• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Maggie a jaką książkę teraz czytasz? Ja też bardzo lubię książki a że mam pracę taką jaką mam czyli nie narobię się i mam dużo wolnego czasu to czytam i haftuję na zmianę. Teraz dorwałam książkę pt: "Cień Poego" Fajna jest bo ja lubię kryminały i thrillery więc mi pasuje. Rozwiązuje ona zagadkę tajemniczej śmierci tego pisarza Edgara Allana Poego. Wszyscy myślą, że zmarł z przepicia a to tymczasem nie jest prawdą.

reklama
A czego się Słońce obawiasz? Miałaś przecież robione badania maluszka więc cóż może się pojawić nowego?
Wiesz chodzi o to,że ostatnio miałam jakieś gorsze dni i chodziła za mną myśl że urodze za szybko.Mały ostatnio sie dziwnie zachowywał i ja sie dziwnie czułam. Naczytałam sie o objawach porodu i sobie ich wyszukuje,ale ja durna :zawstydzona/y:

A ja mam takie prywatne spostrzeżenie. Widzę, że Nektaryneczka się chwilowo wycofała z forum. A Nektaryneczko właśnie jak widzisz pisałam o Tobie. Myślałam, że musiałaś się chwilowo wyciszyć.
yyyy staram sie co dziennie cos napisac:)
Skoro jesteś Kochana to powiedz mi proszę, czy tempka spada tuż przed @ czy kilka dni wcześniej? Ja mam jak może doczytasz jakieś plamienia ale tempka nadal 37 od dobrych kilku dni
poczytam zobacze.. bo zazwyczaj czytam w biegu i czasem cos mi umknie..
Przykro mi z powodu pracy :-( Właśnie coś Cie nie było widać:confused:
aaa ta firma sama nie wie czego chce.. w ogloszeniu nie zamiescili ze to ma byc mezczyzna a skierowania z urzedu pracy tak sie bali podbic ze zwlekali z tym az tydzien..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry