• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

U nas tez upał jak nie wiem co.. Normalnie nie ma czym oddychac:no:

Ide do księgarni z M. Poszukam książki Pawła Zawitkowskiego "co nieco o rozwoju dziecka":-) Do tej książki jest płytka z 90min (chyba) filmem to sobie dziś bym obejrzała:tak::-)

Ja mam taką fajną książkę "Ciężarówką przez 9 miesięcy":-) jest naprawdę super, bo jest napisana z humorem, ale wszystkie dane są prawdziwe, czyli takie jak w innych ksiązkach:-D ale podoba mi się ten humor:-)

reklama
:szok: a ja pije kawe a jej nie lubie ! odbierałam podpisane dokumenty i uszefa stała niedopita kawa i myślałam że mu ją wypije.
No i nie jadam arbuza a wyszłam po buty do szewca i facet kroił arbuza tak mnie naszło , ale nie miałam kasy. Ja :confused::szok:

Hey Dziewczynki,

U mnie pieklo :-( od rana parno, duszno, powietrze w miejscu, poszlam tylko do warzywniaka to myslalam ze zejde ... a tu teraz jak mam isc po mala zrobilo sie doslownie czarno, drzewa wyrywa taka wichura, zacza lac deszcz i grad a ja musze wyjsc za 10 min po mala do przedszkola bo zostalam dzis sama w domu :-( masakra nie mam pojecia jak pojde, za oknem tylko ludzie biegaja i sie chowaja, swiata nie widac :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry