Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Już rok ich nie widziałam
ale się stęskniłam
Na pewno nie,robiłaś testy i wychodziły pozytywne. Rozumiem,że sie boisz tym bardziej,że nigdy nie byłaś.Ja mam stresa przed każdą wizytą.Będzie dobrze![]()
Wizytę mam na 8 rano:-) i znów pewnie do Filipka nie pójdę bo jak? Na 7:30 mam u niego byc, będe musiala zadzwonic do mamy Filipka by mu opieke załatwiła na poniedziałek. A pewnie jeszcze jakieś skierowanie na badania dostanę? I robic je następnego dnia na czczo? Czy moge jeszcze tego samego dnia?Agniesiak - życzę Ci żebyś trafiła na fajnego ginekologa który nie zniechęci Cię do tego typu lekarzy. To szczególna osoba - która wkracza w sfere intymności kobiety..I musi być prawie jak przyjaciółka..Jeśli mogę Ci poradzić to ja bym na Twoim miejscu poszła do mężczyzny - raz byłam u kobiety i nigdy więcej, to co mówią że niby są delikatniejsze, że rozumieją kobiety to g**no prawda ( wybaczcie wulgaryzmy dziewuszki ). Ja jestem zachwycona z ginekologa mężczyzny i nigdy! nigdy! nie pójdę do kobiety.
A na wizytę załóż albo spódnicę albo bluzkę która zasłania ci pupę - nie będziesz z gołym tyłkiem paradować po gabinecie - spódnicę na fotelu można zawsze podwinąc![]()
AAA..i może weź wydrukuj sobie swój ostatni cykl ( jesli wpisywalas w wykresik ) zeby widzial twoje obserwacje
Życzę przede wszystkim spokoju![]()
Zapisała mnie dzis na wizytę teściowa bo jest pielęgniarką
Zapisała mnie do podobno super gina, wszystkie pacjentki go chwalą. DO babki jakos nie chce iśc..;-) jakas wredota mi sie trafi i co ja wtedy zrobię, wole do faceta
Dzięki za instrukcje, założę dłuższątuniczkę coby z doopą nie latac po gabinecie
Agniesiak 85 napewno wszystko będzie dobrze i lekarz potwierdzi dzidzie :-) testy się przecież nie mylą
Ja za to czuje że w tym cyklu również nam nie wyszło :-( do terminu spodziewanej @ został tydzień a ja nie mam żadnych objawów nawet tych urojonych
Ojjj czuje że ta wstrętna @ jednak przyjdzie.

Hej dziewczyny, od jakiegos czasu was podczytuje no i wkoncu zdecydowalam sie odezwac. My akurat zaczynamy staranka. Narazie tak na luzie. Mam nadzieje ze szybko sie nam uda zafasolkowac:-). Z pierwsza ciaza nie bylo wogule problemu;-). gratulacje dla zafasolkowanych i powodzenia staraczkom
.
Owocnych staranek życzę
:-)Jak będziesz miała mocz i morfologie to trzeba być na czczoMy jutro z M jedziemy do mojej mamy bo przylecieli moi braciaJuż rok ich nie widziałam
ale się stęskniłam
Dziękuję KochanaWizytę mam na 8 rano:-) i znów pewnie do Filipka nie pójdę bo jak? Na 7:30 mam u niego byc, będe musiala zadzwonic do mamy Filipka by mu opieke załatwiła na poniedziałek. A pewnie jeszcze jakieś skierowanie na badania dostanę? I robic je następnego dnia na czczo? Czy moge jeszcze tego samego dnia?
DziękujęZapisała mnie dzis na wizytę teściowa bo jest pielęgniarką
Zapisała mnie do podobno super gina, wszystkie pacjentki go chwalą. DO babki jakos nie chce iśc..;-) jakas wredota mi sie trafi i co ja wtedy zrobię, wole do faceta
Dzięki za instrukcje, założę dłuższątuniczkę coby z doopą nie latac po gabinecie
Oj Kochana ja też nic nie czułam i w sumie teraz tez nic.. nieraz mnie brzuszek zaboli. Gdybym nie zrobiła 3 testów to penie myślałabym, że @ mi się spoźnia
Witaj wśród nasOwocnych staranek życzę
:-)
Ja mam usprawiedliwienie za nieobecność ostatnioObroniłam się wczoraj i jestem magistrem
))
Ale już do Was wracam na stałe![]()

Witaj agapas
twoja historia bardzo jest podobna do mojej tyle,że ja mam cylke regularne i od marca sie staramy)))
Agapas wklej suwaczek
Ja przed chwila poszalam w kuchni i wreszcie zebralam sie do pozmywania naczynWszystkie śpią czy szaleją na grillach![]()

Ja od zawsze mam nieregularne, ale sie tym nigdy nie przejmowalam, bo moja mama tez tak ma, a ma 3 dzieci. Ja z zajsciem w pierwsza ciaze tez nie mialam zadnych klopotow, a teraz mam, bo poprzednia byla pozamaciczna....Ja niestety mam trochę gorszą sytuacjęale u mnie też minęły dopiero 4 miesiące, więc dam sobie jeszcze troszkę czasu. Niedługo zamierzamy z mężem wyjechać na wakacje, odstresuję się w końcu, wypocznę od pracy i uczelni i tylko nad jednym będę "ciężko" pracowała... hihi !! być może się uda ?!? Jestem jeszcze pełna nadziei bo właśnie wczoraj rozmawiałam z kumpelą, która też miała nieregularne !! cykle i zaszła w ciążę po 3 miesiącach starań...