• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Cześć Dziewuszki,

Nektarynko - nie wcięło mnie, tylko staram się przed kompem nie siedzieć - wkręciłam się w czytanie książek :-) I dobrze mi z tym . No i do pracy chodze póki jest bo od lipca będzie lipa. Wczoraj mi dwie Panie tylko przyszły i powiedziały że idą na wagary. ;-)

Robie dziś prezent od maluszka dla tatusia - najpierw chciałam wykupić karnet na siłownie ale mnie ubiegł więc troche z zemsty zaciągne go na pedicure, na 14 go porywam :-D:-D:-D Ale będę miała ubaw.

kasiulek - dobrze że @ przylazła. Trzymam kciuki za wyniki.

patrysia - super że z maluszkiem ok.

Z aguniakiem rozmawiałam przez tel. i bardzo się cieszę że usg ok i że będzie dziewuszka. Hi, hi - Agnieszka będziemy miały parkę.

Ostatnia edycja:
reklama
Biore sobie wieczorkiem nospe bo mam tak tylko rano z tym twardnieniem. Jak wstane i chwile pochodze to jest dobrze. Nie wiem, o co chodzi. ;-)

A ogólnie to wmiare. Tylko jak jest gorąco to padam, ale że ostatnio rzadko się to zdarza .... kto by powiedział że to prawie lipiec.

A Kacperek dalej Cie tak mocno boksuje czy się troche uspokoił?

No a ja się przygotowuję do weselicha w piątek. Tak nietypowo ale jak już może pisałam kuzynka jest w ciąży i tak szybko było załatwiane. Ciekawe jak to wesele wypadnie bo na ogół jak są takie prawie nieplanowane to jest super zabawa. Tak więc od czwartkowego popołudnia aż do poniedziałku wieczorem nie będzie mnie na BB. Mam nadzieję, że dam radę nadrobić to co naskrobiecie.
U mnie dziś straszna pogoda. Całą noc padał ulewny deszcz no i burza się kręciła w okolicy aż w końcu sobie pogrzmiało i poszło.

zabawa na pewno będzie udana:-)

Witam,

Dziewczyny jestem po USG i jestem poprostu wniebowzięta.
Otóż dziecinka rośnie i to bardzo bo wzrostem (63mm) odpowiada nie 11 tyg. i 5 dniu tylko 12 tyg i 5 dniu. Doktor zbadał przezierność, kość nosową i jest wszystko ok. Poza tym że jest bardzo ruchliwe bo nie mógł zmierzyć i były 2 podejścia do badania.
A na koniec powiedział że ładna dziewczynka rośnie (doktor ten sam co badał Maggie).
Jestem taka szczęśliwa :-)

suuuper i prosze już znamy płec:-)u mnie to za szybko co gin woli nie mówic ale za miesiąc ide to na pewno juz będzie wiadomo co tam nam chowa dzidzia miedzy nóżkami:-)

U mnie kochane @! Nareszcie! :-D:-D:-D Wczoraj Wam napisałam,że @ brak. Wieczorem poszłam się myć,a tu kuku! Nigdy się tak nie cieszyłam z @.

suuuper @ się skończy i staranka zaczniemy:-)

MAGGIE super niespodzianke dla M:-Di rozumiem wtedy jak parka z AGUNIAK to ty chłopca będziesz miec tak;-)

Tak tak Patrysiu - u mnie na 80% chłopak a u Agnieszki dziewczynka. :-)

He, he - ten sam lekarz nam robił usg. Mam przeczucie że się nie pomylił.

Jak dobrze,że znowu wróciłaś na forum. :-D Muszę powiedzieć,że czas baaaardzo szybko leci. U Ciebie już 14 tydzień. A dopiero test robiłaś. Hi,hi! Buziaki dla Was! Ja zmykam do pracy.

Oo,a mama soweczka ma dzisiaj miesiac po slubie:)

Heheh jak to szybciutko przeleciało:-)

Cześć Dziewczyny!
U mnie kochane @! Nareszcie! :-D:-D:-D Wczoraj Wam napisałam,że @ brak. Wieczorem poszłam się myć,a tu kuku! Nigdy się tak nie cieszyłam z @.

Kasiulek cieszę się razem z Tobą:-D

Czesc dziewczynki..

aa lece do miasta.. a z praca niestety nie wypalilo bo faceta potrzebują..

Przykro mi z powodu pracy:-(

Maggie super, że się odezwałaś:-) Chłopiec mówisz to super:-D

Biore sobie wieczorkiem nospe bo mam tak tylko rano z tym twardnieniem. Jak wstane i chwile pochodze to jest dobrze. Nie wiem, o co chodzi. ;-)

A ogólnie to wmiare. Tylko jak jest gorąco to padam, ale że ostatnio rzadko się to zdarza .... kto by powiedział że to prawie lipiec.

A Kacperek dalej Cie tak mocno boksuje czy się troche uspokoił?
Kacperek szaleje,teraz lubi naciskać mi na pęcherz i na kość ogonową tak że chodzić nie moge:-D W piątek mam wizyte u gina,mam nadzieje że wszystko będzie ok

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry