kejt82
Fanka BB :)
A u mnie wyświetla się cały czas 10 tydzień
Aguniak my widzimy 11...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A u mnie wyświetla się cały czas 10 tydzień
Witam, widzę że zostałam olana i nikt mi nie chce pomóc z moim suwaczkiem. Jest mi strasznie źle z tego powodu :-(
Kurcze tak sobie wcozraj popiwkowałyscie - a ja wam powiem że mam MEGA smaka na Ciechana Portera - super przepyszne... okazało się że jak złapałam tego smaka to już była fasoleczka tylko nie wiedziałm - a teraz to piwko śni mi sie po nocach...
Kroczek - nie mam objawów, poza bolącymi piersiami i pobolewającym brzuszkiem... noooo i mega smakiem na Ciechana i zupę pomidorową
Kroptusiu - odpoczywaj kochana i powiedz małemu żeby sie tak nie spieszył
Kasiulek - no jak to ni c nie kupiłas???
Pozdrawiam Was dziewczyneczki porannie![]()
Teraz kochana przed Tobą miesiące bez piwka. A najgorsze,że jak lubisz piwo przed ciążą to podobno w ciąży czasami aż trzęsie żeby choć trochę się napić. :-) Kiecki nie kupiłam. Wszędzie jakieś letnie,a jak bardziej wyjściowe to za ponad 300 złotówek! Nie chcę takiej.A u mnie wyświetla się cały czas 10 tydzień
musisz wyczuscic sobie ciasteczka z przegladarki, ktora obslugujesz.. powiedz mi jaka powiem ci jak do tego dojsc..
Witam sie