kejt82
Fanka BB :)
Witaj Nektarynko! :-)
Ja się żegnam bo znowu do pracy muszę iść. A wcześniej na zakupy. Pozdrawiam! ;-)
O a Kasiulek znowu na zakupy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witaj Nektarynko! :-)
Ja się żegnam bo znowu do pracy muszę iść. A wcześniej na zakupy. Pozdrawiam! ;-)
To czemu ja widzę 10 tydzień ??
może musisz ten suwaczek zrobić jeszcze raz???Witaj Nektarynko! :-)
a poza tym cycuchy mnie tak bolą, że nawet ich dotknąć nie mogę

musisz wyczuscic sobie ciasteczka z przegladarki, ktora obslugujesz.. powiedz mi jaka powiem ci jak do tego dojsc..
Witam sie

chcialam Wam powiedziec ze w lozku robie ciasto...hmmm tego jeszcze nie bylo :-)
bo pokazuje 11 i 2 dni to wychodzi ze juz masz 12 tc;-)

patrysia zgodze siea jak ktos juz nie moze wytrzymac to niech to bedzie piwo bezlakoholowe. - karmi?.
))
nie wiem czy wam mowilam ale jakos ze dwa miesiace temu jak szlam do urzedu miasta zalatwiac cos to patrze stoi babka, tak 7 miesiac - w jednej rece red bull a w drugiej papieros..no myslalam ze zwatpie..mialam ochote jej tego papierosa na czole zakipowac..ja sama jestem palaczem ale jak tylko zajde w ciaze to papierosy won..
A dobre taki serniczek ale z dwoma masami i co najlepsze bez sera :-) naczy nie kupuje sie sera ale robi sie w taki dziwny sposob ale pychota :-)Kroptusiu i jak wyszło ciasteczko?:-)
odpoczywam odpoczywam....od 8 tygodnia ciazy :-) w sumie leze wiec juz mam czasem dosc ale dla maluszka wszystko jeszcze tylko z 8 tygodni :-):-)Kurcze tak sobie wcozraj popiwkowałyscie - a ja wam powiem że mam MEGA smaka na Ciechana Portera - super przepyszne... okazało się że jak złapałam tego smaka to już była fasoleczka tylko nie wiedziałm - a teraz to piwko śni mi sie po nocach...
Kroczek - nie mam objawów, poza bolącymi piersiami i pobolewającym brzuszkiem... noooo i mega smakiem na Ciechana i zupę pomidorową
Kroptusiu - odpoczywaj kochana i powiedz małemu żeby sie tak nie spieszył
Kasiulek - no jak to ni c nie kupiłas???
Pozdrawiam Was dziewczyneczki porannie![]()
Kochanie ja też widzę 11 tydzień i 2 dzień. :-)
Pomidorówka - tak! Piwko - niee!Teraz kochana przed Tobą miesiące bez piwka. A najgorsze,że jak lubisz piwo przed ciążą to podobno w ciąży czasami aż trzęsie żeby choć trochę się napić. :-) Kiecki nie kupiłam. Wszędzie jakieś letnie,a jak bardziej wyjściowe to za ponad 300 złotówek! Nie chcę takiej.
a potem na dol i znalazl na 6p. jak skakal na klamke sasiada domu i chcial mu wejsc do mieszkania buhahaha ale by byla jazda jakby wszedl...zabral ja na gore, udobruchal, wyglaskal "wypiescil" zasnela...wybila 8 wiec sie polozylismy ale po 5 min zadzwonil dzwonek ze trzeba W do przedszkola wiec na wariata haha....ja czesanie, M szukanie ciuszkow...no i ok poszli...Wrocil M o 8.30 polozylismy sie jak stalismy, on zasna od razu a ja po 10 min i to na chwile bo znow obudzil sie maly i zacza krecic chyba w kolo wlasnej osi bo masakrycznie skopal mi wszystko od zoladka po zebra jak sie nie polozylam walil nozkami i raczkami :-) i lubudubu do 10 wiec...wstalam :-) a M na uszko "przyzwyczajaj sie ze bedzie jeszcze wieksze wariatkowo niz bylo..."nie wiem czy wam mowilam ale jakos ze dwa miesiace temu jak szlam do urzedu miasta zalatwiac cos to patrze stoi babka, tak 7 miesiac - w jednej rece red bull a w drugiej papieros..no myslalam ze zwatpie..mialam ochote jej tego papierosa na czole zakipowac..ja sama jestem palaczem ale jak tylko zajde w ciaze to papierosy won..

oj tak trzeba się przyzwyczajać
daj przepisaA dobre taki serniczek ale z dwoma masami i co najlepsze bez sera :-) naczy nie kupuje sie sera ale robi sie w taki dziwny sposob ale pychota :-)