• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Kochana super:-) u mnie była bledsza kreseczka, ale ja myślę, że to nie ma znaczenia:-D jeszcze raz Ci serdecznie gratuluję:-D

Gratuluję
Chyba sie popłacze ja ostatnio widziałam taki teścik 7 lat temu :(
Pannica mi urosła a drugiego nie wdać :(

:tak::tak::tak:Agniesiak super II kreseczki,
moze i nam się uda zatestować pozytywnie:confused:

Dzięki dziewczynki:tak: Wcześniej miałam bledszą tą kreskę i nie mogłam zdjęcia zrobic bo nie wychodziła na zdjęciu:-p:-Dale dziś jest piękna kreseczka:tak:
Tym, które jeszcze się starają, życzę wytrwałości i powodzenia:tak:
Musicie wierzyc, że się uda:tak::-D
A zafasolkowanym duuuużo spokoju:tak:

no wlasnie kochana prof. Kroptusia od rana analizuje Twoj wykres i myslalam czy by nie bylo juz owulki jak ta tempka tak skoczyla?? ale testy hmmm...zobaczymy jutro pojutrze, u mnie testy owu nigdy do konca nie wchodzily pozytywne, naczy ta testowa zawsze byla ciut jasniejsza od kontrolnej i myslalam ze wogole nie ma owu i nie wiedzialam jak zaznaczyc czy jako poz czy neg...jak jutro pojutrze sie utrzyma to owu byla badz (tfu tfu) nie a skok jest tak tez moze byc jak niepelnowartosciowa...zobaczmy jak szyjka sie zachowa
no jak od rana analizujesz hmm swietnie... wlasnie tez sie zastanawialam czy faktycznie owulka juz byla w kazdym razie nie zakuło mnie nic w tych dniach przed.. a dzis w ciagu dnia raz mnie zakuło i sama nie wiem.. zrobilam jeszcze raz dzis test.. wczoraj nawet kontrolna slaba byla a ten z przed wczoraj to kreska byla bardzo slaba ledwo widoczna.. za 5 minut poznam wynik dzisiejszego.. a jutro lub pojutrze maja przyjsc nowe testy.. w kazdym razie zobaczymy jak sie rozwinie tempka..
odnosnie szyjki to wariuje raz sie podnosi miekkie raz opuszcza..
w kazdym razie wczoraj byl najplodniejszy sluz.. mozna by rzec ze taki az glut surowego jajka (przepraszam za szczegoly) tylko jesli wczoraj byla to lipa bo bylo przedwczoraj popoludniu i po przytulanku poszlam sie umyc.. wiec lipa by była..

dzis kupilam sobie mieszanke na migrene.. juz nie umiem wytrzymac z tymi bólami.. 2-3 razy dziennie napada mnie ból.. zobaczymy czy cos pomoże..

Agniesiak jeszcze raz szczere gratulacji.. spokojnej ciąży życze..

PS.. dzisiejszy test takze negatywny widac kreske testową ale slaba.. nawet nie za mocna by porownywac powiedzmy polowe slabsza

Ostatnia edycja:
no jak od rana analizujesz hmm swietnie... wlasnie tez sie zastanawialam czy faktycznie owulka juz byla w kazdym razie nie zakuło mnie nic w tych dniach przed.. a dzis w ciagu dnia raz mnie zakuło i sama nie wiem.. zrobilam jeszcze raz dzis test.. wczoraj nawet kontrolna slaba byla a ten z przed wczoraj to kreska byla bardzo slaba ledwo widoczna.. za 5 minut poznam wynik dzisiejszego.. a jutro lub pojutrze maja przyjsc nowe testy.. w kazdym razie zobaczymy jak sie rozwinie tempka..
odnosnie szyjki to wariuje raz sie podnosi miekkie raz opuszcza..
w kazdym razie wczoraj byl najplodniejszy sluz.. mozna by rzec ze taki az glut surowego jajka (przepraszam za szczegoly) tylko jesli wczoraj byla to lipa bo bylo przedwczoraj popoludniu i po przytulanku poszlam sie umyc.. wiec lipa by była..

dzis kupilam sobie mieszanke na migrene.. juz nie umiem wytrzymac z tymi bólami.. 2-3 razy dziennie napada mnie ból.. zobaczymy czy cos pomoże..

Agniesiak jeszcze raz szczere gratulacji.. spokojnej ciąży życze..

no nic trzeba czekac i obserwowac i sie tulic...:-) bo jesli sluz plodny to moze sie jeszcze rozwinac cala akcja, spokojnie obserwuj moze jutro jeszcze opadnie tempka....zobaczymy:-)

Agniesiak! Piękny teścik, normalnie na 5 zaliczony :-) Jeszcze raz GRATULUJĘ :tak:

Eh... dziś myślałam, że w robocie nie wysiedzę.. taki skwar, a ja pracuję pod dachem budynku i tak nam tam źle w te upały....
A teraz się na burzę zanosi... już na linii horyzontu widać że pada deszcz. :baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry