• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Jutro i niedziela wolna:-)
U mnie temp trzyma się o godz 6.00 na poziomie 36.7 od trzech dni czyli 15dc - 36.3 dalej 16, 17, 18 dc 36.7. Tylko jakiś śluz kawa z mlekiem mam już cały dzień od wczoraj wieczora:confused:, dzisiaj 3 dzień duphastonu.

reklama
My jutro z M jedziemy do mojej mamy bo przylecieli moi bracia:-DJuż rok ich nie widziałam:tak: ale się stęskniłam:-D
Na pewno nie,robiłaś testy i wychodziły pozytywne. Rozumiem,że sie boisz tym bardziej,że nigdy nie byłaś.Ja mam stresa przed każdą wizytą.Będzie dobrze :tak:
Dziękuję Kochana:tak:Wizytę mam na 8 rano:-) i znów pewnie do Filipka nie pójdę bo jak? Na 7:30 mam u niego byc, będe musiala zadzwonic do mamy Filipka by mu opieke załatwiła na poniedziałek. A pewnie jeszcze jakieś skierowanie na badania dostanę? I robic je następnego dnia na czczo? Czy moge jeszcze tego samego dnia?

Agniesiak - życzę Ci żebyś trafiła na fajnego ginekologa który nie zniechęci Cię do tego typu lekarzy. To szczególna osoba - która wkracza w sfere intymności kobiety..I musi być prawie jak przyjaciółka..Jeśli mogę Ci poradzić to ja bym na Twoim miejscu poszła do mężczyzny - raz byłam u kobiety i nigdy więcej, to co mówią że niby są delikatniejsze, że rozumieją kobiety to g**no prawda ( wybaczcie wulgaryzmy dziewuszki ). Ja jestem zachwycona z ginekologa mężczyzny i nigdy! nigdy! nie pójdę do kobiety.

A na wizytę załóż albo spódnicę albo bluzkę która zasłania ci pupę - nie będziesz z gołym tyłkiem paradować po gabinecie - spódnicę na fotelu można zawsze podwinąc :)
AAA..i może weź wydrukuj sobie swój ostatni cykl ( jesli wpisywalas w wykresik ) zeby widzial twoje obserwacje :)

Życzę przede wszystkim spokoju :)
Dziękuję:tak: Zapisała mnie dzis na wizytę teściowa bo jest pielęgniarką:tak: Zapisała mnie do podobno super gina, wszystkie pacjentki go chwalą. DO babki jakos nie chce iśc..;-) jakas wredota mi sie trafi i co ja wtedy zrobię, wole do faceta:tak:Dzięki za instrukcje, założę dłuższątuniczkę coby z doopą nie latac po gabinecie:-D

Agniesiak 85 napewno wszystko będzie dobrze i lekarz potwierdzi dzidzie :-) testy się przecież nie mylą :tak:

Ja za to czuje że w tym cyklu również nam nie wyszło :-( do terminu spodziewanej @ został tydzień a ja nie mam żadnych objawów nawet tych urojonych :szok:
Ojjj czuje że ta wstrętna @ jednak przyjdzie.
Oj Kochana ja też nic nie czułam i w sumie teraz tez nic.. nieraz mnie brzuszek zaboli. Gdybym nie zrobiła 3 testów to penie myślałabym, że @ mi się spoźnia:-D

Hej dziewczyny, od jakiegos czasu was podczytuje no i wkoncu zdecydowalam sie odezwac:zawstydzona/y:. My akurat zaczynamy staranka. Narazie tak na luzie. Mam nadzieje ze szybko sie nam uda zafasolkowac:-). Z pierwsza ciaza nie bylo wogule problemu;-). gratulacje dla zafasolkowanych i powodzenia staraczkom :-D.
Witaj wśród nas:tak:Owocnych staranek życzę:tak::-)

A ja nie mam najmniejszych zludzen w tym cyklu.
I juz mnie nudzi ta monotomia-sluz wlasciwie bez wiekszych zmian i temeratura bez zadnego zaskakujacego skoku.
Z niecierpliwoscia czekam na kolejny cykl, w ktorym powinna byc owulacja.
@ przyjdz!!!! :-D:-)

My jutro z M jedziemy do mojej mamy bo przylecieli moi bracia:-DJuż rok ich nie widziałam:tak: ale się stęskniłam:-D

Dziękuję Kochana:tak:Wizytę mam na 8 rano:-) i znów pewnie do Filipka nie pójdę bo jak? Na 7:30 mam u niego byc, będe musiala zadzwonic do mamy Filipka by mu opieke załatwiła na poniedziałek. A pewnie jeszcze jakieś skierowanie na badania dostanę? I robic je następnego dnia na czczo? Czy moge jeszcze tego samego dnia?

Dziękuję:tak: Zapisała mnie dzis na wizytę teściowa bo jest pielęgniarką:tak: Zapisała mnie do podobno super gina, wszystkie pacjentki go chwalą. DO babki jakos nie chce iśc..;-) jakas wredota mi sie trafi i co ja wtedy zrobię, wole do faceta:tak:Dzięki za instrukcje, założę dłuższątuniczkę coby z doopą nie latac po gabinecie:-D

Oj Kochana ja też nic nie czułam i w sumie teraz tez nic.. nieraz mnie brzuszek zaboli. Gdybym nie zrobiła 3 testów to penie myślałabym, że @ mi się spoźnia:-D

Witaj wśród nas:tak:Owocnych staranek życzę:tak::-)
Jak będziesz miała mocz i morfologie to trzeba być na czczo

Cześć dziewczynki, dziękuję za miłe przywitanie :) Kurcze, tylko wczoraj tu nie zaglądałam a widzę, że trochę mnie minęło. Postaram się zaglądać codziennie...

Ja mam usprawiedliwienie za nieobecność ostatnio :) Obroniłam się wczoraj i jestem magistrem :)))

Ale już do Was wracam na stałe :)

Serdecznie gratuluję !! Mnie to samo czeka za rok :szok:

Witaj agapas
twoja historia bardzo jest podobna do mojej tyle,że ja mam cylke regularne i od marca sie staramy :))))

Mam nadzieję, że nam się w końcu uda. Jak masz regularne cykle to przynajmniej jesteś w stanie wyliczyć sobie dni płodne. Minęły dopiero trzy miesiące,więc być może u Ciebie jest kwestia przemęczenia albo stresu... Wierzę, że trafisz niedługo w TE dni.Trzymam kciuki. :-)Ja niestety mam trochę gorszą sytuację:( ale u mnie też minęły dopiero 4 miesiące, więc dam sobie jeszcze troszkę czasu. Niedługo zamierzamy z mężem wyjechać na wakacje, odstresuję się w końcu, wypocznę od pracy i uczelni i tylko nad jednym będę "ciężko" pracowała... hihi !! być może się uda ?!? Jestem jeszcze pełna nadziei bo właśnie wczoraj rozmawiałam z kumpelą, która też miała nieregularne !! cykle i zaszła w ciążę po 3 miesiącach starań... dzisiaj ma ślicznego synusia:-) Obecnie czekam na @, mam nadzieję, że już nadchodzi i niedługo znowu będę mogła rozpocząć staranka ;)

Agapas wklej suwaczek

Wkleję, wkleję tylko muszę najpierw to rozgryźć bo jeszcze nie za bardzo wiem gdzie mam go szukać i jak mam to zrobić. Ale popracuję nad tym i napewno wkleję :)

Pozdrawiam cieplutko. Dobrej nocki :))

Ja niestety mam trochę gorszą sytuację:( ale u mnie też minęły dopiero 4 miesiące, więc dam sobie jeszcze troszkę czasu. Niedługo zamierzamy z mężem wyjechać na wakacje, odstresuję się w końcu, wypocznę od pracy i uczelni i tylko nad jednym będę "ciężko" pracowała... hihi !! być może się uda ?!? Jestem jeszcze pełna nadziei bo właśnie wczoraj rozmawiałam z kumpelą, która też miała nieregularne !! cykle i zaszła w ciążę po 3 miesiącach starań...
Ja od zawsze mam nieregularne, ale sie tym nigdy nie przejmowalam, bo moja mama tez tak ma, a ma 3 dzieci. Ja z zajsciem w pierwsza ciaze tez nie mialam zadnych klopotow, a teraz mam, bo poprzednia byla pozamaciczna....
Nie stresuj sie wiec niepotrzebnie i do roboty:-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry