• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Kasiulku super że @ przylała. A w sumie to nie tak dużo bo my w Wawie robiliśmy te badania za 100zł.
Agusiu no to faktycznie dzieciątko rośnie jak na drożdżach. oby tak dalej.

reklama
A,mu juz mamy 1000 strone naszego forum:)humor mi sie troche poprawil,bo teraz to bardziej przypomina @ choc dalej mam stracha tak sobie mysle teraz,czy to moze byc spowodowane tym,ze chodzilam na solarium w tym miesiacu moze stad ten skrzep,sorry za tak szczegolowy opis ale pisze tak jak mysle i nie pomyslcie sobie,ze stara sie o dzidzie a na solar chodzi po prostu bylam gdy uwazalam to za bezpieczne,a o dzidzie to nie bardzo sie postaralismy,mijamy sie ostatnio z M i jakos tak nie ma kiedy,a jak jest to nie ma sił...ale sie rozpisalam ale brakowalo mi was dziewczyny i stwierdzam ze musze tu czesciej zagladac:),bo nikt mi nie doradzi tak jak wy,Dziekuje

Czesc dziewczynki..
ja zyje jeszcze.. jakby ktos sie martwil:)

gratulacje USG Aguniak..

Kroptusiu Ty tam lez dzielnie..
A maggie znow wcieło gdzies..

aa lece do miasta.. a z praca niestety nie wypalilo bo faceta potrzebują..

A ja mam takie prywatne spostrzeżenie. Widzę, że Nektaryneczka się chwilowo wycofała z forum. A Nektaryneczko właśnie jak widzisz pisałam o Tobie. Myślałam, że musiałaś się chwilowo wyciszyć.

A,mu juz mamy 1000 strone naszego forum:)humor mi sie troche poprawil,bo teraz to bardziej przypomina @ choc dalej mam stracha tak sobie mysle teraz,czy to moze byc spowodowane tym,ze chodzilam na solarium w tym miesiacu moze stad ten skrzep,sorry za tak szczegolowy opis ale pisze tak jak mysle i nie pomyslcie sobie,ze stara sie o dzidzie a na solar chodzi po prostu bylam gdy uwazalam to za bezpieczne,a o dzidzie to nie bardzo sie postaralismy,mijamy sie ostatnio z M i jakos tak nie ma kiedy,a jak jest to nie ma sił...ale sie rozpisalam ale brakowalo mi was dziewczyny i stwierdzam ze musze tu czesciej zagladac:),bo nikt mi nie doradzi tak jak wy,Dziekuje
Justyś ja w pierwszym miesiącu też chodziłam na solarium (byłam ze 2 razy) a byłam już w ciąży a nie wiedziałam wtedy jeszcze.

Skoro jesteś Kochana to powiedz mi proszę, czy tempka spada tuż przed @ czy kilka dni wcześniej? Ja mam jak może doczytasz jakieś plamienia ale tempka nadal 37 od dobrych kilku dni

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry