Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Justyś ja w pierwszym miesiącu też chodziłam na solarium (byłam ze 2 razy) a byłam już w ciąży a nie wiedziałam wtedy jeszcze.A,mu juz mamy 1000 strone naszego forumhumor mi sie troche poprawil,bo teraz to bardziej przypomina @ choc dalej mam stracha tak sobie mysle teraz,czy to moze byc spowodowane tym,ze chodzilam na solarium w tym miesiacu moze stad ten skrzep,sorry za tak szczegolowy opis ale pisze tak jak mysle i nie pomyslcie sobie,ze stara sie o dzidzie a na solar chodzi po prostu bylam gdy uwazalam to za bezpieczne,a o dzidzie to nie bardzo sie postaralismy,mijamy sie ostatnio z M i jakos tak nie ma kiedy,a jak jest to nie ma sił...ale sie rozpisalam ale brakowalo mi was dziewczyny i stwierdzam ze musze tu czesciej zagladac
,bo nikt mi nie doradzi tak jak wy,Dziekuje
To trzymam kciuki :-)Po wyniki jedziemy jutro albo pojutrze. Musimy rano zadzwonić czy już są.
Kochane jesteśmy już na 1000 stronie!![]()
Przykro mi z powodu pracy :-( Właśnie coś Cie nie było widaćCzesc dziewczynki..
ja zyje jeszcze.. jakby ktos sie martwil
gratulacje USG Aguniak..
Kroptusiu Ty tam lez dzielnie..
A maggie znow wcieło gdzies..
aa lece do miasta.. a z praca niestety nie wypalilo bo faceta potrzebują..