• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

a ja sobie tak tu podczytuję czekając na @ i mając cichusieńką nadzieję, że nie przylezie....:-)
pożyjemy zobaczymy.. trzym sie cieplo i nie mysl juz o tym.. daj sie zgwalcic mezowi
U mnie Nektarynko wszystko oki. Pyszny przepis podałaś :-)
ciacho dobre tylko szkoda ze szybko ubywa..
Hej Dziewczyny,

Przestraszyłam się Nektarynki i się melduję :-):-D
nooo i wiadomo kto tu rządzi.. a bo tak cicho było trzeba było powywoływać do odpowiedzi..
:tak: Tak też zrobię. A jak się nie polepszy to śmigne do lekarza.
A jak Ty się wogóle czujesz?
tak tak lez i sie nie przemeczaj i nie szperaj w necie.. mozna sie nabawic strachu niepotrzebnego..

reklama
:tak: Tak też zrobię. A jak się nie polepszy to śmigne do lekarza.
A jak Ty się wogóle czujesz?

Właśnie,a jak coś to idź do lekarza.Trzymam kciuki żeby przeszło:-) Ja ogólnie czuje sie dobrze tylko dokucza mi kręgosłup,czuje że w ostatnich 2,3 tygodniach mały urósł i sie rozpycha aż boli.W piątek mam gina i mam nadzieje,że jest wszystko ok.
Maggie a u Ciebie już lepiej ogólnie?

Nektarynko - rządzisz, rządzisz i po kątach rozstawiasz :-D:-D:-D I dobrze ;-)

Aslowik78 Moni27 witajcie!
Kejt i Mama Sowka-gratulacje:tak::tak::tak:
Urlopowicze-niezapomnianych wrazen i przede wszystkim dobrego odpoczynku.
U mnie w tym miesiacu starania zeszly na drugi plan. Maz mial operacje, a w dodatku mam jakies uplawy-wewnatrz pochwy na razie,przezroczyste, ale o dziwnym zapachu jakby ryby:no: Bylam raz u gina w tym mies sprawdzil mi jajniki przez usg zewnetrzne i mialam w 12stym dniu cyklu przyjsc do niego ponownie na usg dopochwowe, ale wtedy musialam bawic sie w pielegniarke meza i wizyta u gina przelozyla sie na przyszly miesiac:no:W tym miesiacu jest wiec wszystko na nie....
Hope - mam nadzieję że z mężem już wszystko ok. Sprawdź co to z tymi upławami było lub jest bo takich rzeczy nie wolno zaniedbywać ;-)
Właśnie,a jak coś to idź do lekarza.Trzymam kciuki żeby przeszło:-) Ja ogólnie czuje sie dobrze tylko dokucza mi kręgosłup,czuje że w ostatnich 2,3 tygodniach mały urósł i sie rozpycha aż boli.W piątek mam gina i mam nadzieje,że jest wszystko ok.
Maggie a u Ciebie już lepiej ogólnie?
Twój maluszek już powoli szykuję się na przyjście na świat więc chyba teraz coraz gorzej będzie z kręgosłupem niestety. Ale dasz radę - jesteś silna :tak:
A ogólnie to lepiej i nie lepiej. Bo co mi się wydaje że się polepsza to pojawiają się nowe rzeczy i czuje że jak zrobie nawet krok do przodu to za chwilę cofam się dwa w tył. Coś mi się wydaje że ta macica to też właśnie z tego powodu zaczyna mi płatać figle. No ale co nas nie zabije to nas wzmocni.

Mykam do łóżeczka - mam fajoską książke do doczytania. Buziaki i do przeczytania :-);-)

Diewczynki witam z rańca! Widzę, że jeszcze wszystkie śpią albo pichcą obiadek niedzielny. Ja dziś na obiadek robię wieprzowinkę w marchewce. Widzę, że pogoda się poprawiła więc może wybierzemy się z M po obiadku na tzw. Dni Radomska może będzie coś ciekawego. Podobno dziś wieczorem mają grać Ci z mam talent co grali wiertarkami, piłami i innymi takimi sprzętami. Ja już nie mogę doczekać się tego wesela w przyszły weekend. Troszkę nie za bardzo planowane to weselicho ale podobno na takich jest najlepsza zabawa.
Maggie dobrze, że się odzywasz czasami i leż kochana jak coś się dzieje.

reklama
Witajcie dziewczyny!!!

Hope - mam nadzieję że z mężem już wszystko ok. Sprawdź co to z tymi upławami było lub jest bo takich rzeczy nie wolno zaniedbywać ;-)
Nadal mam jakas wydzieline, ale sie nie zmienia i caly czas zostaje w pochwie i nie jest gesta. Na razie uzywam leczniczego plynu do higieny intymnej, jak nie pomoze to sprobuje globulek. Jak mi nie przejdzie do konca cyklu to wybiore sie do gina. Tylko, ze teraz nie mam jak obserwowac rozwoju sluzu, bo mam wrazenie, ze caly czas jest tak samo.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry