Agniesia82
najważniejsze jest życie
zrobilam sobie test owulacyjny i wyszedl pozytywny
, to co ja mam owulację dwa razy w miesiąc 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
powinna byc na gorze otwarta miekka (moze pojawic sie sluz płodny lekko zabarwiony lub tez bialy rozciagliwyNektarynko - pytanie za 10 tysziecy punktów..zerknij na moj suwaczek i powiedz jaka powinna dziś być szyjka?
no wlasnie kroptusiu piszesz ze sie obniza a u mnie jest tak ze ja zawsze mam ja nisko a na @ sie unosi i na owulke..Pytanie do Nektarynki ale ja powiem ze swojego doswiadczenia bo dzis widze ostatni dc, jutro @ tak?? U mnie szyjka zwykle miekla otwierala sie i obnizala :-)
Nekatarynko - postaram sie dzis wkleic przepis, nie czuje sie dobrze, wczoraj caly dzien skurcze i bole krzyzowe, wylam do sufitu, M mial siodme poty bo myslal ze rodze...dzis tez u Was tylko b. krotko sie melduje..:-)
na pewno powinna byc twarda i zamknieta.. a czy u gory czy na dole to tak jak masz zazwyczaj po @ ,przed owulka..A i jeszcze pytanie. Czy szyjka powinna być na 5-9 dni przed okresem bardzo miękka, uniesiona i otwarta?
![]()
hormon hcg jest dość podobny w strukturze do LH.. wiec powtorz jutro testem ciązowym.. a wyszla linia bardzo mocna bo jesli slaba to nie ma co powtarzac.. musi wyjsc bardzo mocna wtedy zrob ciazowy..
A może przepis na tą marysieńkę?:-)
Ja jutro jadę do szkołyNie chce mi sie, że szok..
W dodatku mam na 13:45 i dwie godzinki cwiczeń i abarot do domku 3 godz jazdyMasakra jakaś. Dziś na tescie owu już ledwo widoczna druga krecha, a tempka podskoczyła do 36,85. Więc zobaczymy co z tego cyklu wyniknie, jestem pełna nadzieji ale też obawy.. bo jak się nie uda..?:-(To taki pierwszy "poważny cykl starań" gdzie dodaliśmy mierzenie tempki i testy owu..
najważniejsze ze ta owulka jest a dzieki tym testom i tempce i patrzenie na śluz poznasz swoje ciało i będzie ci tylko łatwiej
Wpadam w ostatniej chwili pożegnać się przed urlopem - jutro z Kocurem i caaałą masą znajomych z samego rana ruszamy na łódeczki na Mazury. Trzymajcie się cieplutko dziewczynki. Wracam za 1,5 tygodnia.
Trzymam kciuki za nowe fasolki.
Buziaki
Nekatarynko - postaram sie dzis wkleic przepis, nie czuje sie dobrze, wczoraj caly dzien skurcze i bole krzyzowe, wylam do sufitu, M mial siodme poty bo myslal ze rodze...dzis tez u Was tylko b. krotko sie melduje..:-)
ale oczywiście trzymam kciuki abyście wytrzymali jak najdłużej
tego LH troszke krąży po organizmie.. niektore kobiety non stop caly cykl moga miec slabe kreski wiec sie tym nie przejmuj.. bo tak napisalas ze pozytywny to oznacza ze mocniejsza od kontrolnej lub tez taka sama a slaba to negatywny..eeeeeeeeeeeee slaba :-), to na razie nie ma co powtarzać, no nic zobaczymy ;-)
tego LH troszke krąży po organizmie.. niektore kobiety non stop caly cykl moga miec slabe kreski wiec sie tym nie przejmuj.. bo tak napisalas ze pozytywny to oznacza ze mocniejsza od kontrolnej lub tez taka sama a slaba to negatywny..
PS pustki tu dzin.. nie ma co czytac..

Uda sie uda,trzymam mocno kciuki,bardzo mocno:-)

Pewnie, że lepiej poznam swoje ciało..:-)