• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
To czemu ja widzę 10 tydzień ??

Aguniak ja tez widzę 11 tydzień:tak: może musisz ten suwaczek zrobić jeszcze raz???

Witaj Nektarynko! :-)
Ja się żegnam bo znowu do pracy muszę iść. A wcześniej na zakupy. Pozdrawiam! ;-)

Udanych zakupów tym razem życzę:-)

Ja dziś jakoś słabo się czuję, ale to pewnie przez to, że tak duszno na dworku:confused: a poza tym cycuchy mnie tak bolą, że nawet ich dotknąć nie mogę:baffled::angry:

WITAM KOBITKI:-)

chcialam Wam powiedziec ze w lozku robie ciasto...hmmm tego jeszcze nie bylo :-)

i jak ciasto wyszło:-)

AGUNIAK masz 12 tc:tak:bo pokazuje 11 i 2 dni to wychodzi ze juz masz 12 tc;-)

Kochane wybaczcie co napisze ale ja jestem za bardzo czuła na tym tle:sorry2:

NIE WOLNO PIĆ ALKOHOLU W CIĄŻY ŻADNE PÓŁ SZKLANKI ANI CZERWONE WINO BO NIBY POPRAWIA KREW STEEEEEEEEEEK BZDUR!!!!ALKOHOL JEST ALKOHOLEM I W ŻADNEJ MIERZE ANI KROPLI NIE WOLNO PIĆ TO SPOWALNIA ROZWÓJ DZIECKA NIE WOLNO JAK CHCE SIĘ PIĆ TO JEST SOK HERBATA I WIELE WIELE INNYCH NAPOJÓW WIĘC PIWO ODSTAWIĆ CZY WINO PRZECIEZ MAMY DZIECIĄTKA W BRZUSZKU I NIE WOLNO A MĄDRY LEKARZ ZABRONI TO JEST UPIJANIE MALEŃSTWA ŻADEN % NIE JEST ZDROWY ANI ŁYK I NIE MA SPRAWDZONE NA TO ABY MOZNA BYŁO NAPIC TAK WIĘC NIE WOLNO I PROSZE WAS PRZESTAŃCIE GADAĆ O ALKOHOLU BO MNIE KREW ZALEWA TAK TEZ I ZASTRZEGAM NA WSZELKI WYPADEK DO PAPIEROSÓW!!!

przepraszam ale ja musiałam to napisać bo nie lubie jak piszą a co tam troche : nie wolno i koniec:tak:

patrysia zgodze sie :) a jak ktos juz nie moze wytrzymac to niech to bedzie piwo bezlakoholowe. - karmi?.:)))

nie wiem czy wam mowilam ale jakos ze dwa miesiace temu jak szlam do urzedu miasta zalatwiac cos to patrze stoi babka, tak 7 miesiac - w jednej rece red bull a w drugiej papieros..no myslalam ze zwatpie..mialam ochote jej tego papierosa na czole zakipowac..ja sama jestem palaczem ale jak tylko zajde w ciaze to papierosy won..

patrysia zgodze sie :) a jak ktos juz nie moze wytrzymac to niech to bedzie piwo bezlakoholowe. - karmi?.:)))

nie wiem czy wam mowilam ale jakos ze dwa miesiace temu jak szlam do urzedu miasta zalatwiac cos to patrze stoi babka, tak 7 miesiac - w jednej rece red bull a w drugiej papieros..no myslalam ze zwatpie..mialam ochote jej tego papierosa na czole zakipowac..ja sama jestem palaczem ale jak tylko zajde w ciaze to papierosy won..

Mnie jak juz pisałam samo od fajek odrzuciło... ale taką z fajkiem...ech...

Kroptusiu i jak wyszło ciasteczko?:-)
A dobre taki serniczek ale z dwoma masami i co najlepsze bez sera :-) naczy nie kupuje sie sera ale robi sie w taki dziwny sposob ale pychota :-)
Kurcze tak sobie wcozraj popiwkowałyscie - a ja wam powiem że mam MEGA smaka na Ciechana Portera - super przepyszne... okazało się że jak złapałam tego smaka to już była fasoleczka tylko nie wiedziałm - a teraz to piwko śni mi sie po nocach...

Kroczek - nie mam objawów, poza bolącymi piersiami i pobolewającym brzuszkiem... noooo i mega smakiem na Ciechana i zupę pomidorową :)

Kroptusiu - odpoczywaj kochana i powiedz małemu żeby sie tak nie spieszył ;)

Kasiulek - no jak to ni c nie kupiłas??? :)

Pozdrawiam Was dziewczyneczki porannie :)
odpoczywam odpoczywam....od 8 tygodnia ciazy :-) w sumie leze wiec juz mam czasem dosc ale dla maluszka wszystko jeszcze tylko z 8 tygodni :-):-)
Kochanie ja też widzę 11 tydzień i 2 dzień. :-)

Pomidorówka - tak! Piwko - niee! :-D Teraz kochana przed Tobą miesiące bez piwka. A najgorsze,że jak lubisz piwo przed ciążą to podobno w ciąży czasami aż trzęsie żeby choć trochę się napić. :-) Kiecki nie kupiłam. Wszędzie jakieś letnie,a jak bardziej wyjściowe to za ponad 300 złotówek! Nie chcę takiej.

Raczej chce sie pic jak sa upaly a piwo gasi pragnienie...mi lekarz pozwolil karmi i lecha bezalkoholowego bo innego nie znalazlam :-) W 1 ciazy tez pilam szczegolnie w leci czy na grilkach i niunia zdrowa jak rydz...naczy te karmi :-):-)...Mi tez powiedzial by nie popadac w paranoje ale z kawa :-)...napisalm sie pol lampki wina raz w tej ciazy przy ogromnym stresie, myslalam ze juz po ciazy :-( i zapalilam wtedy i mialam potem wyrzuty ale gin poweidzial zebym sie nie martwila i ta lampka dzidzi nie zaszkodzila napewno

A tak dziewczyny z innej beczki mialam dzis HARD CORE w nocy :-): nazwe to tak moja rodzina to juz prawie : 2+2 + pies a biorac pod uwage jakiego mam psa to moge napisac : 2+ 3 :-)....Wiec tak skonczylam ciasto obudzila sie W zle sny i te sprawy nie moglam zagonic do lozka..ledwo co sie polozylam to zacza bolec brzuch i obudzil sie maly i jakies kopance przekrety...ok przysypialam do 5...o 5 zwariowal moj pies, zacza skakac, sapac, wskoczyl i zacza po nas na lozku co go M zrzucil to ten znowu po czym otworzyl 1 drzwi, drugie i uciekl z domu (dodam ze mieszkam w bloku), M za nim i slyszy ze gdzies szczeka tylko gdzie wiec pierw na gore:-pa potem na dol i znalazl na 6p. jak skakal na klamke sasiada domu i chcial mu wejsc do mieszkania buhahaha ale by byla jazda jakby wszedl...zabral ja na gore, udobruchal, wyglaskal "wypiescil" zasnela...wybila 8 wiec sie polozylismy ale po 5 min zadzwonil dzwonek ze trzeba W do przedszkola wiec na wariata haha....ja czesanie, M szukanie ciuszkow...no i ok poszli...Wrocil M o 8.30 polozylismy sie jak stalismy, on zasna od razu a ja po 10 min i to na chwile bo znow obudzil sie maly i zacza krecic chyba w kolo wlasnej osi bo masakrycznie skopal mi wszystko od zoladka po zebra jak sie nie polozylam walil nozkami i raczkami :-) i lubudubu do 10 wiec...wstalam :-) a M na uszko "przyzwyczajaj sie ze bedzie jeszcze wieksze wariatkowo niz bylo..."

Dodam ze jestem totalnie niewyspana ale przyzwyczajona do nocnego wstawania i biore na klate najgorszy scenariusz mimo ze W 1 noc po szpitalu przespala do 8 i potem juz tez pieknie, zero kolek teraz moze byc odwrotnie ... A tak na powaznie kocham ten swoj hard core i tego Wam kochane zycze taka rodzina pelna geba no i kupa przy tym smiechu :)

Ostatnia edycja:

tak pamietam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

KROPTUSIU hehe to ci noc:-poj tak trzeba się przyzwyczajać:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry