• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Wpadłam tylko na 5 minut. Jutro mam o 10.30 obrone magistra i wchodze pierwsza...:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
W komisji zamiast Pani Dziekan ( która jest fajna ) bedzie siedziala okropna rura...:angry::angry::angry::angry:

Ja jestem przerażona, mój żołądek wariuje...
Proszę Was bardzo potrzymajcie za mnie jutro mocno kciuki...Proszę..;-);-).

A teraz znikam do nauki...:nerd::nerd::nerd:

reklama
;-) a ja umówiłam się do gin na 14.07 tak bo już dawno u żadnego nie byłam ten jest polecony przez koleżankę a co mi tam przecież nic nie ryzykuje tylko następna nowa opinia:confused:

Robiłam bete i niestety w ciąży nie jestem:( Czekam na @ i zaczynamy kolejne starania:) Trzymam kciuki żeby Tobie się udało:) Kiedy testujesz?

Przykro mi wisienka:-( ale następnym razem będzie dobrze:-D

Witam Dziewczyny!
Nie czytałam Was od chyba 3-4 dni. Wybaczcie,ale nie będę nadrabiać. Nie mam do tego głowy. Agniesiu wiem,że zafasolkowałaś więc gratuluję Kochanie!
Byłam u lekarza. Na prawym jajniku jednak torbiel. 5 cm!!!! M ma nie najlepsze wyniki nadal i dalej musi robić jakieś badania. Jestem załamana. Nie mam ochoty na nic. Kochane moje życzę Wam wszystkiego najlepszego i znikam z forum. Może czasami Was poczytam,ale nie obiecuję. Rezygnuję ze starań. Już chyba mi się odechciało tego wszystkiego. Co miesiąc nadzieja,a tu zamiast ciąży to jest gorzej. :-( Niby do przyszłego miesiąca torbiel zniknie,ale martwię się M.
Jeszcze raz najlepszego! Buziaki!

Kochana Kasiulek przytulam Cię najmocniej jak umiem:tak:

:-) jutro testuje z rana i zobaczymy

Aslowik trzymam kciki za teściora:-)

Wpadłam tylko na 5 minut. Jutro mam o 10.30 obrone magistra i wchodze pierwsza...:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
W komisji zamiast Pani Dziekan ( która jest fajna ) bedzie siedziala okropna rura...:angry::angry::angry::angry:

Ja jestem przerażona, mój żołądek wariuje...
Proszę Was bardzo potrzymajcie za mnie jutro mocno kciuki...Proszę..;-);-).

A teraz znikam do nauki...:nerd::nerd::nerd:

Kochana ogromne kciuki trzymam i jutro też będę trzymać:-D

;-) a ja umówiłam się do gin na 14.07 tak bo już dawno u żadnego nie byłam ten jest polecony przez koleżankę a co mi tam przecież nic nie ryzykuje tylko następna nowa opinia:confused:

Aslowik ja też mam wizytę w ten sam dzień:-D

Dziewczyny witam się:-) dziś czuję się o wiele lepiej niż wczoraj, ale jak byłam troszkę w terenie to teraz i tak ledwo żyję, bo tak duszno i gorąco:baffled: ale na szczęście mam wentylator w pokoju to sobie zapodałam:-)

U nas tez upał jak nie wiem co.. Normalnie nie ma czym oddychac:no:
Ide do księgarni z M. Poszukam książki Pawła Zawitkowskiego "co nieco o rozwoju dziecka":-) Do tej książki jest płytka z 90min (chyba) filmem to sobie dziś bym obejrzała:tak::-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry