• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

nie, no ja tez sie okropnie czuje przez ta duchote ale przy mini upalach juz mdleje wiec i tak zle i tak nei dobrze, dzis ledwo sie snuje po domu...zaraz pewnie ktos napisze ze hipohondryczka :-pale zrobienie lozka sprawilo mi trudnosc...malo tego u nas remont pelna para, M konczy W meble, dzis przyjechalo lozko, ja szykuje antyki na sprzedaz...masakra
Oo to masz remoncik,mój mąż myje okna u małego.Mi nie pozwalają :no:

reklama
Oo to masz remoncik,mój mąż myje okna u małego.Mi nie pozwalają :no:

u mnie to samo, nawel desek wyczyscic nic, no ale ja mam nakaz lezenia, wiec pocykalam zdjecia antykow i teraz chodze po necie i szukam GDZIE JAK I ZA ILE je sprzedac, mam ciezki orzech do zgryzienia, to moja praca bo tak za co sie nie zlapie KRZYCZA a dwa sama nie ryzykuje bo od razu bole krzyzowe i skurcze....a jak sie umowilas z polozna?? ja nawet nie wiem w ktorym bede rodzic bo nie wiem czy w sierpniu czy wrzesniu :-)

Hej dziewczynki:) U nas też okropna pogoda. Ja dziś dziwnie się czuję:( Boli mnie żołądek i jajniki. Cały czas czuję jakbym dostała @ więc ciągle biegam do łazienki żeby sprawdzić czy to już...Ale do @ jeszcze 2 dni.

u mnie to samo, nawel desek wyczyscic nic, no ale ja mam nakaz lezenia, wiec pocykalam zdjecia antykow i teraz chodze po necie i szukam GDZIE JAK I ZA ILE je sprzedac, mam ciezki orzech do zgryzienia, to moja praca bo tak za co sie nie zlapie KRZYCZA a dwa sama nie ryzykuje bo od razu bole krzyzowe i skurcze....a jak sie umowilas z polozna?? ja nawet nie wiem w ktorym bede rodzic bo nie wiem czy w sierpniu czy wrzesniu :-)
Dzwoniłam na Brochów i mówiła położna żebym przyjechała 20 lipca bo teraz przed zamknięciem to jest strasznie dużo kobiet.Po remoncie ma sie troszke rozluźnić.Mój gin mi w piątek mówił,że ponoć na Kamińskiego ma być więcej łóżek po otwarciu teraz w poniedziałek.Mówił,że teraz jest tak dużo kobiet,że kładą je gdziekolwiek jest miejsce :szok:

;-)Witam was dziewczyny,
ja przed chwilą wróciłam z urodzin babci, co do pogody to u nas slońce i parno.
zaczyna mnie boleć głowa a to w moim przypadku oznaka zbliżającej się @:-(
chyba ide leżakować, bo jestem padnięta.:sorry2:

Cześć dziewczynki :)

Właśnie wróciłam z urlopu - baardzo udanego.

Ale najpierw AGNIESIAK GRATULACJE - miałam nadzieje że razem z mamą Sówką zaczniemy lawinę i udało się. BARDZO się cieszę - teraz życzę Ci dużo spokoju.

Moja fasolka troche mi daje do wiwatu - ciągle bym spała i muszę na siłę wciskać jedzenie... ciągle mnie mdli...

Na urlopie musiałam zahaczyć o lekarza - bo strasznie bolał mnie brzuch i bardzo delikatnie plamiłam - i widziałam fasoleczka po raz pierwszy :) Chyba dopiero teraz tak na prawde uwirzeyłam do końca :)

Prawdziwa pierwsza wizyta w czwartek - zobaczę co mi powiedzą.

Nektarynko - gdzie sie podziewasz jak Twoj wykresik??

jezdem jezdem.. czytam na bieżąco.. wczoraj i dziś robiłam testy owu.. Jeszce mam jeden i nie wiem kiedy go zrobić jutro czy pojutrze bo nowa dostawa ma przyjść.. pewnie we wtorek lub w środę..

wczoraj na tescie wyszła blaaaada krecha a dziś kontrolna tylko się pokazała ale nie była to az taka bordowa powiedziałabym ze różowa (wydaje mi sie ze to dlatego iż jakieś 2h wcześniej napiłam się szklankę kompociku).. teraz maja przyjść kasetkowe testy.. ciut więcej zapłaciłam ale myślę ze się opłacało.. poza tym wszystko w porzadku dwa dni miałam 36,2 a teraz znów 36,38.. czekam nadal jutro jadę do teściów z M na czereśnie bo gniją na drzewie.. tak mocno u nas pada.. w każdym razie u mnie dziś pogoda była do kitu.. cały czas pochmurno i nieciekawie

moze sie pogoda poprawi od jutra u mnie..

Pozdrawiam laseczki

Jestem po działkowaniu - u nas dzisiaj było ponad 30 na termometrze i wielkie słońce. Opalilismy się pięknie. Kosiłam trawę, zrywałam truskawki i czereśnie, zrobilismy grilla - fajnie było..A było by bosko gdyby nie te piekące plecki i dekolt...
Obrona w środę...we wtorek spotkanie z promotorem - jeszcze mam nadzieję że poda nam jakies pytania bo jak nie to zwątpię...

reklama
Jestem po działkowaniu - u nas dzisiaj było ponad 30 na termometrze i wielkie słońce. Opalilismy się pięknie. Kosiłam trawę, zrywałam truskawki i czereśnie, zrobilismy grilla - fajnie było..A było by bosko gdyby nie te piekące plecki i dekolt...
Obrona w środę...we wtorek spotkanie z promotorem - jeszcze mam nadzieję że poda nam jakies pytania bo jak nie to zwątpię...
Ale u Ciebie pogoda:-)
Trzymam kciuki za obronę :tak::-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry