• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Czesc dziewczynki.U mnie jak zwykle padalo,a teraz sie nawet przejasnia.
Agniesiak uwazaj na siebie kochana,ja na poczatku ciazy tez bylam chora i mialam 2 tyg.zwolnienia bo sie niezle rozlozylam
Ja też jestem całkowicie rozłożona:-( ledwo oddycham przez ten katar no i gardło i niżej też boli:-( Przed chwila płukałam gardełko wodą z solą:tak:
Mam na razie poniedziałek i wtorek wolny, potem zobaczymy.

Agniesiak! A gdzie te FLUIDKI fasolkowe ?????

Dawaj no tu szybko :tak:

Eh... wiecie co, od kilku dni z rana tak mi się chce sikać że nie mogę spać tylko muszę prędko do łazienki gnać :baffled: gdyby nie to, że w środę mi się skończyła @ to byłabym gotowa pomyśleć, że to ciążowe objawy jakieś heheheh... :-p

Już przesyłam:-p:tak:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kochana może za dużo pijesz na noc. U mnie z siusianiem to chyba tak normalnie na razie;-) Nic szczególnego nie zauważyłam prócz braku @, budyniowatego śluzu, wyższej tempki rano i lekko bolących cycków:-p Jak leżę na boku to masakra jakaś z tymi cycami:-p;-):-D

reklama
ja dzis ledwo zipie....wlasciwie od paru dni...Maadzias u mnie tez leje ale to lepiej bo wtedy ciut lepiej sie czuje :-)

dorosla mama - witaj w naszym gronie, napewno cieplo Cie dziewczyny przyjely i zanim sie obejrzysz bedziesz i zafasolkowana i uzalezniona :-p co widac po mnie mimo iz ciaza zbliza sie ku koncowi :-)

Agniesiak85 - az Ty jeszcze testa nie wkleilas :-p nie mam co podziwiac :-) Co do przeziebienia to chyba nie czytalam tu o zaciazonej ktora by go nie przechodzila slabiej badz mocniej lacznie ze mna ze skonczylo sie na dozwolonym antybiotyku...pamietaj zasade ze jak nie pomagaja domowe sposoby trzeba szybciutko antybiotyk by nie meczyc dzidzi...Ja kurowalam sie 2 tyg woda z sola, czosnek w nosie, mleko z miodem, oklady i nic, dopiero antybiotyk dal rade i co najwazniejesze by nie doposcic tempki powyzej 38...Co do objawow ja do tej pory niewiele zauwazylam tylko "jakas" pilka mi wyskoczyla z przodu i w zwiazku z tym 108 cm w pasie :-p

Nektarynko - gdzie sie podziewasz jak Twoj wykresik??

Kroczku - haallooooo ?? napisalam historie o duchach a Ty gdzies zniknela :-)

Czekam na kolejną wizyte,bo może wtedy będe miała usg.Ale wiesz uświadomiłam sobie,że to będzie już 21 lipca :szok: To już tak mało mi zostanie. Jeju jak ja sie boje. A 20 jade obejrzeć szpital,tak umówiłam sie z położną

reklama
Kroptusiu ja nie chce upałów,ale jak jest taka duchota to ja ledwo żyje.Od wczoraj sie źle czuje,a wczoraj miałam puls 124 :baffled::szok: Myślałam,że padne

nie, no ja tez sie okropnie czuje przez ta duchote ale przy mini upalach juz mdleje wiec i tak zle i tak nei dobrze, dzis ledwo sie snuje po domu...zaraz pewnie ktos napisze ze hipohondryczka :-pale zrobienie lozka sprawilo mi trudnosc...malo tego u nas remont pelna para, M konczy W meble, dzis przyjechalo lozko, ja szykuje antyki na sprzedaz...masakra

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry