• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

A u mnie wyświetla się cały czas 10 tydzień
Ja widze 11 tydzień:tak::-)

WITAM KOBITKI:-)

i jak ciasto wyszło:-)

AGUNIAK masz 12 tc:tak:bo pokazuje 11 i 2 dni to wychodzi ze juz masz 12 tc;-)

Kochane wybaczcie co napisze ale ja jestem za bardzo czuła na tym tle:sorry2:

NIE WOLNO PIĆ ALKOHOLU W CIĄŻY ŻADNE PÓŁ SZKLANKI ANI CZERWONE WINO BO NIBY POPRAWIA KREW STEEEEEEEEEEK BZDUR!!!!ALKOHOL JEST ALKOHOLEM I W ŻADNEJ MIERZE ANI KROPLI NIE WOLNO PIĆ TO SPOWALNIA ROZWÓJ DZIECKA NIE WOLNO JAK CHCE SIĘ PIĆ TO JEST SOK HERBATA I WIELE WIELE INNYCH NAPOJÓW WIĘC PIWO ODSTAWIĆ CZY WINO PRZECIEZ MAMY DZIECIĄTKA W BRZUSZKU I NIE WOLNO A MĄDRY LEKARZ ZABRONI TO JEST UPIJANIE MALEŃSTWA ŻADEN % NIE JEST ZDROWY ANI ŁYK I NIE MA SPRAWDZONE NA TO ABY MOZNA BYŁO NAPIC TAK WIĘC NIE WOLNO I PROSZE WAS PRZESTAŃCIE GADAĆ O ALKOHOLU BO MNIE KREW ZALEWA TAK TEZ I ZASTRZEGAM NA WSZELKI WYPADEK DO PAPIEROSÓW!!!

przepraszam ale ja musiałam to napisać bo nie lubie jak piszą a co tam troche : nie wolno i koniec:tak:
Kochana zgadzam sięz tobą w 100%:tak:

Kochane wynik "UJEMNY":-D:-D:-D aż się popłakałam ze szczęścia:zawstydzona/y:och DZIEKUJE BOGU:-)
JESZCZE RAZ DZIEKUJE ZA WSPARCIE:tak:
Cudownie!!!:-D:-D Wiedziałam:tak::-D:-D

reklama
A może przepis na tą marysieńkę?:tak::-)
Ja jutro jadę do szkoły:baffled: Nie chce mi sie, że szok..:szok:
W dodatku mam na 13:45 i dwie godzinki cwiczeń i abarot do domku 3 godz jazdy:baffled: Masakra jakaś. Dziś na tescie owu już ledwo widoczna druga krecha, a tempka podskoczyła do 36,85. Więc zobaczymy co z tego cyklu wyniknie, jestem pełna nadzieji ale też obawy.. bo jak się nie uda..?:-(To taki pierwszy "poważny cykl starań" gdzie dodaliśmy mierzenie tempki i testy owu..

A może przepis na tą marysieńkę?:tak::-)
Ja jutro jadę do szkoły:baffled: Nie chce mi sie, że szok..:szok:
W dodatku mam na 13:45 i dwie godzinki cwiczeń i abarot do domku 3 godz jazdy:baffled: Masakra jakaś. Dziś na tescie owu już ledwo widoczna druga krecha, a tempka podskoczyła do 36,85. Więc zobaczymy co z tego cyklu wyniknie, jestem pełna nadzieji ale też obawy.. bo jak się nie uda..?:-(To taki pierwszy "poważny cykl starań" gdzie dodaliśmy mierzenie tempki i testy owu..
Uda sie uda,trzymam mocno kciuki,bardzo mocno:-)

Witam dziewczynki. Wybaczcie ale nie wyrażę swojego zdania na żaden temat dziś poruszony bo po całym dniu w pracy jestem w stanie tylko poczytać co naskrobałyście. W ogólnie nie czuję się dziś dobrze. Jakaś taka śpiąca jestem wszystko mnie boli no i czuję się jakby mnie ktoś napompował. Tak więc życzę dobrej nocki wszystkim.

reklama
Witam dziewczynki. Wybaczcie ale nie wyrażę swojego zdania na żaden temat dziś poruszony bo po całym dniu w pracy jestem w stanie tylko poczytać co naskrobałyście. W ogólnie nie czuję się dziś dobrze. Jakaś taka śpiąca jestem wszystko mnie boli no i czuję się jakby mnie ktoś napompował. Tak więc życzę dobrej nocki wszystkim.
Dobranoc kochana,odpoczywaj :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry