• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Ja mam płytke właśnie,dostałam ostatnio od znajomych :-)
I jak? i jak?:-D ja niestety u nas nie dostałam tej książki więc zamówię sobie kiedyś tam z allegro:tak:

:wściekła/y: niestety tylko Ikrecha na teście, więc zanosi się na niezły sex.

Nowy cykl zacznę z testami owu i mierzeniem tempki:tak:

:wściekła/y: jak pech to pech plomba mi wypadła:angry:
Przytulam Kochana.. wypróbuj te testy:tak: i mierz sobie tempkę:tak:

Maadzias - u nas jedna dziewczyna lezy juz w szpitalu na klockach eh :-( 1 ciaze stracila w 24 tygodniu, coreczka zmarla, teraz od 8 tygodnia lezy plackiem na tysiacach lekow i wlasnie czytalam posta ze pecherz plodowy sie pcha, pupa w gorze i dostaje mala sterydy na plucka, obysmy dotrwaly, Tobie to juz niewiele zostalo...ehh

:wściekła/y: niestety tylko Ikrecha na teście, więc zanosi się na niezły sex.

Nowy cykl zacznę z testami owu i mierzeniem tempki:tak:

tulam mocko:sorry2::-(i jeszcze plomba:sorry2:ale zrób tak jak mówisz nowy cykl z testami owulacyjnymi one naprawde pomagaja:tak:

Maadzias - u nas jedna dziewczyna lezy juz w szpitalu na klockach eh :-( 1 ciaze stracila w 24 tygodniu, coreczka zmarla, teraz od 8 tygodnia lezy plackiem na tysiacach lekow i wlasnie czytalam posta ze pecherz plodowy sie pcha, pupa w gorze i dostaje mala sterydy na plucka, obysmy dotrwaly, Tobie to juz niewiele zostalo...ehh

ajenka widocznie słaby organizm ma :-(oby było wszystko dobrze z dzidzią:tak:

Ojj,mam nadzieje,że jeszcze dzieciątko posiedzi u tej dziewczyny i że wszystko będzie dobrze.
Kroptusiu dotrwamy,wiem że mi już niewiele zostało.Ale twój Kacperek też jeszcze posiedzi u mamusi :-)

witam dziewczyny my juz mamy jedna upragniona coreczke ktora ma 19 miesiecy :)od 5 miesiecy staramy sie o drugie malenstwo ale jakos nam to nie wychodzi:(nie mielismy problemu z pierwszym dzieckiem zaszlam za pierwszy razem teraz naprawde nie wiem dlaczego nie moge zajsc....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry