Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak tak Patrysiu - u mnie na 80% chłopak a u Agnieszki dziewczynka. :-)
He, he - ten sam lekarz nam robił usg. Mam przeczucie że się nie pomylił.

doczytalam.. z tempka roznie bywa.. ale u mnie jak spada to nad no 29dc 30dc.. na na 31 to juz 1dc.. czyli tak dwa dni przed @ albo 1 nawet.. ale to spadki są o 1-2kreski czasem 3 w zaleznosci czy to spadek jedno czy dwudniowy.. jesli chodzi o te plamienia nigdy nie mialam i nie wiem jak to jest byc moze ze @ nadchodzi a wysoki progesteron nie daje jej sie rozkrecic.. a z dugiej strony zrobilabym na Twoim miejscu test.. jesli by cos pokazał to do lekarza zeby dał cos na podtrzymanie.. wiem ze 50% ciaz odchodzi razem z @ i nie mozna z tym nic zrobic.. nawet kobieta nie jest tego swiadomo bo przychodzi normalny @ i nie wiadomo czy cos bylo czy nie..Skoro jesteś Kochana to powiedz mi proszę, czy tempka spada tuż przed @ czy kilka dni wcześniej? Ja mam jak może doczytasz jakieś plamienia ale tempka nadal 37 od dobrych kilku dni
wczoraj zastepowalam mame i brata na stoisku.. wiec w dzien mnie nie bylo niedziela jakos zleciala a w sobote byłam z mezem u tesciow wiec pojadlam czeresni i tak jakos zeszło ze zadko byłam.. fakt faktem ze jak @ nadeszla to chcialam calkiem zniknac.. nie czutac ze tej sie udało i tamtej.. jakos troszku bolało.. nie pisalam o tym aby nikomu przykrosci nie sprawiac czy tez powodowac dolka.. wtedy bylo mi po prostu zle.. ciesze sie ze udaje sie komus zajsc w ciaze ale jak u mnie przychodzi @ to jest to po prostu dla mnie dolujace.. podejrzewam ze dla kazdej..Nektaryneczko kochana wczoraj cie nie było a przed wczoraj to wydaje mi się że też. Stąd moje spostrzeżenie. No a poza tym coś ostatnio wspominałaś o chwilowej nieobecności. No chyba że to był wynik tylko nadejścia @
Pamiętamy pamiętamy :-)Dziewczyny a czy Wy pamiętacie że dziś jest DZIEŃ OJCA!