu..

kochana nie smutaj się na zapas jeszcze czas masz do testowania i kciuki aby teścik miał 2 kreseczki a jak nie będzie to i nic stracone trzeba walczyc dalej :tak:najważniejsze ze ta owulka jest a dzieki tym testom i tempce i patrzenie na śluz poznasz swoje ciało i będzie ci tylko łatwiej :tak:

Wpadam w ostatniej chwili pożegnać się przed urlopem - jutro z Kocurem i caaałą masą znajomych z samego rana ruszamy na łódeczki na Mazury. Trzymajcie się cieplutko dziewczynki. Wracam za 1,5 tygodnia.

Trzymam kciuki za nowe fasolki.

Buziaki

miłych wakacji:-)

Nekatarynko - postaram sie dzis wkleic przepis, nie czuje sie dobrze, wczoraj caly dzien skurcze i bole krzyzowe, wylam do sufitu, M mial siodme poty bo myslal ze rodze...dzis tez u Was tylko b. krotko sie melduje..:-)

o jejku kochana tak mi przykro że tak się męczysz a badano tetno Kacperka biedulek pewnie tez meczy się przez te skurcze wiesz jak tak ma być cały czas to może będzie lepiej jak by synuś się już urodził co:sorry2:ale oczywiście trzymam kciuki abyście wytrzymali jak najdłużej:tak:

eeeeeeeeeeeee slaba :-), to na razie nie ma co powtarzać, no nic zobaczymy ;-)
tego LH troszke krąży po organizmie.. niektore kobiety non stop caly cykl moga miec slabe kreski wiec sie tym nie przejmuj.. bo tak napisalas ze pozytywny to oznacza ze mocniejsza od kontrolnej lub tez taka sama a slaba to negatywny..

PS pustki tu dzis.. nie ma co czytac..

Ostatnia edycja:
tego LH troszke krąży po organizmie.. niektore kobiety non stop caly cykl moga miec slabe kreski wiec sie tym nie przejmuj.. bo tak napisalas ze pozytywny to oznacza ze mocniejsza od kontrolnej lub tez taka sama a slaba to negatywny..

PS pustki tu dzin.. nie ma co czytac..

Aachaaaaa !!!! No to czekam na @ , bo na razie to jakieś plamieniątka, maluteńkie :dry:

reklama
Kochane ja już po szkole, jestem padnięta..:-(Dziś tempka była u mnie zakłócona bo musiałam wstac o 4:27 na siusiu a mierze o 6:30..
Jutro znów.. autobus mam o 6:15. WIęc bede musiała zmierzyc o 5 rano..
Uciekam do wyrka bo rano trzeba wstac.. i jechac 3 godz do szkoły..eh.Pozdrawiam ciepło!
I dziekuję tym wszystkim paniom, które o mnie pamietają:-)

Uda sie uda,trzymam mocno kciuki,bardzo mocno:-)
Dzięki:tak:

Patrysiu dzięki:tak: Pewnie, że lepiej poznam swoje ciało..:-)
Dziś koleżanka powiedziała mi, że jest w ciąży i że prócz bólu cyców nie ma żadnych objawów ( no i oczywiście brak @):-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry