Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kochana super:-) u mnie była bledsza kreseczka, ale ja myślę, że to nie ma znaczeniajeszcze raz Ci serdecznie gratuluję
![]()
Gratuluję
Chyba sie popłacze ja ostatnio widziałam taki teścik 7 lat temu
Pannica mi urosła a drugiego nie wdać![]()
:-d:-d:-d
Agniesiak super II kreseczki,
moze i nam się uda zatestować pozytywnie![]()
No i pięknie!![]()
Wcześniej miałam bledszą tą kreskę i nie mogłam zdjęcia zrobic bo nie wychodziła na zdjęciu
ale dziś jest piękna kreseczka

No prosze piękne dwie kreseczki :-)Mój dzisiejszy teścik
Piękne II kreseczki !! :-) Jeszcze raz gratulujeMój dzisiejszy teścik

no jak od rana analizujesz hmm swietnie... wlasnie tez sie zastanawialam czy faktycznie owulka juz byla w kazdym razie nie zakuło mnie nic w tych dniach przed.. a dzis w ciagu dnia raz mnie zakuło i sama nie wiem.. zrobilam jeszcze raz dzis test.. wczoraj nawet kontrolna slaba byla a ten z przed wczoraj to kreska byla bardzo slaba ledwo widoczna.. za 5 minut poznam wynik dzisiejszego.. a jutro lub pojutrze maja przyjsc nowe testy.. w kazdym razie zobaczymy jak sie rozwinie tempka..no wlasnie kochana prof. Kroptusia od rana analizuje Twoj wykres i myslalam czy by nie bylo juz owulki jak ta tempka tak skoczyla?? ale testy hmmm...zobaczymy jutro pojutrze, u mnie testy owu nigdy do konca nie wchodzily pozytywne, naczy ta testowa zawsze byla ciut jasniejsza od kontrolnej i myslalam ze wogole nie ma owu i nie wiedzialam jak zaznaczyc czy jako poz czy neg...jak jutro pojutrze sie utrzyma to owu byla badz (tfu tfu) nie a skok jest tak tez moze byc jak niepelnowartosciowa...zobaczmy jak szyjka sie zachowa
no jak od rana analizujesz hmm swietnie... wlasnie tez sie zastanawialam czy faktycznie owulka juz byla w kazdym razie nie zakuło mnie nic w tych dniach przed.. a dzis w ciagu dnia raz mnie zakuło i sama nie wiem.. zrobilam jeszcze raz dzis test.. wczoraj nawet kontrolna slaba byla a ten z przed wczoraj to kreska byla bardzo slaba ledwo widoczna.. za 5 minut poznam wynik dzisiejszego.. a jutro lub pojutrze maja przyjsc nowe testy.. w kazdym razie zobaczymy jak sie rozwinie tempka..
odnosnie szyjki to wariuje raz sie podnosi miekkie raz opuszcza..
w kazdym razie wczoraj byl najplodniejszy sluz.. mozna by rzec ze taki az glut surowego jajka (przepraszam za szczegoly) tylko jesli wczoraj byla to lipa bo bylo przedwczoraj popoludniu i po przytulanku poszlam sie umyc.. wiec lipa by była..
dzis kupilam sobie mieszanke na migrene.. juz nie umiem wytrzymac z tymi bólami.. 2-3 razy dziennie napada mnie ból.. zobaczymy czy cos pomoże..
Agniesiak jeszcze raz szczere gratulacji.. spokojnej ciąży życze..