• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Nektaryneczko kochana wczoraj cie nie było a przed wczoraj to wydaje mi się że też. Stąd moje spostrzeżenie. No a poza tym coś ostatnio wspominałaś o chwilowej nieobecności. No chyba że to był wynik tylko nadejścia @

reklama
Skoro jesteś Kochana to powiedz mi proszę, czy tempka spada tuż przed @ czy kilka dni wcześniej? Ja mam jak może doczytasz jakieś plamienia ale tempka nadal 37 od dobrych kilku dni
doczytalam.. z tempka roznie bywa.. ale u mnie jak spada to nad no 29dc 30dc.. na na 31 to juz 1dc.. czyli tak dwa dni przed @ albo 1 nawet.. ale to spadki są o 1-2kreski czasem 3 w zaleznosci czy to spadek jedno czy dwudniowy.. jesli chodzi o te plamienia nigdy nie mialam i nie wiem jak to jest byc moze ze @ nadchodzi a wysoki progesteron nie daje jej sie rozkrecic.. a z dugiej strony zrobilabym na Twoim miejscu test.. jesli by cos pokazał to do lekarza zeby dał cos na podtrzymanie.. wiem ze 50% ciaz odchodzi razem z @ i nie mozna z tym nic zrobic.. nawet kobieta nie jest tego swiadomo bo przychodzi normalny @ i nie wiadomo czy cos bylo czy nie..
Nektaryneczko kochana wczoraj cie nie było a przed wczoraj to wydaje mi się że też. Stąd moje spostrzeżenie. No a poza tym coś ostatnio wspominałaś o chwilowej nieobecności. No chyba że to był wynik tylko nadejścia @
wczoraj zastepowalam mame i brata na stoisku.. wiec w dzien mnie nie bylo niedziela jakos zleciala a w sobote byłam z mezem u tesciow wiec pojadlam czeresni i tak jakos zeszło ze zadko byłam.. fakt faktem ze jak @ nadeszla to chcialam calkiem zniknac.. nie czutac ze tej sie udało i tamtej.. jakos troszku bolało.. nie pisalam o tym aby nikomu przykrosci nie sprawiac czy tez powodowac dolka.. wtedy bylo mi po prostu zle.. ciesze sie ze udaje sie komus zajsc w ciaze ale jak u mnie przychodzi @ to jest to po prostu dla mnie dolujace.. podejrzewam ze dla kazdej..

Rozumiem Cię Nektaryneczko i na prawdę ja też co miesiąc się noszę z taką myślą by zniknąć. Ale jakoś tak nie mogę ciągnie mnie do Was.
Co do testu to mam zamiar go zrobić jutro ale powiem Ci że strasznie się boję pozytywnego wyniku bo nie mam najlepszych skojarzeń z plamieniem w ciąży.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry