Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
NIE WOLNO PIĆ ALKOHOLU W CIĄŻY ŻADNE PÓŁ SZKLANKI ANI CZERWONE WINO BO NIBY POPRAWIA KREW STEEEEEEEEEEK BZDUR!!!!ALKOHOL JEST ALKOHOLEM I W ŻADNEJ MIERZE ANI KROPLI NIE WOLNO PIĆ TO SPOWALNIA ROZWÓJ DZIECKA NIE WOLNO JAK CHCE SIĘ PIĆ TO JEST SOK HERBATA I WIELE WIELE INNYCH NAPOJÓW WIĘC PIWO ODSTAWIĆ CZY WINO PRZECIEZ MAMY DZIECIĄTKA W BRZUSZKU I NIE WOLNO A MĄDRY LEKARZ ZABRONI TO JEST UPIJANIE MALEŃSTWA ŻADEN % NIE JEST ZDROWY ANI ŁYK I NIE MA SPRAWDZONE NA TO ABY MOZNA BYŁO NAPIC TAK WIĘC NIE WOLNO I PROSZE WAS PRZESTAŃCIE GADAĆ O ALKOHOLU BO MNIE KREW ZALEWA TAK TEZ I ZASTRZEGAM NA WSZELKI WYPADEK DO PAPIEROSÓW!!!
przepraszam ale ja musiałam to napisać bo nie lubie jak piszą a co tam troche : nie wolno i koniec![]()
patrysia zgodze siea jak ktos juz nie moze wytrzymac to niech to bedzie piwo bezlakoholowe. - karmi?.
))
nie wiem czy wam mowilam ale jakos ze dwa miesiace temu jak szlam do urzedu miasta zalatwiac cos to patrze stoi babka, tak 7 miesiac - w jednej rece red bull a w drugiej papieros..no myslalam ze zwatpie..mialam ochote jej tego papierosa na czole zakipowac..ja sama jestem palaczem ale jak tylko zajde w ciaze to papierosy won..
ja tak wczoraj rozmawiałam z Mężusiem, że jak dziewczyna jest młoda to się boi "wpadki", a potem jak już świadomie chce zajść w ciążę to czasem takie problemy są
Mnie jak juz pisałam samo od fajek odrzuciło... ale taką z fajkiem...ech...

aż się popłakałam ze szczęścia
och DZIEKUJE BOGU:-)
Suuper Patrysiu :-):-)Kochane wynik "UJEMNY"aż się popłakałam ze szczęścia
JESZCZE RAZ DZIEKUJE ZA WSPARCIE![]()

Kochane wynik "UJEMNY"aż się popłakałam ze szczęścia
JESZCZE RAZ DZIEKUJE ZA WSPARCIE![]()

SUPER!!