• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Witam, widzę że zostałam olana i nikt mi nie chce pomóc z moim suwaczkiem. Jest mi strasznie źle z tego powodu :-(

Kochanie ja też widzę 11 tydzień i 2 dzień. :-)

Kurcze tak sobie wcozraj popiwkowałyscie - a ja wam powiem że mam MEGA smaka na Ciechana Portera - super przepyszne... okazało się że jak złapałam tego smaka to już była fasoleczka tylko nie wiedziałm - a teraz to piwko śni mi sie po nocach...

Kroczek - nie mam objawów, poza bolącymi piersiami i pobolewającym brzuszkiem... noooo i mega smakiem na Ciechana i zupę pomidorową :)

Kroptusiu - odpoczywaj kochana i powiedz małemu żeby sie tak nie spieszył ;)

Kasiulek - no jak to ni c nie kupiłas??? :)

Pozdrawiam Was dziewczyneczki porannie :)

Pomidorówka - tak! Piwko - niee! :-D Teraz kochana przed Tobą miesiące bez piwka. A najgorsze,że jak lubisz piwo przed ciążą to podobno w ciąży czasami aż trzęsie żeby choć trochę się napić. :-) Kiecki nie kupiłam. Wszędzie jakieś letnie,a jak bardziej wyjściowe to za ponad 300 złotówek! Nie chcę takiej.

kasiu troche mnie pobolewał jajnik, i takie dziwne ciagniecie brzucha mialam - dlatego myslalam ze to ciaza, bo w ciazy tak mialam..a okazalo sie na USG ze jest torbielka najprawdopodobniej od niepeknietego pecherzyka - 13 lipca mam kontrole czy sie wchlonela :)
jesli moge ci cos doradzic idz na usg..bo to ze nie ma @ i nie ma II to juz cos nie tak..

moj lekarz po usg zaproponowal mi luteine na wywolanie @ ale ja stwierdzilam ze wole zeby naturalnie przyszla i po tygodniu od usg sama przylazla..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry