• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

:-(dziewczyny od wczoraj nie widziałam swojego belzebuba bardzo sie martwie,że może biedny lezy obolały albo co najgorsza zabity . Już rano go szukałam po sąsiednich ulicach i nic mój M też dzwoni co chwile do mnie i pyta o niego, jeszcze na tak dlugo nigdy nie ginąl max 24 godz a tu już go nie ma prawie 34godz.:confused::no:
kochana wróci.. zobaczysz.. czasami tak maja..mojej kuzynki pies tez uciekl/zaginal i wrocil.. fakt ze wyglodzony ale potem to juz wszystko jadl co mu dano a przed ucieczką to taki "francuski piesek" z niego był..
Witam nowe forumowiczki,
A przede wszystkim Agniesiak ogromniaste gratulacje :-)

Ja niestety dziś czuję się fatalnie jest mi cały czas nedobrze, i nie mogę nic jeść. Nie mam już siły no i znów kilogram schudłam :wściekła/y: zamiast przytyć.
jeszcze przytyjesz..

Kroptusiu co powiesz na moją tempkę?

reklama
WITAM KOBITKI:-)

Cześć dziewczynki :)

Moja fasolka troche mi daje do wiwatu - ciągle bym spała i muszę na siłę wciskać jedzenie... ciągle mnie mdli...

Na urlopie musiałam zahaczyć o lekarza - bo strasznie bolał mnie brzuch i bardzo delikatnie plamiłam - i widziałam fasoleczka po raz pierwszy :) Chyba dopiero teraz tak na prawde uwirzeyłam do końca :)

ajenka ale dobrze ze z fasolką jest ok:tak:a mdłości no mnie to też meczy:sorry2:

Witam was dziewczyny

w tym miesiącu brak owulacji
:no:
a nawet
śluzu płodnego

nie martw sie w następnym cyklu na pewno bedzie bądz bynajmiej moze pomożesz aby była owulka co;-)

:-(dziewczyny od wczoraj nie widziałam swojego belzebuba bardzo sie martwie,że może biedny lezy obolały albo co najgorsza zabity . Już rano go szukałam po sąsiednich ulicach i nic mój M też dzwoni co chwile do mnie i pyta o niego, jeszcze na tak dlugo nigdy nie ginąl max 24 godz a tu już go nie ma prawie 34godz.:confused::no:

ajenka oby wrócił:sorry2:

Witam nowe forumowiczki,

Ja niestety dziś czuję się fatalnie jest mi cały czas nedobrze, i nie mogę nic jeść. Nie mam już siły no i znów kilogram schudłam :wściekła/y: zamiast przytyć.
Dzięki Kochana:tak: Pamiętam jak w tamym cyklu mnie pocieszałaś, że w następnym się uda no i się udało:-p:-D
A co do chudnięcia to słyszalam, że niektóre kobiety w ciazy tak mają. Ale nie martw się, nadrobisz niedługo:-D

Witam nowe forumowiczki,

Kochana na początku ja też schudłam,ale to ponoć normalne.Nie martw sie niedługo przytyjesz :-)

;-)witam w ten upalny parny dzien.
ja mam wolny poniedziałek to działam w ogrodzie i w domku mam trochę do ogarnięcia i prania. Czekam i sie niecierpliwie bo nie mam objawów na @ ani na dzidzie taka pustka do srody bo wtedy wyjdzie cała prawda na wierzch i albo będzie:szok::cool2::-D albo:wściekła/y::angry::-(

U mnie podobnie. Chociaż jakoś tak mi wilgotno. Co chwilę chodzę sprawdzać czy @ przylazła. Ale żadnych bóli, nic... Nawet już mnie jajnik nie boli... Wczoraj bolał a dziś nic. I jakos głodna nie jestem. Poczekamy, zobaczymy... Co ma być to będzie...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry