Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No chyba że takPouciekały bo duchota, albo mężów męczą![]()

No chyba że tak
Mój poszedł na nocke to nie mam jak,a poza tym nie moge już;-)![]()

Acha, no to już się nie martwię. Ja zawsze ważyłam około 55 kilo przy 175 cm wzrostu. Jakoś w grudniu wkońcu dobiłam do 60 kg i tak mniej więcej stanęło. Na dzień dzisiejszy 59 kilo. Zobaczymy co będzie na końcówce. :-) Gdzieś kiedyś przeczytałam że po porodzie do zrzucenia zostają kilogramy które się przybrało do 3 miesiąca. Ale to chyba bujda chociaż byłoby super.
Witajcie
Wrocilam po wakacjach- bylo bosko. Widze jakies nowe fasoliki- wiec gratulkuje.
U nnie oczekiwanie- zobaczymy
Pozdrawiam
Hej dziewczyny, zupełnie przypadkowo na Was trafiłam - fajna nazwa "Mamusie, staraczki 2009" - pasuje do mnie jak ulał. Prawie od początku roku (bo od lutego) staramy się z mężem o dzidziusia, ale niestety nie wychodzi nam toPrzez pięć lat brałam tabletki i chyba tylko w tym okresie miałam @ jak w zegarku - co do dnia a nawet godziny. Moje naturalne cykle są długie i nieregularne, ale oprócz tego moja dr. mówi, że wszystko jest wporządku. Odkąd odstawiłam tabletki minęły prawie dwa lata,chciałam mieć czas na wyregulowanie organizmu, ale teraz to nie wiem czy to był do końca dobry pomysł... dzisiaj znowu robiłam test i jak zwykle nic
(
No ale cóż, trzeba starać się dalej, mam nadzieję, że w koncu się uda
Pozdrawiam Was, GRATULUJĘ tym, które doczekały się swojej Fasolki i trzymam kciuki za te, które tak jak ja są pełne nadziei i czekają na upragnioną drugą kreseczkęDo końca roku 2009 mamy jeszcze trochę czasu :-)