• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Ja jestem, teraz wpadlam.

Ma na ostatniej nocce, jutro ma tylko wolne. Mam zaplanowany prawie caly tydzien nie moge sie doczekac. W pon do kumpeli na baby shower, we wtorek robie pasemka :)- potem wpada kumpelka na 2 dni a potem na weekend do znajomej jedziemy takze wyczekiwanie powinno pójsc w zapomnienie.

Topie sie , upal niesamowity :)

reklama
Ja jestem, teraz wpadlam.

Ma na ostatniej nocce, jutro ma tylko wolne. Mam zaplanowany prawie caly tydzien nie moge sie doczekac. W pon do kumpeli na baby shower, we wtorek robie pasemka :)- potem wpada kumpelka na 2 dni a potem na weekend do znajomej jedziemy takze wyczekiwanie powinno pójsc w zapomnienie.

Topie sie , upal niesamowity :)
Fajny będziesz miała tydzień :-) Mój dzisiaj do 22 w pracy,jutro do 20. Upał straszny,ja dzisiaj sie troszke narobiłam i ledwo żyje

Ogólnie to mam stracha niesamowitego:szok:

Wszystko bedzie dobrze napewno, a i pamietaj ze my niektore nadal czekamy.
Mnie sie znowu schizy wlaczyly, pamietasz te kumpele co bylam na jej slubie w maju co jest w ciazy ??
Jedziemy do Polski w pazdzierniku na zlote wesele dziadków mojego, wiec sobie skojarzylam ze ona juz bedzie zaokraglona ladnie bo ma termin na 22 grudnia :-(

Wszystko bedzie dobrze napewno, a i pamietaj ze my niektore nadal czekamy.
Mnie sie znowu schizy wlaczyly, pamietasz te kumpele co bylam na jej slubie w maju co jest w ciazy ??
Jedziemy do Polski w pazdzierniku na zlote wesele dziadków mojego, wiec sobie skojarzylam ze ona juz bedzie zaokraglona ladnie bo ma termin na 22 grudnia :-(
Kochana ty też sie doczekasz,zobaczysz.Wiem że czekacie i życze Wam z całego serduszka jak najszybszego zafasolkowania:tak:
Pamiętam jak mówiłaś o tej koleżance,no pewnie będzie już zaokrąglona

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry