• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Witam,

Dziewczyny jestem po USG i jestem poprostu wniebowzięta.
Otóż dziecinka rośnie i to bardzo bo wzrostem (63mm) odpowiada nie 11 tyg. i 5 dniu tylko 12 tyg i 5 dniu. Doktor zbadał przezierność, kość nosową i jest wszystko ok. Poza tym że jest bardzo ruchliwe bo nie mógł zmierzyć i były 2 podejścia do badania.
A na koniec powiedział że ładna dziewczynka rośnie (doktor ten sam co badał Maggie).
Jestem taka szczęśliwa :-)

Aguniak to super, że wszystko w porządku i Maleństwo tak szybciutko rośnie:-)

reklama
Witam,

Otóż dziecinka rośnie i to bardzo bo wzrostem (63mm) odpowiada nie 11 tyg. i 5 dniu tylko 12 tyg i 5 dniu. Doktor zbadał przezierność, kość nosową i jest wszystko ok. Poza tym że jest bardzo ruchliwe bo nie mógł zmierzyć i były 2 podejścia do badania.
A na koniec powiedział że ładna dziewczynka rośnie (doktor ten sam co badał Maggie).
Super kochana,że wszystko dobrze:-)

Witam,

Super:-)Mam nadzieję, ża ja też niedługo będę czuła taką radość:-)

Witam,

suuper,ze wszystko ok i mała tak szybko rosnie:)

Cześć Dziewczyny!

Kasiulek a tak poza tym jaki czas temu Twój M miał robione badanie nasienia? Mój miał w październiku i wyniki były takie że niby rewelacyjnie nie było ale nie było też źle i tak sobie myślę że może trzeba je powtórzyć? A tak poza tym to twój M robił te badanie odpłatnie czy nie? Ja też jestem z łódzkiego więc może nie musiałabym płacić za takie badania.

Mój M pierwsze badanie miał jakoś w marcu czy kwietniu. Wyniki niestety nie były rewelacyjne i dostał jakieś leki. Teraz pani doktor kazała powtórzyć badania żeby sprawdzić czy coś się zmieniło. Za badania niestety płacimy. Może nie majątek,ale 60 zł za badanie ogólne.

Wiem kroczek_k ale nigdy nie przyszło mi do głowy, ze starania o dzidzie trwają tyle czasu... Niektóre z Was starały się 3-4 lata. Wszystkie moje kuzynki zaszły w ciążę 2-3 miesiące po ślubie. Jedna ma 5 dzieci. Mam nadzieję, ze ja genetycznie też nie będę miała problemów z zaciążeniem:) Jeszcze raz przepraszam za siane doliny:)

Uszy do góry! I nie przepraszaj. My Cię doskonale rozumiemy!

WITAM WIECZOROWĄ PORĄ:-)
A ja mam same dobre wieści :-)dzidzia zdrowa ciąża nie jest już zagrożona i nawet tak za 10 dni będziemy mogli zacząć serduszkowania:-)leki już mam odstawić a za tydzień zacząć brać witaminki feminatal a wizyta za miesiąć(no chyba że by coś mnie niepokoiło ale odpukać):tak:dzidzia słodko nóżkami kopało i rączkami machało i nawet słyszałąm serduszko:-)a to nasze maleństwo i jego domek:-)

Super,że już wszystko oki. Mimo wszystko oszczędzaj się.

Dziewczyny jestem troche wystraszona,wczoraj rano bol brzucha tak jak normalnie na @,no i plamienia takie bardziej brazowawe,no i myslalam,ze to poczatek@,bo kiedys tez juz tak mialam,a dzis rano bol brzucha i cos jakby ze mnie wylecialo tak jakby wielki skrzep krwi,a teraz jak na razie tylko troche plamienie,boje sie,a do lekarza nie mam jak isc w tym tygodniu dopiero moge isc w poniedzialek:((,myslicie,ze to moglo byc poronienie?tak wczesnie?co ja mam robic jakbym kupila test teraz i zrobila wykazalo by mi czy to ciaza byla?przezylam juz poronienie ale byl to szosty tydzien,ciaza byla potwierdzona,a teraz to nie wiem juz co myslec!?HELP:(

Justyś nareszcie się odezwałaś. Trzymam kciuki żeby to @ była!

Witam,

Cieszę się,że git! ;-)

U mnie kochane @! Nareszcie! :-D:-D:-D Wczoraj Wam napisałam,że @ brak. Wieczorem poszłam się myć,a tu kuku! Nigdy się tak nie cieszyłam z @.

Cześć Dziewczyny!

Mój M pierwsze badanie miał jakoś w marcu czy kwietniu. Wyniki niestety nie były rewelacyjne i dostał jakieś leki. Teraz pani doktor kazała powtórzyć badania żeby sprawdzić czy coś się zmieniło. Za badania niestety płacimy. Może nie majątek,ale 60 zł za badanie ogólne.

Uszy do góry! I nie przepraszaj. My Cię doskonale rozumiemy!

Super,że już wszystko oki. Mimo wszystko oszczędzaj się.

Justyś nareszcie się odezwałaś. Trzymam kciuki żeby to @ była!

Cieszę się,że git! ;-)

U mnie kochane @! Nareszcie! :-D:-D:-D Wczoraj Wam napisałam,że @ brak. Wieczorem poszłam się myć,a tu kuku! Nigdy się tak nie cieszyłam z @.
Super Kasiu że przyszła:-) A kiedy twój M będzie miał wyniki?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry