• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
A u mnie śmiesznie bezburzowo na Ursynowie - śmiesznie bo podobno Mokotów przytopiło... (10 km :) ) Chyba wytwarzam jakiś mikroklimat. Przez tydzień na łódkach na Mazurach też prawie nie padało... a Polska tonie...

Ja tylko wpadłam sie przywitać. Jadę zamówić kwiaty na obronę i na spotkanie z promotorem - w głębi serca łudzę się jeszcze że chociaż jedno pytanie nam poda :(((

Całuje Was wszystkie cieplusio...

Dzięki dziewczyny jeszcze raz:-D

Teraz to na 100% jestesmy pewni, że to Fasolka:tak:
3 testy zrobione:-D
Lecę spac bo już późno. Jutro M na 7 rano jedzie zdawac prawko (znowu:-p)

Facetów zawsze męczą na egzaminach na prawko, kobitki łatwiej mają :tak:
Poza tym trzeba mieć duuuuużo szczęścia bo inaczej to doopa blada jak to Ty mówisz :-)

A gdzie zdaje? W Ostrołęce jest spoko i najlepiej zdawac wieczorem (ok 19 są jeszcze egzaminy) albo o 7 rano to często się zdarza że w ogóle ruchu nie ma i wtedy jezie się spokojnie :tak: Podobno w Łomży też jest fajnie, kolega zdawał w Olsztynie 6 razy i postanowił się przenieść do Łomży. Tam miał jazdę tylko przed egzaminem 1h i zdał wtedy :-D

A tak w ogóle to WITAM SIĘ Z RANA :-D:-D:-D

reklama
Facetów zawsze męczą na egzaminach na prawko, kobitki łatwiej mają :tak:
Poza tym trzeba mieć duuuuużo szczęścia bo inaczej to doopa blada jak to Ty mówisz :-)

A gdzie zdaje? W Ostrołęce jest spoko i najlepiej zdawac wieczorem (ok 19 są jeszcze egzaminy) albo o 7 rano to często się zdarza że w ogóle ruchu nie ma i wtedy jezie się spokojnie :tak: Podobno w Łomży też jest fajnie, kolega zdawał w Olsztynie 6 razy i postanowił się przenieść do Łomży. Tam miał jazdę tylko przed egzaminem 1h i zdał wtedy :-D

A tak w ogóle to WITAM SIĘ Z RANA :-D:-D:-D
Właśnie miał dziś na 7 egzamin w Ostrołęce:tak: Ale napisał mi, że oblał:-( No trudno, umówi się na następny termin, świat się nie zawali z tego powodu;-) Moja koleżanka zdawała w Olsztynie 5 razy i też się przeniosła do Łomży i tam zdała za pierwszym razem:tak:

Robiłam bete i niestety w ciąży nie jestem:( Czekam na @ i zaczynamy kolejne starania:) Trzymam kciuki żeby Tobie się udało:) Kiedy testujesz?
Przytulam Kochana:tak: Ale po @ kolejne staranka. Trzymam kciuki by się udało:tak: A może zakup sobie testy owu?;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry