Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja mam płytke właśnie,dostałam ostatnio od znajomych :-)
ja niestety u nas nie dostałam tej książki więc zamówię sobie kiedyś tam z allegro
niestety tylko Ikrecha na teście, więc zanosi się na niezły sex.
Nowy cykl zacznę z testami owu i mierzeniem tempki![]()
jak pech to pech plomba mi wypadła
![]()
i mierz sobie tempkę
To dobrze,że dotarłaś do domku.A teraz słoneczko świecino ja jakos dotarlam ciagle leje, odra wylewa miejscami, masakra...w sumie od tygodnia nie ma dnia bez burzy...a Ty kochana widze tempka spadla ladnie to owu moze idzie to sie przytulaj![]()
Mi znajomi przegrali tą płytke ze swojej płyty,jeszcze nie oglądałam bo dopiero dostałam ją.Ale ponoć bardzo fajnie jest pokazane wszystkoI jak? i jak?ja niestety u nas nie dostałam tej książki więc zamówię sobie kiedyś tam z allegro
Przytulam Kochana.. wypróbuj te testyi mierz sobie tempkę
niestety tylko Ikrecha na teście, więc zanosi się na niezły sex.
Nowy cykl zacznę z testami owu i mierzeniem tempki![]()
:-(i jeszcze plomba
ale zrób tak jak mówisz nowy cykl z testami owulacyjnymi one naprawde pomagaja
Maadzias - u nas jedna dziewczyna lezy juz w szpitalu na klockach eh :-( 1 ciaze stracila w 24 tygodniu, coreczka zmarla, teraz od 8 tygodnia lezy plackiem na tysiacach lekow i wlasnie czytalam posta ze pecherz plodowy sie pcha, pupa w gorze i dostaje mala sterydy na plucka, obysmy dotrwaly, Tobie to juz niewiele zostalo...ehh

Ojj,mam nadzieje,że jeszcze dzieciątko posiedzi u tej dziewczyny i że wszystko będzie dobrze.Maadzias - u nas jedna dziewczyna lezy juz w szpitalu na klockach eh :-( 1 ciaze stracila w 24 tygodniu, coreczka zmarla, teraz od 8 tygodnia lezy plackiem na tysiacach lekow i wlasnie czytalam posta ze pecherz plodowy sie pcha, pupa w gorze i dostaje mala sterydy na plucka, obysmy dotrwaly, Tobie to juz niewiele zostalo...ehh
Witaj martha24witam dziewczyny my juz mamy jedna upragniona coreczke ktora ma 19 miesiecyod 5 miesiecy staramy sie o drugie malenstwo ale jakos nam to nie wychodzi
nie mielismy problemu z pierwszym dzieckiem zaszlam za pierwszy razem teraz naprawde nie wiem dlaczego nie moge zajsc....