• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Obroniłam się wczoraj i jestem magistrem :)))

Gratulacje!:)

Witam wszystkich. Mam pytanko. Zaczęłam mierzyć sobie temperaturę. Chciałam poczekać do 1dc ale niestety @ jak nie ma tak nie ma. Nawet zadnych objawów.

Mój wykres narazie wygląda tak:

29dc 35,98 śluz wodnisty, bezbarwny, dużo
30dc 36,22 jw
31dc 35,82 jw

Czy takie skoki temperatur sa normalne?:confused: Codziennie mierzyłam temperature o 4:30 w ustach pod językiem, w tym samym miejscu i tym samym termometrem.
Czekam na tą chol...ą @ i nie mogę sie doczekać:wściekła/y:
Na tych temperaturach to ja sie w ogóle nie znam. Czy według was @ się zbliża?
Czy da sie to okreslić według temperatury? Ja jestem zielona w tym temacie:zawstydzona/y:Przepraszam jeśli zadaję głupie pytania:zawstydzona/y:

Hej dziewczyny, zupełnie przypadkowo na Was trafiłam - fajna nazwa "Mamusie, staraczki 2009" - pasuje do mnie jak ulał. Prawie od początku roku (bo od lutego) staramy się z mężem o dzidziusia, ale niestety nie wychodzi nam to :( Przez pięć lat brałam tabletki i chyba tylko w tym okresie miałam @ jak w zegarku - co do dnia a nawet godziny. Moje naturalne cykle są długie i nieregularne, ale oprócz tego moja dr. mówi, że wszystko jest wporządku. Odkąd odstawiłam tabletki minęły prawie dwa lata,chciałam mieć czas na wyregulowanie organizmu, ale teraz to nie wiem czy to był do końca dobry pomysł... dzisiaj znowu robiłam test i jak zwykle nic :((
No ale cóż, trzeba starać się dalej, mam nadzieję, że w koncu się uda :)
Pozdrawiam Was, GRATULUJĘ tym, które doczekały się swojej Fasolki i trzymam kciuki za te, które tak jak ja są pełne nadziei i czekają na upragnioną drugą kreseczkę :) Do końca roku 2009 mamy jeszcze trochę czasu :-)
Witaj, życze szybkiego zafasolkowania:tak::-)

czesc laseczki..

dopiero dopchalam sie do kompa.. niestety caly dzien w biegu.. wstalam to dowiedzialam sie ze moj brat poszedl do lekarza i potem na pogotowei podejrzenie wyrostka robaczkowego.. wiec bo dzis juz kroili.. pojechalismy do tesciow na czeresnie.. potem jeszcze do znajomych i caly dzien zlecial jak wrocilismy to trzeba bylo czeresnie obrobic.. masakra.. nogi mi zaraz wejda do tylka.. a jeszcze od kilku godzin naparza mnie prawy jajnik.. no zaraz wykorkuje.. strasznie boli.. zobaczymy jak sie rozwinie jutro tempka

pozdrawiam
Kochana trzymam kciuki w tym cyklu za Ciebie!!:tak::-)

Ja mam usprawiedliwienie za nieobecność ostatnio :) Obroniłam się wczoraj i jestem magistrem :)))

Ale już do Was wracam na stałe :)
Gratulacje Pani mgr:tak::-):-):-)

Cześc dziewczynki :-)

Witam nowe forumowiczki, życzę szybkiego zafasolkowania, gratuluję tym którym się udało no i oczywiście
WIELKIE GRATULACJE DLA P. MGR :tak:

Ja jeszcze tylko dziś i jutro i urlopik 2 tygodnie huuurrraaaa

wisienka_83 - jeżeli nie robiłaś testu to zrób dla pewności, jednak temp są dosyc niskie a @ może przy takiej pogodzie się przesunąć. jeżeli test negatywny a @ nie przyjdzie tak do 35 dc to idź do lekarza, zrobi USG dowcipne i powie Ci, czy coś tam jest, czy trzeba jakieś tabletki na wywołanie. Ja tak mialam, byłam akurat na umówioną wizytę w 26dc (tak późno bo wcześniej coś mi się poprzestawiało przez dwa miesiące i wizyty już nieodmawiałam) ale lekarz zrobił USG i powiedział, że mam tak do 35 dc poczekac, jak nie przyjdzie @ to mam wziąśc przepisane leki ale przyszła chyba koło 32dc.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry