Agniesiak85
Fanka BB :)
Czesc dziewczynki.U mnie jak zwykle padalo,a teraz sie nawet przejasnia.
Agniesiak uwazaj na siebie kochana,ja na poczatku ciazy tez bylam chora i mialam 2 tyg.zwolnienia bo sie niezle rozlozylam
Ja też jestem całkowicie rozłożona:-( ledwo oddycham przez ten katar no i gardło i niżej też boli:-( Przed chwila płukałam gardełko wodą z solą
Mam na razie poniedziałek i wtorek wolny, potem zobaczymy.

Mam na razie poniedziałek i wtorek wolny, potem zobaczymy.
Agniesiak! A gdzie te FLUIDKI fasolkowe ?????
Dawaj no tu szybko
Eh... wiecie co, od kilku dni z rana tak mi się chce sikać że nie mogę spać tylko muszę prędko do łazienki gnaćgdyby nie to, że w środę mi się skończyła @ to byłabym gotowa pomyśleć, że to ciążowe objawy jakieś heheheh...
![]()
Już przesyłam

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kochana może za dużo pijesz na noc. U mnie z siusianiem to chyba tak normalnie na razie;-) Nic szczególnego nie zauważyłam prócz braku @, budyniowatego śluzu, wyższej tempki rano i lekko bolących cycków
Jak leżę na boku to masakra jakaś z tymi cycami
;-)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kochana może za dużo pijesz na noc. U mnie z siusianiem to chyba tak normalnie na razie;-) Nic szczególnego nie zauważyłam prócz braku @, budyniowatego śluzu, wyższej tempki rano i lekko bolących cycków
Jak leżę na boku to masakra jakaś z tymi cycami
;-)
gdyby nie to, że w środę mi się skończyła @ to byłabym gotowa pomyśleć, że to ciążowe objawy jakieś heheheh...
Myślałam,że padne