• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Cześc dziewczynki:tak:
Witaj Martha24
:-)
Wiecie jak ja się wczoraj wystraszyłam.. poszłam do łazienki a tam na papierze różowe zabarwienie.. normalnie tak się wystraszyłam.. ale tylko raz tak było.. tak sobie pomyślałam,że w 4 tyg to się zagnieżdża i może dlatego..
Jak myślicie?:-(

reklama
Hej Dziewczyny,

Chwilke mnie nie było bo byłam na działce odsapnąć. I okazało się że mam chyba alergie na trawe. Świeżo skoszoną. Było gorąco i po skoszeniu była tragedia. Dosłownie lało mi się z nosą i kichałam ciągle po 10 razy pod rząd!!! :szok: Porażka. Ale maluszek musiał mieć jazde.

a tak wogóle to jestem mega osłabiona i nie mam apetetu. Przejde kawałek to serce mi tak wali jakbym z 1000 metrów przebiegła. Nie wiem czy to nie jakaś anemia mnie dopada. :confused:

Maadzias - czytalas o tym ???? bo ja o tym nie slyszalam i ciarki mnie niezle przeszly https://www.babyboom.pl/forum/ciaza...aj-moze-uratowac-zycie-twojego-dziecka-19582/
Kroptusiu - ja czytałam jakiś czas temu i pytałam nawet lekarza na usg. I powiedział mi że szanse na wykrycie są 50 na 50% i patrząc na mnie może mi powiedzieć na 50% że to mam albo nie. Powiedział że poprostu przed terminem porodu trzeba być czujnym i jakby coś było nie tak to wtedy trzeba szybko zareagować i będzie dobrze.

Cześc dziewczynki:tak:

Witaj Martha24:-)
Wiecie jak ja się wczoraj wystraszyłam.. poszłam do łazienki a tam na papierze różowe zabarwienie.. normalnie tak się wystraszyłam.. ale tylko raz tak było.. tak sobie pomyślałam,że w 4 tyg to się zagnieżdża i może dlatego..
Jak myślicie?:-(
Agniesiak - pewnie wszystko jest ok ale ja bym na Twoim miejscu pobiegła do lekarza. Lepiej dmuchać na zimne. Ja akurat tak nie miałam.

Martha24 - witaj

Cześć dziewczynki.Ledwo zwlekłam sie z łóżka,nie mam dzisiaj siły
Agniesiak może idź do lekarza,nie wiem czy tak jest ja tak nie miałam
Maggie ja jestem uczulona na trawe i na pyłki więc wiem o czym mówisz

No to się wystraszyłam..:-(
Agniesiak - nie bój się tylko to sprawdź. Będziesz spokojna.
Cześć dziewczynki.Ledwo zwlekłam sie z łóżka,nie mam dzisiaj siły
Agniesiak może idź do lekarza,nie wiem czy tak jest ja tak nie miałam
Maggie ja jestem uczulona na trawe i na pyłki więc wiem o czym mówisz
No to witaj w klubie. Madziaas - a pamiętasz kiedy zaczęłaś przybierać na wadze? Bo Ty to chyba taka sama chudzina jak i ja. A ja nic - stoje w miejscu - brzuszek już widać ale kg stoją w miejscu.

:wściekła/y: niestety tylko Ikrecha na teście, więc zanosi się na niezły sex.Nowy cykl zacznę z testami owu i mierzeniem tempki
:wściekła/y: jak pech to pech plomba mi wypadła:angry:

Kochana przytulam i następnym razem się uda:-) eh a z ta plombą to rzeczywiście pech:angry:

witam dziewczyny my juz mamy jedna upragniona coreczke ktora ma 19 miesiecy :)od 5 miesiecy staramy sie o drugie malenstwo ale jakos nam to nie wychodzi:(nie mielismy problemu z pierwszym dzieckiem zaszlam za pierwszy razem teraz naprawde nie wiem dlaczego nie moge zajsc....

Witaj Martha:-)

No to się wystraszyłam..:-(

Kochana to nie ma co się bać tylko na Twoim miejscu poszłabym do lekarza dla spokoju sprawdzić czy wszystko ok:-)

Dziewczyny ja dziś mam dobry dzionek:biggrin2: wczoraj z siostrami uśmiałyśmy się na maxa:-D aż mnie brzuch bolał:-p dziś rano fajna słoneczna pobudka, więc jest git:-D

Agniesiak - nie bój się tylko to sprawdź. Będziesz spokojna.

No to witaj w klubie. Madziaas - a pamiętasz kiedy zaczęłaś przybierać na wadze? Bo Ty to chyba taka sama chudzina jak i ja. A ja nic - stoje w miejscu - brzuszek już widać ale kg stoją w miejscu.
Maggie ja na początku nic nie tyłam,dopiero tak od 22 tyg.zaczęłam. Ale tak po mału,co wizyta to 1-2 kg. A teraz to już całkiem widać.No ja właśnie zawsze byłam szczupła,teraz mi sie wydaje że jestem gruba:-D Ale to dla dzidziusia,potem sie będe martwić swoją wagą;-)

Maggie ja na początku nic nie tyłam,dopiero tak od 22 tyg.zaczęłam. Ale tak po mału,co wizyta to 1-2 kg. A teraz to już całkiem widać.No ja właśnie zawsze byłam szczupła,teraz mi sie wydaje że jestem gruba:-D Ale to dla dzidziusia,potem sie będe martwić swoją wagą;-)

Acha, no to już się nie martwię. Ja zawsze ważyłam około 55 kilo przy 175 cm wzrostu. Jakoś w grudniu wkońcu dobiłam do 60 kg i tak mniej więcej stanęło. Na dzień dzisiejszy 59 kilo. Zobaczymy co będzie na końcówce. :-) Gdzieś kiedyś przeczytałam że po porodzie do zrzucenia zostają kilogramy które się przybrało do 3 miesiąca. Ale to chyba bujda chociaż byłoby super.

reklama
Acha, no to już się nie martwię. Ja zawsze ważyłam około 55 kilo przy 175 cm wzrostu. Jakoś w grudniu wkońcu dobiłam do 60 kg i tak mniej więcej stanęło. Na dzień dzisiejszy 59 kilo. Zobaczymy co będzie na końcówce. :-) Gdzieś kiedyś przeczytałam że po porodzie do zrzucenia zostają kilogramy które się przybrało do 3 miesiąca. Ale to chyba bujda chociaż byłoby super.
Jeszcze przytyjesz,bo to maluszek będzie ważył i wody płodowe i łożysko.Wiem,że jak sie potem karmi to sie chudnie.Ja zawsze miałam lekką obsesje na punkcie swojej wagi :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry